O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Orná půda mimo úp
Zdravím, Chci se zeptat, zda lze obejít územní plán, když máme ornou půdu 200 m od posledního domu…
elwe
Před 4 lety
4
Družstevní vlastnictví
Může mi někdo poradit jak můžu převést byt z družstevního bytu na osobní vlastnictví? Kolik to stoj…
catle
Před 4 lety
3
Stavební firma HAVO - zkušenosti
Máte někdo zušenosti se stavební společností HAVO s.r.o. Stavěl s nima někdo
mrnous_terka
Před 4 lety
1
2
46
Predzahradka
Dobry den,mame novostavbu a jsme ve fazi delani zahrady,chystam se na predzahradku.Mam zryto....tud…
jakuda
Před 4 lety
11
Venkovní rolety
Dobrý den. Nedávno jsme si pořídili rodinný dům, který má okna a vchod. dveře v bílé barvě, garážov…
ales_hracek
Před 4 lety
5
Betonová stěrka na schody
Zdravím, máte někdo povrchovou úpravu schodiště z betonové stěrky? Pokud ano tak na kolik vás to v…
ales_hracek
Před 4 lety
2
WolfHaus, Alfahaus, Hass
Dobrý den, rozmýšlíme se mezi těmito třemi firmami, nemáte prosím někdo zkušenosti, či doporučení? …
linietro
Před 4 lety
2
Série RAKO - CORAL
Zdravím, sháníme s manželkou jednu dlaždici ze série RAKO - Coral, kód WITMB 020, jedná se omodrou …
daniel_degtev
Před 4 lety
1
sponzor fóra
Vnitřní teplota v pasiv.RD z VPC nyní při pasivní x aktivní rekuperaci
Ahoj, zdravím všechny a prosím o informace uživatelů pasiv. i aktiv. rekuperačních jednotek bydlící…
jitulka89
Před 4 lety
28
Dlažba Cersanit sandwood cream, chesterwood cream a obklad Paradyz Emilly Bianco
Zdravím, nemáte někdo přímo dlažbu cersanit sandwood cream nebo chesterwood cream? A obklad Paradyz…
aludanewra
Před 4 lety
1
Jak rozdělit 18cm podlahového polystyrenu?
Zdravím všechny stavebníky a prosím o radu, jak rozdělit výšku podlahového polystyrenu, když jeho c…
petrkunc132
Před 4 lety
5
Šikovný architekt - Uherský Brod a okolí
Dobrý den, nemá zde někdo doporučení na šikovného architekta v okolí Uherský brod? Rádi bychom někd…
adela_smeidlerova
Před 4 lety
2
Fasáda Baumit šedá 0906
Dobrý den, najde se tu někdo, kdo má fasádu od Baumitu v odstínu 0906? Ráda bych viděla reálné foto…
petrkunc132
Před 4 lety
2
Zamítavé stanovisko obce, jak potom postupovat?
Dobrý den, předběžně jsem si nechal od obce, ve které chceme stavět, vypracovat vyjádření k naš…
petrkunc132
Před 4 lety
8
Stínicí tkanina na plot - prosím o radu
Ahoj, prosím radu, postavil jsem plotek 170cm vysoky .. když se koukám po stinicí tkanině tak na t…
milan1965
Před 4 lety
9
Dlažba do celého domu - ano či ne?
Ano či ne? Výhody, nevýhody...? Kdo máte, jak moc je to studené? Nebo volit raději vinyl? Dlažba mi…
zubr487
Před 4 lety
23
Vysypané kameny pod skruží
Ano, název vypovídá, tak jak to teď popíšu: Na zahradě je stará studna, vykopaná zpětně do 1,5m hl…
vladimir_sacha
Před 4 lety
4
Koupelna do "L" - poradíte s uspořádáním?
Zdravím všechny z Modré střechy. Potřeboval bych poradit s uspořádáním koupelny ve tvaru "L" . Půvo…
lucie_nantlova
Před 4 lety
1
2
...
3
65
Prosklení štítu
Zdravím, ráda bych se zeptala zda tu někdo neřešil prosklení štítu domu/chaty. Rekonstruujeme a cht…
candat
Před 4 lety
2
Strojní omítky východní Čechy
Ahoj, doporučíte prosím firmu na strojní omítky, se kterou jste byli spokojeni? Na materiálu ani …
noemi77
Před 4 lety
2
Pasivní dům - kvalita ve smlouvě
Dobrý den, dával jste si prosím někdo, kdo jste stavěl pasiv, nějaké podmínky o tomto do smlouvy s…
radim2015
Před 4 lety
3
Flek na sádrokartonu
Ahoj všichni, prosím o radu, máme nový šikmý strop v podkroví s SDK střecha je složena:stuck_out_to…
donald77
Před 4 lety
5
Rako Extra
Zdravím Vás. 🌼 Máte tu někdo, prosím, na podlaze Rako Extra? Ráda bych viděla, jak vypadá v reálu. …
duck09
Před 4 lety
3
Dotace na pasiv a špatný blower door test
Ahoj, mám prosbičku… stalo se vám někomu, že vám nevyšel blower door test pro dotaci na pasiv? Už j…
xhex
Před 4 lety
8
Stavba domu na manželovým pozemku, bude dům ve SJM?
Ahoj, tchyne chce darovat manzelovi pozemek, na kterem budeme nasledne stavet spolecne dum. Bude ti…
veronikaka
Před 4 lety
1
2
56
Sádrokarton
Ahoj všichni, prosím o radu,jak přidělat UD profil,pod stropem, když tím místem vedou el.kabely? Ní…
donald77
Před 4 lety
5
Kuchyně Taupe šedá (Egger)
Mate nekdo kuchyni v odstinu Taupe? Rada bych videla fotky :slight_smile:
quaj
Před 4 lety
4
Jakou firmu na drevostavbu
Hezký večer všem, doporučíte mi někdo firmu na drevostavbu v jižních Čechách? Díky všem.
jarin1
Před 4 lety
7
Krytina na pergolu
Ahoj všichni,prosím o radu, jaký asfaltový šindel na pergolu, váháme mezi Zn.Gutta beaver,nebo Ondu…
donald77
Před 4 lety
1
Odvětraná fasáda - cena ?
Na kolik vyjde odvětraná fasáda asi 140 m2 ? Přidám foto ať víte co mám na myslí. Už ji na polovině…
smajlik345
Před 4 lety
1
1
2
…
245
246
247
248
249
…