O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Dispozice schodiste
Zdravím, potřebuji poradit s dispozici schodiste, zda se mi ze v 2NP je prilis velka chodba a zabi…
pepekpepek3
Před 3 lety
1
Žlutá sedačka
Ahoj, mate někdo doma žlutou/hořčičnou sedačku? Jak jste s barvou spokojeni? Dali byste si ji příš…
luckavra
Před 3 lety
8
Stavební urad nám nechce povolit stavbu
Dobrý den, dnes jsem byla na stavebním úřadě stím, ze si chceme postavit na zahradě rodicu. Řešili …
milanq
Před 3 lety
8
Rekuperace - nástěnné nebo stropní ventily?
Hezký den, ráda bych se zeptala, jak máte umístěnné koncové ventily do jednotlivých místností. Máme…
kossakowski1980
Před 3 lety
6
Nástup na schody není zároveň s příčkou - norma nebo nesmysl?
Hezký den, dle projektové dokumentaci jsme měli mít nástup na schodiště klasicky zároveň s příčkou …
milanq
Před 3 lety
5
Zabezpečení RD: Stačí pohybová čidla a nebo je lepší mít i čidla na okna?
Budeme mít obyčejná okna (nebudou bezpečnostní). A tak si říkám: Má vůbec smysl mít čidla na oknech…
raziel628
Před 3 lety
15
Zateplení šikmé střechy kamennou vatou
Dobrý den, už delší dobu hledám nějakou zkušenou firmu, která dělá zateplení šikmé střechy, parozáb…
igor2005
Před 3 lety
1
Vzniklá mezera mezi obvodovou zdí a příčkou
Dobrý den, máme hrubou stavbu z Ytongu. Dnes jsme si všimli, že mezi nosnou zdí a příčkou se udělal…
zaplik1
Před 3 lety
22
sponzor fóra
Výška země - dřevěná podlaha vs vinyl
Dobrý den, původní majitel domu který nyní rekonstruuji nechal vylít podlahu na výšku vinylu - 5 mm…
selskyrozum
Před 3 lety
2
Výrobce MM - vinylové podlahy
Zdravím, je tu někdo kdo má vinylové podlahy od firmy MM Servis a může se podělit o zkušenost? Díky
tomi_28
Před 3 lety
1
Interiérové dveře na zdi 30 cm
Dobrý den, v projektu domu máme 5 interiérových dveří, které budou umístěny na nosné zdi v šířce 30…
pyramis
Před 3 lety
8
Zapuštěný dřez a varná deska
Dobrý den, rozhoduji se mezi tím, zda zapustit dřez a varnou desku či ne. Rešil taky někdo z Vás? …
gretka2
Před 3 lety
2
Minimální velikost pozemku, přístavba
Zdravím, mám nejspíš naivní dotaz. Respektive, trochu doufám, že si to myslím špatně. :smiley: V …
norikakaa
Před 3 lety
9
Nákup obkladů v Polsku - kde jste nakupovali?
Zdravím, rozhodl se někdo z vás pro nákup obkladu (např. imitace kamene, mozaika...) v Polsku? Jako…
milan_ampeg_jicinsky
Před 3 lety
9
Existuje někdo na dodatečnou montáž venkovních žaluzijí?
Ahoj, chtěl bych letos dořešit dodatečnou montáž předokenních žaluzijí, ale nikoho nemohu sehnat n…
zdenna
Před 3 lety
9
Akumulační krbová vložka
Ahoj všem, máme naprojektovaný krb.vložku v ovýváku a já bych ráda tu akumulační (do dřevostavby). …
stavitel2
Před 3 lety
1
Muze mit pozemek a RD na tomto pozemku odlisne majitele?
Dobry den, rada bych pozadala o radu. Pritel ma pozemek a ja jsem nyni prodala svuj byt, abychom si…
guteman
Před 3 lety
10
Šedá folie v bazénu. Máte někdo zkušenosti?
Dobrý den, začínáme vybírat folii do bazenu. Ve vzorníku mne zaujala šedá folie . Nemáte někdo zku…
sidzej
Před 3 lety
28
Velikost technické místnosti?
Zdravím, chtěl bych mít v novostavbě vytápění TČ (vodní podlahové topení), rekuperaci a nějakou fot…
radim2015
Před 3 lety
4
Digestoř
Ahojte Jaké preferujete typy, značky, funkce .... digestoří? Podle čeho vybíráte? Podle čeho se dě…
alfonss
Před 3 lety
2
Trouba s párou
Dobrý den, řeším uspořádání kuchyně a aktuálně procházím spotřebiče. Můžete mi prosím napsat ty, kt…
sokil
Před 3 lety
7
Čím zadělat provrtanou dírku v laminu?
Dobrý večer :slight_smile: manžel omylem provrtal dírku u kuchyňských dvířek z bílého lamina. Čím b…
kekita
Před 3 lety
2
Zhotovitel si naúčtoval 2 násobek to co účtoval sousedům
Máme novostavbu RD. Jedná se o výstavbu cca 20 stejných domů na klíč na jedné ulici. Chodníky kole…
milanq
Před 3 lety
4
Elektrické topení - chyba stavební firmy
Dobrý den všem, v koupelně jsme naplánovali topnou rohož (https://www.kvelektro.cz/topna-rohoz-k-v-…
zubr487
Před 3 lety
2
Filtr ke kotli
Je potřeba k plynové kotli magneticky filtr,když jsou v okruhu topení jen plastové a měděné trubky…
mbaud
Před 3 lety
1
Zateplení domu
Dobrý den, chci se zeptat zda má smysl dům zateplovat nebo ne.. Dům je starý 30 let, je postavený z…
travas
Před 3 lety
2
ČOV, jaké používáte čistící prostředky?
Prosím o radu, kdo máte mít domovní ČOV - jak= používáte čístící prostředky? Na wc, vany, nádobí, p…
candat
Před 3 lety
11
Neplánovaný rozdíl výšky dlažba / vinyl - co dál?
Dobrý den, stavební firma (kterou jsme vyrazili) nezvládla výšky v jedné z koupelen a mezi vinylem …
travas
Před 3 lety
5
Nadzemní bazen
Dobrý den, uvažujeme zakoupit nadzemní bazén s kovovou konstrukcí Marimex hranatý rozměr cca 4*2 m.…
antoninrubes
Před 3 lety
5
Návrh Fotovoltaického systému pro RD
Dobrý den, jako naprosto neznalí fotovoltaiky, bych se chtěla poradit a znát váš názor/ zkušenosti …
wendy_
Před 3 lety
1
2
47
1
2
…
189
190
191
192