O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Dřevostavba vs. zděný dům - vlastní zkušenosti
Bydlím v montované dřevostavbě 3 roky staré. Nyní chci stavět nový dům a nejsem si úplně jist, zda …
romklim
Před 3 lety
1
2
...
3
77
Kompozitní sítě a tyče
Dobrý den, máte někdo zkušenosti s kompozitními sítěmi a tyčemi do základů místo klasických ocelov…
raziel628
Před 3 lety
2
Rozvodnice do vápenopískové zdi?
Zdravím, kdo jste stavěli z vápenopískových cihel, jak jste řešili v domově rozvodní skříň? Do zdi…
kofejn
Před 3 lety
6
Jake baterie pro nejsnadnejsi urzbu? bila/cerna?
Zdravim, jsme ve fazi vybirani baterii a ostatnich veci do koupelny a chtel bych se zeptat jake ma …
puhelin
Před 3 lety
2
Vybaveni MEXEN
Zdravim, ma tu nekdo zkusenosti se znackou Mexen? delaji celkem levne a pekne baterie atd. Zajima m…
ko_taz
Před 3 lety
1
Oplach skla u krbové vložky
Zdravím, mám dotaz, jestli mě někdo může poradit, jak zhruba je efektivní oplachování skla u krbové…
candat
Před 3 lety
1
2
40
Zkušenosti s webem Český tesař
Dobrý den, nemáte někdo prosím jakoukoliv zkušenost s webem/e-shopem uvedeným v názvu diskuze? Popt…
jarin1
Před 3 lety
4
Stavba první dům, pak garáž, stavební povolení
Chystám se stavět rodinný dům, který nemá garáž, ale rad bych si udělal samostatně stojící garáž, t…
franti_p
Před 3 lety
6
sponzor fóra
Smlouva budoucí
Zdravím, během 2 měsíců by jsme měli podepisovat smlouvu o smlouve budouci skrz pozemek. Chtěla by…
milanq
Před 3 lety
2
Skryté aneb vyfrézované úchytky
Dobrý den, prosím o názor se zkušenostmi z vyfrézovanými úchytky. Spokojeni nebo byste si to už ne…
bayt
Před 3 lety
27
Tip na firmu na dřevostavbu - Severní Morava
Dobrý den, prosím s jakou firmou na dřevostavby jste byli spokojeni a stavěli jste na Severní Morav…
emafrost
Před 3 lety
4
Rozdily v cenovych nabidkach
Ahojky, rozesilam aktualne CN na okna jak ve verzi plast, tak drevo. Zatim mi prisla prvni CN na 26…
dzanek771
Před 3 lety
11
Ytong
Zdravím chci se zeptat zdil jste někdo z ytong 500 kolik chtěly zedníci za m2 zdění mám nabídku 800…
jirkajn
Před 3 lety
10
Okna Castorplus
Dobrý den, někdo nějakou zkušenost s okny firmy Castor?
kossakowski1980
Před 3 lety
8
Parotěsná vrstva pod laminátovou plovoucí podlahu
Koupili jsme klasickou laminátovou podlahu. V pokynech pro instalaci je napsáno, že se má na podlah…
samob
Před 3 lety
1
2
...
3
78
Spároklad. Umí někdo?
Hezký den, chtěla bych vás požádat o kontakt na někoho, kdo by byl schopen zpracovat pro nás spárok…
tynkasss
Před 3 lety
1
Nová koupelna v patře a její rozvody
Zdravím, řešíme právě rekonstrukci horního patra v rodinném domě, dolní je již zrekonstruované. …
puhelin
Před 3 lety
2
Ekopanely, máte zkušenost?
Dobrý den, rozhodli jsme se stavět bungalov o velikosti 5+kk, tedy asi něco kolem 150m2 užitné ploc…
barbkra
Před 3 lety
18
Saeco GranAroma nebo Siemens EQ.6
Ahoj, nemůžu se rozhodnout mezi těmito 2 kávovary, máte někdo zkušenost? Chtěla bych, aby bylo možn…
kokli2
Před 3 lety
1
Jídelní židle
Začínám vybírat nové židle, protože Inglof z Ikei, co máme teď, začínají dosluhovat.. Moje požadav…
jakuda
Před 3 lety
2
Betonové nebo dřevěné schody? Na kolik vás vyšly?
Rozhodujeme se, jaké schodiště pořídíme do baráčku..Manžel od začátku betonové schody přehlíží, ale…
es_martin_terka
Před 3 lety
30
Laminátová plovoucí podlaha Kronoswiss
Dobrý den, nemá někdo zkušenosti s laminátovou podlahou značky Kronoswiss?
oujee21
Před 3 lety
4
HK - Dřestav
Splněný sen díky firmě HK-dřestav! Stavba našeho atypického montovaného patrového domu firmou HK-d…
edcbubu
Před 3 lety
4
Jak navazat/propojit prijezdovou cestu se zahradou.
Moji milí, jak není sníh, tak je vse vidět a ja si kladu otázku. Co udělat s tím přechodem mezi ko…
atilius
Před 3 lety
5
Dědické řízení - souhlas se stavbou
Jak jste řešili souhlas sousedů s výstavbou RD, když jeden majitel sousedního pozemku zemřel a v so…
candat
Před 3 lety
19
Prostup tepla Uw - okna
Dobrý den, prosím o radu. Vybíráme okna - dřevo, napojovaný smrk, trojsklo. Na doporučení jsme oslo…
barebare
Před 3 lety
11
Vestavný kávovar
Zdravím, má někdo z vás umístěný vestavný kávovar mezi troubou a mikrovlnou troubou? ( 3 spotřebiče…
xkarlos
Před 3 lety
10
Stavíte? Jaká je aktuálně situace s dostupností materiálu a cenami ve stavebnictví?
Krásný den, dotaz na ty, kteří aktuálně staví. Jaké máte aktuálně zkušenosti s dostupností stavební…
luucap
Před 3 lety
24
Kuchyně halifax
Měli by jste prosím foto kuchyni s pracovní deskou halifax? Dekuji
animonky
Před 3 lety
3
Kuchyně Sýkora, máte zkušenost?
Plánuji navštívit kuch.studio, jejich web stránky jsem si zamilovala. Zajímá mne kvalita, materiál …
petrincak
Před 3 lety
23
1
2
…
197
198
199
200
201
…