O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Bělání anhydritu během vysychání - OK?
Dobrý den, je to už cca měsíc, co máme vylité podlahy anhydritem 3O MPa. Už delší dobu pozoruju, že…
kofejn
Před 4 lety
5
Konzultace projektu
Dobrý den všem, mohu poprosit o Vaše názory na tento projekt bungalovu? Dostali jsme první nástřel …
bayt
Před 4 lety
14
Která varianta kuchyně?
Prosím, kterou variantu kuchyně by jste si vybrali? Myslím tím dispozičně... To účko je na obou var…
norikakaa
Před 4 lety
2
Vodovodní řád
Zdravím ve spolek, musíme vybudovat cca 50 m vodovodního řádu a pak se můžeme připojit vodovodní př…
rkloky
Před 4 lety
1
Nabídka zeminy Olomouc - Přerov
Zdravím, nabízím větší množství (až cca 900m3) hlíny za odvoz. Bude se jednat o zbytek z výkopových…
emafrost
Před 4 lety
1
Jak zadelat mezeru mezi obkladem a fasadou?
Ahoj kutilove, Na balkonech mame timto ?polopruhlednym sedym silikonem? zadelanou mezeru mezi obkla…
robert_varga
Před 4 lety
1
Bungalov alba
Dobrý den , nemáte někdo tenhle dům ? Potřebujeme vidět jak to vypadá uvnitř, jestli vůbec máme do …
sigimarek
Před 4 lety
5
Jaky byste koupili silikon?
Ahoj kutilove, Chtel bych poopravovat nekolik odchliplych spar - jaky byste na tohle koupili siliko…
robert_varga
Před 4 lety
1
sponzor fóra
Změna oproti projektu - odstranění garáže
Zdravím, chci se zeptat, jestli jste někdo neřešil následující věc: V projektu domu mám dům včetně…
puhelin
Před 4 lety
2
Plovouci podlaha Dub burg
Dobrý den. Máte někdo tuto podlahu prosím?
kavkovalenka
Před 4 lety
1
Plovoucí podlaha nebo vinyl?
Máme podlahové topení a přemýšlím jestli zvolit klasiku plovoucí podlahu která je vhodná na podlaho…
kavkovalenka
Před 4 lety
20
Zateplit nebo nezateplit novostavbu RD? Co je lepší?
Poraďte prosím. Je lepší postavit barák z lepších cihel a nezateplovat nebo z levnějších cihel a za…
slamer
Před 4 lety
1
2
37
Vytápění elektrokotlem
Dobrý den, prosím o radu - bungalov máme vytápěný podlahovým topením (chodba, obývací pokoj, kuchyň…
zubr487
Před 4 lety
1
2
58
Živý plot - nekvetoucí, nad 160cm.
Dobrý den, ví někdo jaký je plot nejhezčí na zahrádce. Máme cestu přímo u baráku a chceme aby plot…
kacunek2019
Před 4 lety
18
Jak vyztuzit kosiky operne zdi,aby nepropadavala hlina?
Ahoj, mohli byste mi poradit,jak vyztuzit kose velke operne zdi, aby mi tam nepropadavala hlina a …
kacunek2019
Před 4 lety
1
Prošlá fasádní omítka
Dobrý den, v nově koupeném domě jsme objevili 4 kyble se silikonovou fasádní barvou. Rok výroby 20…
tomek001
Před 4 lety
1
Stara cihlova zed
Zdravim vsechny, poprosim vas o radu.Mame starou cihlovou zed mezi pozemky se sousedkou.Slouzi jako…
flumon
Před 4 lety
5
Může soused změnit výšku terénu bez povolení?
Ahoj všem. Zajímalo by mě zda někdo netuší jaké jsou podmínky pro zvýšení terénu na pozemku. Máme s…
puhelin
Před 4 lety
13
Fasáda 3 varianty
Zdravím a prosím o názory,mám tři varianty fasád a nemohu se rozhodnout,všechny jsou světlé s nádec…
verolka
Před 4 lety
3
Návrh kuchyně, prosím o rady
Dobrý den, mám návrh kuchyně. Měl by někdo z Vás postřeh co a jak udělat jinak? Měnila jsem to již …
aloisie
Před 4 lety
14
Omítka a posloupnost prací
Dobrý den, máme uzavřenou hrubou stavbu vyzděnou z YQ Lambda 450 . Hotové jsou příčky, el.rozvody, …
ajl007
Před 4 lety
7
Kohoutek na vodu na zahradě
Jak máte řešený kohoutek na vodu na zahradě. Chceme jednak na zalévání na hadici a jednak když si n…
vit_kupera
Před 4 lety
12
Barva oken Metbrush Anthrazitgrau x Alux DB703
Ahoj, tak také stojíme před výběrem barvy oken. Shodli jsme se, že okna chceme tmavě šedá (antracit…
peking53
Před 4 lety
8
Jídelní kout- lavice
Zdravím, Nemáte někdo podobnou lavici k jidelnimu stolu? Jak jste řešili čalounění? Prosím o inspi…
bohumin
Před 4 lety
1
Umyvadlová skříňka na obloukové zdi
Dobrý den, máme v koupelně zeď do oblouku a neprozřetelně jsme si na ní naplánovali umyvadlo (pří…
tomek001
Před 4 lety
4
Bydlení ve srubu Ano-Ne?
Dobrý den, manžel přišel s tím, že chce postavit srub. Zatím jsme koukali jen na klasické dřevostav…
morana128
Před 4 lety
14
Nepovolí nám vstup na náš pozemek
Dobrý den, máme zahradu, kde se k tomu připojují 2 malé pozemečky za plotem, za plotem sídlí firma …
asistent
Před 4 lety
23
Jaký komín - zděný v interiéru nebo nerez fasádní?
Poraďte prosím, musíme se rozhodnout zda zděný interiérový komín (dražší, i když pro mě mnohem hezč…
weryk
Před 4 lety
23
Systém vytápění (podlaha+plyn)
Zdravím, co prosím doporučíte za topný systém pro následující parametry (začínám stavět): skoro pas…
zubr487
Před 4 lety
2
Kde všude máte zpevněné plochy?
Podělte se prosím, kde všude okolo domu se hodí mít zpevněné plochy. Samozřejmě počítám s prostorem…
renatka_k
Před 4 lety
1
1
2
…
272
273
274
275
276
…