O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Zastínění výklopného okna
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jak řešíte zastínění výklopného okna, pokud je klika nahoře? Mám…
soptinda
Před 4 lety
1
Hledáme projektanta
Dobrý den, můžete někdo doporučit projektanta Lipník nad Bečvou a okolí... Přerov nebo Hranice...? …
denzell
Před 4 lety
1
Dům ve tvaru L
Ahoj, řešíme projekt RD a architekti nám vymysleli dům ve tvaru L, což se nám moc líbí, ale vymysle…
zubr487
Před 4 lety
9
Rezidence Pohořelice - zkušenosti
Dobrý den, je tu prosím někdo, kdo si pořídil byt v novostavbě v Rezidenci Pohořelice na ul. U Kasá…
eva_jilkova
Před 4 lety
1
Nova 101 RD Rýmařov vestavěná skříň v chodbě
Máte někdo zkušenosti s dodatečným budováním vestavěné skříně do chodby u Nova 101? Jestli je to vů…
norikakaa
Před 4 lety
4
Bungalov obdélník
Ahoj poradíte mi co upravit?
tynuska1990
Před 4 lety
1
Realizace zahrady Praha a okolí
Máte, prosím, tip na někoho, kdo by byl schopný udělat návrh zahrady do L (cca 400 m2) za rozumné p…
ellendos
Před 4 lety
7
Koupelna u ložnice přes šatnu
Dobrý den, je tu někdo kdo má zkušenost s koupelnou přes šatnu? Koupelna bude mít balkonové dveře, …
radim2015
Před 4 lety
6
sponzor fóra
Nerovná vinylová podlaha
Ahojte, chtel bych vas zkusenejsi poprosit o radu, pripadne nazor. V barakub(novostavba) je nove po…
honzik75
Před 4 lety
11
Kvalitní a šikovný stolař/truhlář Ostrava a okolí
Zdravím, moc bych Vás chtěla poprosit o doporučení na šikovného stolaře, který zvládne moderní ku…
lucies94
Před 4 lety
1
Návrh Kuchyně
Zdravím, měla bych na Vás prosbu ohledně návrhu kuchyně. Bohužel v téhle době si nemohu zajít do k…
pepitocz
Před 4 lety
5
Chlazení tepelným čerpadlem vzduch voda
Chtěl bych se zeptat majitelů tč vzduch voda, jestli využívají svojí jednotku i v létě na chlazení.…
jenye
Před 4 lety
5
Helcel nábytek
Ahoj, chci se zeptat má tady někdo zkušenosti stou to firmou? Přemýšlíme u nich koupit sedací soup…
dyrup
Před 4 lety
3
Umístění vany pod zkoseným stropem
Řešíme aktuálně koupelnu a jednou z variant je dát vanu na stěnu pod zkosený strop. Plánujeme lehké…
barter
Před 4 lety
16
Vedeni internetoveho kabelu v podlaze
Dobrý den, Je možno takto vést internetový kabel v husím lrku v podlaze kolem zdi? Na nej jeste pri…
tomek001
Před 4 lety
2
Doporučte tepelné čerpadlo země-voda
Do novostavby plánujeme tepelné čerpadlo země-voda, výkon TČ do 4kw + zemní kolektor. Prosím ty, kt…
noemi77
Před 4 lety
1
2
45
SDK stropy - dělají se po nebo před podlahou?
Dělali jste SDK stropy před pokládkou podlahového topení a vyléváním podlah, nebo až poté, co to vš…
jarin1
Před 4 lety
20
Bungalov
Zdravím všechny, nemáte někdo prosím nějaký projekt na bungalov 4+1, obdélníkový půdorys, obývák s …
rajcatko1988
Před 4 lety
4
Skandinávské dřevostavby v okolí Prahy?
Ahoj, nevíte prosím někdo o dřevostavbách ve skandinávském stylu, v okolí Prahy (resp. v dojezdové …
tomas_honzatko
Před 4 lety
14
Rekonstrukce topeni, vody, odpadu
Dobry den, prosim o lehky nastrel kolik muze stat topeni, voda, odpad dle pridanem pudorys Topeni c…
vladimir_sacha
Před 4 lety
2
Masivní střecha Ytong
Zdravím, rozhodli jsme se jít do masivní střechy Ytong. Máme obvodovky a nosné zdi po venec, teď už…
doog
Před 4 lety
9
Názor na projekt?
Dobrý den, budu ráda za komentáře a typy co udělat jinak a jak. Děkuji
jenye
Před 4 lety
14
Úzký pozemek
Dá se postavit bungalov 5+k na pozemku 12x50 pokud by byl na jedné straně 2m (bez oken) a na druhé …
jirkajn
Před 4 lety
9
Vchod do ložnice přes šatnu.
Dobrý den všem, myslíte, že je nevhodné chodit do ložnice přes šatnu a mít v ní i vstup do koupelny…
danprda
Před 4 lety
7
Jak rozvrhnout dětský pokojík?
Dobrý den, jdu si pro radu, inspiraci, příp. zkušenost, jak rozvrhnout dětský pokoj pro malou holči…
kafr
Před 4 lety
3
Bungalov ...stále ladíme projekt
Ahojte nemuzu přijít na to, jak se zde obnovuje diskuze (jestli to lze)...tak zakládám novou.. Stál…
jose10r
Před 4 lety
12
Jak seřídit pohon Hormann SupraMatic
Mám sekční vrata od Hormannu poháněná jejich pohonem SupraMatic. Protože mi do garáže místy protéká…
konvickovi2015
Před 4 lety
1
Podlaha kpp Platón
Hezky den, nemáte prosím někdo tuto podlahu v dome? Nemůžu nikde najít real foto. Případně lamino Q…
kordules12
Před 4 lety
1
Traplast na cestu ve svahu?
Mate někdo zkušenost s Traplastem? Nebo podobným recyklovaným plastem zatravňovacím? Cesta od garáž…
pedrop
Před 4 lety
1
Hledám firmy že Šumperska na hrubou stavbu
Zdravím, Chtěl bych se zeptat na doporučení , zkušenosti se zedníky nebo firmami na zhotovení hrubé…
david_novak
Před 4 lety
1
1
2
…
293
294
295
296
297
…