O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Montáž kuchyně Ikea
Řeším kuchyň z Ikei v ceně cca 30 000 s tím, že kalkulace na montáž je dalších 14 000. A mám brouka…
m_i_r_e_k
Před 4 lety
19
Program Sweet Home 3D. Jak se s ním pracuje?
Ahoj stahla jsem si tento program, ale nevím si s ním rady, můžete někdo poradit? Díky
ondrej_klems
Před 4 lety
1
2
...
3
72
Zásuvky designově ladící k Loxone
Je tu někdo, kdo má doma Loxone a zároveň řešil dvourámeček s instalací Loxone vypínače a vedle kla…
marekmaja
Před 4 lety
13
Patky pod terasu, rada
Ahoj, rád bych se zeptal zkušenějších, jakým způsobem a jak správně udělat betonové patky pod ter…
obludak
Před 4 lety
2
Jak usporadat kuchyn?
Zdravim moc vsechny mistni stavebniky a mam velikou prosbu! Zanedlouho zacneme stavet dum a musim …
andybrys
Před 4 lety
5
Žádal někdo v době covidové o udělení výjimky 50 m od lesa?
Víte k tomu něco bližšího? Kde se žádá? Na životním prostředí? A jaké jsou náležitosti žádosti, mus…
pernicek1
Před 4 lety
3
DJSarchitecture, bungalov O100, O110
Ahoj všichni. Uvažujeme o stavbě bungalovu O100, nebo O110 (nemůžeme se rozhodnout) od DJSarchitect…
daniel72
Před 4 lety
2
Jak opravit poškrábaný parapet?
Řešíme, jak opravit značně poškrábaný a poněkud zažloutlý plastový vnitřní parapet v bytě. Nechceme…
deto_oesya
Před 4 lety
2
sponzor fóra
Jaké krbová kamna do dřevostavby?
Potřeboval bych prosím trošku poradit s krbovými kamny do nízkoenergetické dřevostavby budu vytápět…
martinam76
Před 4 lety
18
Obetonování
Zdravim Vas,po kolika m3 jste si objednavali beton na obetonovani plastoveho bazenu? Dekuji :slight…
davex
Před 4 lety
2
Betonová deska
Dobrý večer, prosím o radu nebo názor, jak správně udělat desku pod betonový bazén. Podloží je čist…
zubr487
Před 4 lety
2
Teplovodní krbová vložka + plynový kotel
Máme v plánu realizovat vytápění a ohřev TUV primárně pomocí teplovodní krbové vložky + plynový kot…
zubr487
Před 4 lety
10
Přímotop chalupa
Dobrý den, řešíme vytápění ve starém domě, který bude k pronájmu..zatím se uvažuje spíše na rekreač…
jowana
Před 4 lety
8
Ohlaska/uzka prijezdova cesta x hasici?
Hezky den vsem. Prosim o nazor, mame nasledujici situaci: - dum bude do 200m2 (ohlaska) - pozemek …
nicmenenapada
Před 4 lety
1
Hrubá stavba 160m2 za 1,5mil.,je to moc?
Poradite? Hruba stavba 160m2 za 1,5mil.. je to moc? Sedlova strecha, ytong asi. Bungalov 4KK. A pro…
sambor
Před 4 lety
1
2
49
Z čeho děláte obestavbu krbové vložky?
Zajímalo by mě, z čeho děláte obestavbu krbové vložky. Díky za odpovědi. :-)
milan273
Před 4 lety
1
2
53
Zkušenosti s bazény Desjoyaux?
Zdravím, má někdo na zahradě bazén od této firmy? Hledám recenze, ale nenacházím. Díky
michaela_konickova
Před 4 lety
5
Molice, bílé mušky na ibišku - pomoc!
Ahoj, jdu se poradit a poprosit o pomoc. Už jsem zoufalá, druhým rokem neúspěšně bojuji s molicem…
slunea11
Před 4 lety
3
Ochranné pásmo lesa - výjimka
Ahoj, dobrý den, rádi bychom koupili pozemek 123/49 a 123/48, ale celý leží v ochranném pásmu lesa …
vigopce
Před 4 lety
6
Stavba na vedlejsim pozemku, je mozne nesouhlasit?
Zdravim, potrebovala bych poradit od nekoho kdo +- zna stavebni predpisy. Zahrada mi sousedi s obec…
kata267
Před 4 lety
1
FM dveře Praha s.r.o.: špatná zkušenost!
Důrazně nedoporučuji firmu FM dveře Praha s.r.o.: dodavatele vchodových dveři od polského výrobce T…
freeart
Před 4 lety
2
Položen jiný odstín vinylové podlahy než je vzorek, soudní znalec?
Dobrý den, ráda bych se s vámi poradila, začali nám pokládat podlahu z Gerfloru, kdy jak můžete vi…
pj_bydlime
Před 4 lety
27
Klasicka dvirka nebo vyklopy
Hezky den, nechal si nekdo do nove kuchyne delat nahore klasicka dvirka nebo mate vsichni vyklopy? …
podzi01
Před 4 lety
12
Sypaný gabion svépomoci
Sypaný gabion svépomoci
jaroslav_chalupka
Před 4 lety
6
YDhome - recenze?
Zdravím všechny, mám dotaz zda někdo nemá zkušenosti s firmou YDhome. Chceme od nich koupit projekt…
teriij
Před 4 lety
1
Jak přepsat pozemek v katastru na SJM?
Dobrý den, potřebuju poradit a už nevím na koho se obrátit, tak to zkusím zde. Máme s manželem poze…
keliskova
Před 4 lety
1
2
33
Koupelna - návrh rozložení
Dobrý den, prosíme o názor na rozložení naší koupelny. Já jsem měla představu velkého otevřeného …
renatka_k
Před 4 lety
4
Kabel NN, příjezdová cesta
Dobrý den, chtěl bych se zeptat. Je možné udělat příjezdovou cestu(např. štěrkovou přes kabel NN? J…
sn3k
Před 4 lety
7
Polštáře z Pepca
Moc prosím, dají se ještě někde sehnat tyto polštáře z Pepca ? Potřebuji 2 ks. Děkuji za odpovědi .…
lenmak
Před 4 lety
3
Dřevěná okna VEKRA - povrchová úprava
𝐏𝐫𝐨𝐬𝐢́𝐦 𝐨 𝐫𝐚𝐝𝐮 𝐚 𝐳𝐤𝐮𝐬̌𝐞𝐧𝐨𝐬𝐭𝐢, 𝐨𝐡𝐥𝐞𝐝𝐧𝐞̌ 𝐝𝐫̌𝐞𝐯𝐞̌𝐧𝐲́𝐜𝐡 𝐨𝐤𝐞𝐧 𝐕𝐄𝐊𝐑𝐀 – 𝐫𝐞𝐬𝐩. 𝐨𝐡𝐥𝐞𝐝𝐧𝐞̌ 𝐳̌𝐢𝐯𝐨𝐭𝐧𝐨𝐬𝐭𝐢 𝐣𝐞𝐣𝐢𝐜𝐡 𝐩𝐨𝐯𝐫𝐜𝐡𝐨𝐯…
lenmak
Před 4 lety
3
1
2
…
278
279
280
281
282
…