O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Firma co staví dřevostavby - poraďte
Prosím poraďte firmu co staví dřevostavby nejlépe v kraji Pardubickém nebo na Vysočině. Nejlépe něk…
lenka_hamakova
Před 3 lety
2
Montáž kuchyně IKEA Ikeou, nejlépe Ostrava - zkušenosti i cena
Dobrý den, moc by mi pomohlo, kdyby mi někdo napsal jaké má zkušenosti s montáží přímo Ikeou. Přest…
knapikovad
Před 3 lety
6
Jílovitá půda na zahradě
Zdravím, mám na zahradě jílovitou půdu. Neje já, celá ta oblast je tam taková. Je to těžká zemina, …
katyxq
Před 3 lety
27
Poraďte prosím
Zdravím, jak to tady přočítám co vše je a není na ohlášku, tak se v tom nějak ztrácím. Chtěl bych s…
japona
Před 3 lety
22
Inženýrský sítě a komunikace
Hezky večer. Firma nám udělala inženýrské sítě a ted se dodelava komunikace. Ale mame problem s vod…
478301
Před 3 lety
5
Fasáda před teréníma úpravama
Dobrý den, myslíte že můžu udělat kompletní fasádu ještě před teréníma úpravama ? Dělal někdo z vás…
sviva
Před 3 lety
4
Pramos okna, máte zkušenost? Nebo poradíte jiné firmy?
Firmy co vyrábí okna ,jaké máte zkušenosti,prosím?? Máme nejnižší cenovou nabídku od firmy Pramos.…
roxtidy
Před 3 lety
22
Projekt RD Vaše Názory
Zdravím všechny z Modré střechy, podělte se se mnou prosím o názor na projekt bungalovu, který plán…
xxbarysekxxbarysekxx
Před 3 lety
30
sponzor fóra
Barva oken a dveří ve světlém dřevě
Dobrý den, nemohu se rozjodnout který dekor dřeva zvolit na novostavbu RD, líbí se mi světlé odstí…
kopca89
Před 3 lety
9
Vzduchotěsnost SDK roštu na obvod. stěně v pasivu - blower door
Dobrý den, prosím o pomoc ty, kdo už realizovali nebo teprve budou a vědí, jak na to. Jak se, prosí…
ajagachova
Před 3 lety
9
Příjezdová Cesta
Dobrý den, mám možnost koupit stavební pozemek, který je vzdálen 25 metrů od silnice. Vede k němu …
sviva
Před 3 lety
14
Výklenek/Nika sprchový kout
Dobrý den, prosím o radu, jak velkou Niku/výklenek máte ve sprchovém koutu? Dle mých propočtů má…
artep1987
Před 3 lety
12
Věcné břemeno
Dobrý večer, na pozemku o který máme zájem je věcné břemeno od ČEZu - zřízení a provozování soustav…
madejuli
Před 3 lety
5
Cihlová fasáda - řešení vnějšího rohu
Chtěli bychom částečně obložit dům cihlovými pásky. Jak máte řešený vnější roh fasády - přechod cih…
wampec
Před 3 lety
3
Vnitřní rozložení skříně na "bodrel" v chodbě
Ahoj, na chodbě chceme mít velkou vestavěnou skčín až do stropu se 3 fochy - sloužily by na: tyčov…
maty56
Před 3 lety
4
Pračka a sušička vedle sebe
Dobrý den, mátě někdo doma řešenou prádelnu či koupelnu tak, že máte oba spotřebiče (pračku i sušič…
puhelin
Před 3 lety
9
Odborník -stavař
Ahoj, plánujeme rekonstrukci domu. Můžete mi poradit nějakého šikovného stavaře, potřebujeme techni…
mmmarcelaaa
Před 3 lety
2
Prostup pro elektriku
Ahoj, je mozne jako prostup pro elektriku vyuzit prostup pro kanalizaci? Pripadne da se po vyliti p…
milan1965
Před 3 lety
6
Vodovod v polystyrenu
Zdravím. Mám dotaz ohledně vedení sítí v podlaze. Mám skladbu 17 cm polystyren, podlahovka a beton.…
kofejn
Před 3 lety
2
Dům na klíč nebo hrubá stavba?
Zdravim, mam konkretni predstavu, toto: https://www.domy-dnes.cz/domy/bungalow-xl-04/ nebo toto: …
edcbubu
Před 3 lety
5
Okapový plech - prkno
Dobrý den, budeme mít střechu z vazníků. Dávali jste pod okapový plech, na který se napojuje fólie…
petr12321
Před 3 lety
1
ŽB věnec - broušení ?
Dobrý den, věnec jsme šalovali pomocí systému VELOX. Při schnutí beton mezi deskami trochu sedl, v…
petr12321
Před 3 lety
6
Priznané trámy aj sadrokartón- ako dať parozábranu a izoláciu
Ahojte, jedná sa mi o zateplenie stropu. Mám v dome v obývačke plus kuchyni priznané trámy, na zvyš…
japalo
Před 3 lety
1
Typový projekt domu s oddělenou kuchyní
Dobrý den, neviděl jste někdo typový projekt domu s oddělenou kuchyní, přízemní, 3 pokoje, obývák. …
puhelin
Před 3 lety
5
Zasklená terasa a vítr
Zdravím, plánujeme si nechat zasklít terasu. Má někdo zkušenosti s podobně zasklenou terasou a vel…
evizna
Před 3 lety
8
Cena základů + základové desky + sklepa
Dobrý den, prosím o radu, informaci. Za jakou cca cenu (svépomocí/dodavatelsky) by se daly vyhotovi…
jajinka_007
Před 3 lety
25
HYDROIZOLACE
Dobrý den , chtěl bych se zeptat.. budeme stavet hrubou stavbu na stodole, kde jsou polozene panely…
petrkunc132
Před 3 lety
3
Kde nacenit stavbu RD pred projektem
Dobry den, Lze nekde nechat nacenit, kolik by stala stavba domu, kdyz nemam projekt? Jde mi o to zj…
martii1
Před 3 lety
19
Bazar MS - pozor na podvody
Pěkný den všem, pozor kdo budete inzerovat zde v Bazaru. Podvodníci se rozšiřují z Bazosu a Sbazaru…
hondaxl
Před 3 lety
1
Podlahové topení (Eurosystémy.cz)
Ahoj, budeme dělat rekonstrukci rodinného domu a vybíráme od koho vezmeme podlahové topení a tepeln…
vimamima
Před 3 lety
2
1
2
…
192
193
194
195
196
…