O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Vinylová podlaha - matné šmouhy, které nelze umýt
Ahoj, začínám být zoufalá, od listopadu bydlíme ve zrekonstruovaném bytě a máme nové vinylové podl…
jituletvoje
Před 4 lety
1
Kovové zárubně do novostavby?
Dobrý den, líbí se mi kovové zárubně v interiéru. Obložky, dle mého vkusu, působí příliš masivně. M…
lokomotiva13
Před 4 lety
1
Správné odvětrávání střechy
Ahoj Přikládám obrázek kde je znázorněno odvětrávání střechy. Ta bude sedlová z vazníků kde budou …
jarin1
Před 4 lety
1
Kdo by udělala vizualizaci chodby dle návrhu a obrázků?
Dobrý den, je tady prosím někdo, kdo by mi udělala vizualizaci chodby? Není třeba vymýšlet...jen dá…
pisisvori
Před 4 lety
1
Plot Rivago
Uvažujeme o betonovou podezdívku z plotového systému Semmelrock Rivago šedé barvy,ale nikde jsme ho…
petr13
Před 4 lety
2
Boural jste někdo septik?
Dobrý den, dokázal by nám někdo poradit, jak na bourání septiku? Případně doporučit firmu, která to…
alischka156
Před 4 lety
4
PT - elektrické nebo teplovodní
Zdravím všechny, rád bych se zeptal, začínáme s novostavbou RD, 5kk, přízemní, 172m2. V základní…
vladimir_sacha
Před 4 lety
11
Povolení na fasádu
Je potřeba ohláška nebo jiné povolení na zateplení + fasádu, pokud se nebudou vyřizovat dotace?
puhelin
Před 4 lety
16
sponzor fóra
Francouzské okno, šířka min. 3 m
Zdravím :slight_smile: Jsme ve fázi projektu a máme se rozhodnout pro velikost oken. Ráda bych z ku…
zuzana_ka
Před 4 lety
12
Umístění bazénu
Zdravím, nemůžeme se s manželem shodnout. Budeme kopat bazén do země. Manžel chce blíž k terase res…
mahonia
Před 4 lety
3
Přibližná cena opěrné zdi
Dobrý večer , prosím mám dotaz. Máme pozemek ve svahu , místo garáže by jsme chtěli výkopnout do b…
lili_x
Před 4 lety
4
Zahradní cestičky
Ahoj, dostali jsme se do fáze, kdy zvažujeme realizaci nějakých zahradních cestiček. Aktuálně máme …
zihu
Před 4 lety
1
2
37
Vypínače
čaute pls viete mi poraditť? rekonstrujem garaz a cel by som dat smart vypínače napr niečo také htt…
danielacz
Před 4 lety
4
Cena střechy
Hezký podvečer, Budeme dělat novou střechu 130m2, plech, základní barva červená (mezi nejlevnější)…
tomas_kofron
Před 4 lety
5
Gabiony
Gabiónový plot tl.12cm na zídce ze ztrac. bednění tl.30. Musí být ztrac.bednění zakončené stříškou,…
walckiers
Před 4 lety
1
Plot a živý plot
soused má na hranici pozemku živý plot... my chceme udělat ale svůj plot klasicky, bezpečnost, máme…
inter71
Před 4 lety
1
2
...
3
77
Hs portal rolety,žaluzie a další
Prosim má někdo hs portal s roletamy den a noc?nebo jine?dá se to prý zabudovat do stěny, ale nemam…
teresh07
Před 4 lety
11
Prodloužení stavebního povolení
Prosím, ví tady někdo s jakým časovým předstihem žádat o prodloužení stavebního povolení? Končí nám…
wacko
Před 4 lety
8
Laminát nebo vinyl na anhydrit a el.podlahovku?
dekuji vsem za radu a zkusenosti s vyberem podlahy. Budou nam delat anhydritovou podlahu a el.podla…
m_i_r_e_k
Před 4 lety
2
Stavba bungalowu ve svahu.
Ahoj. Prosila bych o radu ohledně projektu k stavbě bungalowu do L na pozemku s převýšením přes 2.5…
dominika185
Před 4 lety
15
Firma Abakon ano, ne?
Hledám informace o firmě Abakon. Našla jsem starsi diskuze, ale hledám spíše novější. Díky
martina995
Před 4 lety
1
Realitní kancelář Remax, máte zkušenost?
Máte zkušenosti s touto realitní kanceláří? Chtěli bychom přes Remax koupit byt v novostavbě. Děkuj…
m_i_r_e_k
Před 4 lety
1
2
36
Přístřešek pro auto - v jaké může byt vzdálenosti od plotu?
Mala by som na Vás prosbu - dotaz ohladne odstupovej vzdialenosti pre parkovací stání. Može byt aj…
puhelin
Před 4 lety
1
2
39
Hypotéka bez vlastních příjmů
Dobrý den, Zajímalo by mě, jestli si někdo vzal hypotéku a ručil vlastním pozemkem?
verujel
Před 4 lety
20
Zahradni domek s terasou a kuchyni
Dobrý den, poslali byste mi fotky vašich zahradních domku s terasou a kuchyni. propadne kontakt na …
xrozarka
Před 4 lety
1
Schodiště - rozměry profilu
Zdravím, potřeboval bych poradit s rozměry nosné konstrukce schodiště podle obrázku. Jedná se mi o …
puhelin
Před 4 lety
5
Budoucí sousedé projekt CG - Výhledy Chodovec
Zdravím je tady někdo kdo také čeká na svůj byt a chce spolu diskutovat o postupu výstavby apod.?
t0x1c
Před 4 lety
1
Prodané auto a neuskutečněný přepis
Vím, že to sem nepatří ale už nevím, co s tím....v červnu jsme prodala paní auto za 15 000. Dohodli…
ckp
Před 4 lety
1
2
32
Pergola hliníková nebo dřevěná a jakou zvolit střechu?
Ahoj všem, hledáme vhodné zastřešení a stínění k modernějšímu rodinnému domku terasa v místě tmavé …
mitoma
Před 4 lety
30
Kdy řešit přípojky/cena
Dobrý den, dokázal by někdo poradit kdy začít řešit přípojky k novostavbě? A kolik by mohlo odhadem…
norikakaa
Před 4 lety
3
1
2
…
275
276
277
278
279
…