O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Kamna na tuhá paliva
Ahoj, prosím má někdo v kuchyni kamna na tuhá paliva? Budeme stavět dům a já je chci v kuchyni, ale…
esmeralda2
Před 4 lety
2
Stavební dozor okolí Slavkov u Brna, Brno a okolí
Dobrý den všem střecháčkům, prosím poradili byste, doporučili, případně poslali kontakt na stavební…
zuzoush
Před 4 lety
1
Fotka Vinylu Ecoline Dub kouřový
Dobrý den. Nemáte někdo fotku vinylu Ecoline Dub kouřový na větší ploše? Je jen na objednávku, tak…
jose10r
Před 4 lety
2
Bazen orlando a vysavac
Ahoj,mate prosim nekdo bazen Orlando a pouzivate roboticky vysavac? Postaci od firmy Intex? Je to p…
closen
Před 4 lety
1
Koupelna - kde lze pořídit co nejlevněji?
Budeme kupovat starý domek a v něm předělávat opravdu hodně věcí. Zajímalo by mě, kde se dá nakoupi…
esmeralda2
Před 4 lety
13
Cena střechy na klíč
Nechali jsme si nacenit střechu na klíč a "výsledek" 775000kč!!!Není to nějak moc?Dům 8.7x12,5,stře…
shelbynka90
Před 4 lety
28
Žádost o obecní pozemek
Zdravím všechny :slight_smile: potřebovala bych prosím poradit ohledně pozemku od obce. Na katastru…
kackabis
Před 4 lety
6
Cena materiálů na RD 2021
Dobrý den, ráda bych se zeptala, pokud jsou zde lidé z oboru, zda je možné nyní v roce 2021 zafinan…
jirkajn
Před 4 lety
12
sponzor fóra
Řemeselníci v Brně
Dobrý deň, opravujeme starý dom. Hľadám remeselníkov na opravu fasady. Potrebujeme zatepliť štít, …
flor1
Před 4 lety
2
Uzemni plan - nezastavena plocha
Dobry den, chceme koupit pozemek, ktery se nachazi v ochr. pasmu zeleznice, lesa a pamatkaru + je v…
puhelin
Před 4 lety
2
Firma Triplan - zelená úspora
Dobrý den, řešíme zelenou úsporu - zateplení domů. A protože k tomu potřebujeme energetickou nároč…
michael_doo
Před 4 lety
4
Koupelna - jak vás vyšla cenově?
Ráda bych zde založila nové vlákno, kde by ti šťastní, kteří již mají zařízenou koupelnu vložili fo…
kapraltomas
Před 4 lety
1
2
...
3
88
Montovaná dřevostavba FACE HOME
Zdravím a prosím zkušené o názor na tento typ montované drevostavby. V základním provedení mají …
dana_bulavova
Před 4 lety
22
Plot z presbetonu
Zdravím všechny. Chtěl bych se zeptat kolik jsi dnes účtují soukromnici za stavbu betonového plotu.…
max88
Před 4 lety
1
Příjezdová cesta - kolaudace
Dobrý den, koupili jsme pozemek, ke kterému vede klasická hliněná cesta, upravená, bezpečná, je šir…
norikakaa
Před 4 lety
2
Světlo nad kulaté zrcadlo do koupelny
Jak máte řešené osvětlení nad kulatá zrcadla do koupelen? Děkuji.
jandour
Před 4 lety
11
Developer vypovedel rezervacni smlouvu kvuli nedostatku materialu ve skutecnosti chce jen zdrazovat
Zdravim, zajimalo by me jestli ma nekdo zkusenost s nasledujici situaci. Vyhlidli jsme si projekt u…
nikyys_
Před 4 lety
8
Evohouse - zkusenosti
Ahoj, jeden známý dal mi doporučení na firmu evohouse. Chceme s manželkou stavět domek ze dřeva pro…
wojciechj
Před 4 lety
1
Evohouse
Ahoj, jeden známý dal mi doporučení na firmu Evohouse. Chceme s manželkou stavět domek ze dřeva pro…
wojciechj
Před 4 lety
1
Krb - klasická vložka, plynový, elektrický
Ahoj :slight_smile: začínáme se poohlížet po krbu. Máme ho plánovaný v obývacím pokoji, ale začínám…
martinarobert
Před 4 lety
1
Provizorní WC
Dobrý den, před započetím novostavby musím zajistit provizorní toaletu na staveništi. Starý dům bud…
martin_s
Před 4 lety
15
Vložkování komínu
Dobrý den, mám cenovou nabídku na vyvložkování komínu 25 000 kč. Komín vysoký 10 m . Zdá se vám ce…
wpavel
Před 4 lety
9
Cena za projekt a nutné podklady
Dobrý den, budeme stavět dům o dvou podlažích a garáží v suterénu. Dům bude z Ytongu a bude mít sed…
luucap
Před 4 lety
17
Hledam sousedy z projektu RD Nova Machovna (AkroReal) v Beroune
Zdravim, hledam budouci sousedy z nove zapocatych etap RD Nova Machovna od developera AkroReal v Be…
nikyys_
Před 4 lety
1
Nová Máchovna - řadové domky od Akro Real, zkušenosti
Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda tu někdo má zkušenost s řadovými domy od Akro Real v Berouně…
nikyys_
Před 4 lety
5
(Elektro)kotel na temperování
Dobrý den, koupil jsem chalupu / dům. Postavené někdy mezi 70 a 80 léty. Dům slouží, a ještě asi h…
martin18896
Před 4 lety
4
Lišty k prac.desce
Dobrý den,právě nám namontovali kuchyň a všimla jsem se,že nemáme stejný lišty jako prac.deska.Ze s…
verolka
Před 4 lety
1
Černá skleněná lednice
Dobrý den, chtěl bych Vás požádat, zda někdo nemáte volněstojící lednici v černé barvě a ideálně ve…
zdenek_valek
Před 4 lety
1
Zpevnění příjezdové cesty - budoucí zámková dlažba
Dobrý den, na jaře plánujeme začít se stavbou RD. K domu vede nezpevněná polní cesta (cca 200m), je…
annacerna
Před 4 lety
5
Hydroizolace starého podkladového betonu pod prkennou podlahu
Dobrý den, jaký optimální postup byste zvolili při hydroizolaci u rekonstrukce prkenné podlahy v in…
ingarchskulilova
Před 4 lety
3
1
2
…
253
254
255
256
257
…