O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Popraskaná základová deska. Co s tím?
Zdravím, chtěl bych Vás poprosit o radu. Na podzim se zalila základová deska a po zimě, když jsem k…
peking53
Před 4 lety
23
Pozemek kompromis?
Hrozně teď řešíme pozemky, je jich málo a drahé (aspoň u nás na liberecku). Bydlíme teď v obci, kde…
deli_lah
Před 4 lety
21
Obecní pozemek - platí se vždy DPH?
Rád bych se zeptal na věc související s koupí pozemku od obce - platba DPH. Už jsem to psal do jiné…
atomicsteve
Před 4 lety
1
Teleskopická brána
Dobrý den,máte někdo zkušenost se stavební a elektrickou připraveností pro teleskopickou bránu? Prů…
vasek_pavlicek
Před 4 lety
1
Poskytovatelé internetového připojení
Vážení, rád bych varoval před poskytovatelem internetového připojení od firmy PODA. Naslibují kvali…
peetrss
Před 4 lety
5
Zavážka na pozemku
Dobrý den chci se zeptat zda jste stavěl někdo na pozemku na kterém je zavážka? Zavážka je čistě hl…
jandour
Před 4 lety
3
Nová střecha u stodoly, potřebuji projekt?
Dobrý den, brzy nás čeká rekonstrukce pomalu se hroutící střechy u části staré stodoly asi 8x7 m, b…
hukikuki
Před 4 lety
3
Kuchyň na míru
Zdravím,prosím kuchyňské studio nám dělá kuchyň cca 2 měsíce,ale chce vědět už teď jakou myčku a tr…
quaj
Před 4 lety
3
sponzor fóra
Odstranění zlata z porcelánu
Zdravím vás, co kromě myčky, může odstranit zlato z porcelánu, bez narušení povrchu porcelánových …
vladimira_l
Před 4 lety
1
Dům od KM Invest - zkušenosti?
Zdravím, ráda bych se zeptala, zda máte někdo zkušenost s firmou KM Invest? Žádné recenze jsem na n…
kiiv
Před 4 lety
3
Dodavatel dřevostavby - Vysočina (Třebíč)
Doporučíte prosím nějakou spolehlivou firmu, která staví dřevostavby na Vysočině? Vím, že v dnešní …
prochazkovaklariisa
Před 4 lety
18
Kde je lepší umístit pračku?
Dobrý den, budeme rekonstruovat byt a máme 2 možnosti kam umístit pračku. Co je podle Vás lepší vol…
lukass_5
Před 4 lety
8
Eureko
Dobrý den, potřebujeme přeložit střechu staré chalupy velmi lehkou krytinou nejlépe na stávající be…
boiia
Před 4 lety
1
Magnetické západky, má někdo?
Ahoj, koukám po interiérových dveřích a zarazil mě zámek s magnetickou západkou..má někdo?je to dob…
mojebydleni
Před 4 lety
5
Weber fasada SE4E,SE4D
Neměl by někdo vyfoceny dům s fasádou od Webra SE4E a SE4D?:slight_smile:
klara_iblova
Před 4 lety
6
VMD stavby Kutná Hora
Ahoj vsem, chystame se koupit projekt a vystavbu na bungalov od firmy VMD stavby Kutná Hora. Mate p…
radek_labut
Před 4 lety
1
Uložení vaznic ve štítové zdi
Dobrý den. Chci se zeptat zkušenějších. Dnes u nás byl dozor po dozdění štítů a mimo jiné prasárny …
luciekocur
Před 4 lety
23
Gservis - Nero 2 - cena
Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda tu někdo stavil typový dům od Gservisu? Zda byla projektová …
kristyna668
Před 4 lety
1
Poradíte se světlem do industriálního bytu?
Dobrý den, měla bych velkou prosbu, řešíme to už několik týdnů, ponechali jsme betonové stropy, ner…
pj_bydlime
Před 4 lety
1
Podlahovka dotazy
Dobrý den, mám pár dotazům k vodní podlahovce do projektu RD s plynovou přípojkou. Máme v řešení p…
stavebnik1974
Před 4 lety
9
Sádrokarton
Sádrokartonove desky můžu je dát na strop pokud mám čerstvě udělanou betonovou podlahu a není úplně…
candat
Před 4 lety
5
Sousedi opakovaně ruší stavební práce
Dobrý den, ráda bych se poradila ohledně problémů se sousedy. Rekonstruuji panelákový byt, kde mám …
vrajmantak
Před 4 lety
20
Dřevěný plot na vesnici - LESOSERVIS
Rád bych otevřel diskuzi, zda máte vlastní zkušenosti se stavebnicovým plotem od LesoServis.cz. Jel…
vrajmantak
Před 4 lety
3
Dlažba na terčích- ukončení
Dobrý den, řešíme dilema. Máme připravený beton ve spádu, nyní dáváme hydro folii a pak nás čekají…
norikakaa
Před 4 lety
4
Doporučení
Dobrý den, byl by někdo tak ochotný a hodil mi sem recenzi na firmu, která mi postaví dřevostavbu d…
kufmar
Před 4 lety
2
Kdy začít stavět, kolik mít naspořeno?
Chtěl bych se zeptat na názor. Chceme stavět bungalov na klíč přes firmu v ceně cca 4,5 - 5 milionů…
romik67
Před 4 lety
25
Čím dostat hloubkovou penetraci z hs portalu
Ahoj všem, prosím jdu si pro radu, nejdřív jsem řešila na hs portálech zbytky lepenky které nešly d…
teresh07
Před 4 lety
2
Projekt i2-140 od djsarchitectur
Zdravím, Líbí se nám moc tento projekt domečku https://www.djsarchitecture.cz/projekt-i2-140 , nemá…
holyjane
Před 4 lety
2
Pozemky na Liberecku
Dobrý den, asi rok sháníme pozemek s dobrým dojezdem do Liberce (příp. Jablonce) a příležitostným …
blondys24
Před 4 lety
18
Světlovod ve střeše
Je potřeba stavební povolení nebo stavební ohlášení na světlovod?
lenka_hanakova
Před 4 lety
1
1
2
…
269
270
271
272
273
…