O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Změny v průběhu stavebního řízení
Žádost o stavební povolení jsem podával v roce 2017, kdy ještě v obci nebyla povinnost být připojen…
ustolada
Před 4 lety
12
Podsklepení domu v rovině - vaše zkušenosti
Ahoj vsem, rada bych Vas poprosila o Vase zkusenosti...stavime patrovy dum a zvazujeme (alespon cas…
jajinka_007
Před 4 lety
5
Interiérové dveře Erkado zkušenosti
Dobrý den, chci se vás zeptat jaké máte zkušenosti s interiérovými dveřmi Erkado. Ideálně kdo je má…
ssaarrii
Před 4 lety
13
Umístění jednotky tepelného čerpadla
Zdravím, mám dotaz na umístění venkovní jednotky TČ. V projektu mám umístěnou venkovní jednotku …
martin_hlav
Před 4 lety
1
Projekt a rady jak to vidí ...
Dobrý den, můžu vás požádat o vaše názory na projet RD. Jedná se o přízemí a patro, které budou nej…
monybee
Před 4 lety
6
Vysoké nebo nízké sezení na terasu?
Ahoj lidičky, konečně finišujeme s terasou u domu a řešíme teď, jaké sezení vybrat. Jestli nízké - …
cumprlicek
Před 4 lety
4
Dveře ke světlé šedé podlaze
Zdravím, zařizujeme komplet celý nový domeček a chtěla bych do něj světlé šedé podlahy - vinyl v de…
ady_
Před 4 lety
1
Jakou zvolit plechovou střechu - máte zkušenosti?
Dobrý den, chtěla bych vás poprosit o zkušenosti s konkrétními plechovými střechami. Zda můžete do…
s0t0
Před 4 lety
8
sponzor fóra
Pomoc
Dobry den. Jsem cidzinec, takže sa omlouvam za chyby. Mam par otazek, my jsme s manželkou rozmysle…
predator123
Před 4 lety
1
Levnější alternativa Loxone?
Ahoj všem, mám na vás (zkušenější) prosbu o radu. Budeme si v tomto roce nechávat stavět dřevostav…
pitrsonek
Před 4 lety
28
Opěrná zeď - rady a tipy jak postupovat?
Máme postavenou opěrnou zeď, kterou budeme zasypávat. Jak jste postupovali před zasypáním? Čím "oše…
dave_91
Před 4 lety
16
4 nebo 5 plotýnkový vařič?
Ahoj, řeším přestavbu kuchyně a láká mě 5ti plotýnkový vařič, jednou za čas by se hodilo při vařen…
kokli2
Před 4 lety
11
Studna
Zdravím, máte nekdo zkusenost,pokud by se sousedé odvolali kvuli studni?ze by s tim nesouhlasili? C…
franti_p
Před 4 lety
6
Jaký vybrat skleník?
Doporučíte mi, prosím, kde koupit skleník za rozumnou cenu pro začínajícího zahrádkáře?
sobii
Před 4 lety
13
Podlahové studio Ostrava
Máte někdo prosím tip, kde vybrat a koupit lepenou vinylovou podlahu v okolí Ostravy? Nějaké zkušen…
s0t0
Před 4 lety
2
Project
Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli někdo máte zkušenost s firmou ECO TAINERS s.r.o Plánujeme re…
antonio_kocev
Před 4 lety
1
Předokenní rolety/žaluzie, jak jste spokojeni?
Zdravím :) ...Prosím o názor na předokenní rolety nebo žaluzie... z hlediska stínění a zvukotěsnost…
zelvatko
Před 4 lety
10
Kotel Protherm + regulátor MiGo
Zdravím, mám problém s daným regulátorem. Na regulátoru ať si nastavím co chci, tak to kotel igno…
thomas256
Před 4 lety
8
Hydroizolace svislá a mokré mapy, fleky
Ahoj všem, včera jsem našla na hydro svislé tyto mokré mapy. je to skoro všude po obvodě baráku. …
ajagachova
Před 4 lety
8
Cena projektové dokumentace
Dobrý den, ráda bych se zeptala na vaši radu a názory. Stále ještě s partnerem přemýšlíme, zda jít…
ateliersedlak
Před 4 lety
5
Pařeniště 2x1m
Ahoj! Prosím tip na pařeniště (ideálně rovnou s odkazy) délka 2m x šířka 1m, výška aspoň 50-60cm. Z…
dita_a_ivan
Před 4 lety
1
Problém s polní cestou
Dobrý den, potřeboval bych poradit, nebo spíše znát názor druhých. Vlastním dům, který je v podsta…
kareljab
Před 4 lety
4
Vestavěná lednice a mrazák
Zdravím, máte někdo v kuchyni zvlášť vestavěnou lednici i mrazák? Doporučujete?
kekita
Před 4 lety
2
Kupní smlouva - zařizuje KUPUJÍCÍ ?!
Dobré ráno, kupujeme dům od známých, jsme ve fázi čekání na odhad nemovitosti a zatím máme bance po…
candat
Před 4 lety
12
Vaše cenové nabídky na klíč za m2 fasády? Okolí Rokycany, Hořovice, Mýto...
Kolik vás vyšla zateplení fasáda na klíč za m2. Mám 30 Ytong, 20 pol. Nabídky z okolí v popisku. Dí…
martin_s
Před 4 lety
3
Hliníková pergola svépomocí
Dobrý den rád bych se zeptal jestli je tu někdo kdo zkoušel realizovat hliníkovou pergolu za dům s…
marta_kovar
Před 4 lety
4
Firma na základovou desku Středočeský kraj
Dobrý den, hledáme doporučení na firmu, která by nám zrealizovala základovou desku. Dostali jsme je…
charliethepaw
Před 4 lety
1
Vodovodní přípojka bez územního souhlasu
Dobrý den, hlavní otázka mého příspěvku zní: Je nutné mít vždy územní souhlas k vybudování vodovod…
sobii
Před 4 lety
3
Pretapetovani kuchynske linky
Dobry den, chystam se pretapetovat starou kuchynskou linku, ale nemuzu se rozhodnout jaky vzor nebo…
logginn
Před 4 lety
2
Vinylová podlaha Fatra Thermofix - DUB SELSKÝ 12135-1
Dobrý den nemá někdo doma podlahu od Fatry vinyl - DUB SELSKÝ 12135-1 máme jen vzorek a rád bych v…
barbora_dvorstiakova
Před 4 lety
14
1
2
…
266
267
268
269
270
…