O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Podmínky pro nanášení marmolitu
Dobrý den, rádi bychom tento víkend aplikovali na sokl marmolit od baumitu, ale nejsme si jistí, je…
vencass
Před 5 lety
2
Kotel - Umístění
Dobrý den, kam byste v tomto domě umístili plynový kondenzační kotel? Zakreslený je v 2.NP na chod…
oskar83
Před 5 lety
2
Bytove dvere s oknem
Dobry den. Prosim o tip, kde si nechat vyrobit bytove vstupni bezpecnostni dvere, ale prosklene. Ma…
azsinanecovzpomenu
Před 5 lety
2
Tepelné čerpadlo - jaký typ
Zdravím, zvažujeme typ tepelného čerpadla, jestli země-voda (s tepelnými kolektory do plochy) nebo …
bebekeksy
Před 5 lety
11
Černá baterie do koupelny a sprchy - udržba? spokojenost?
Ahoj, ráda bych se zeptala, jak jste spokojeni s černými bateriemi do koupelny. Uvažuju k umyvadlu,…
myfairlady
Před 5 lety
5
Oprava podlahového topení
Ahoj, chtěl bych se optat na nevím jestli řešitelnou věc. Instalatér který nám montoval podlahové t…
wpavel
Před 5 lety
30
Antena pro RD i kdyz je optika?
dobry den, mame nabidku projektu, jako asi kazdy, hledame mozne uspory. Projekt obsahuje antenu a …
wpavel
Před 5 lety
10
Samolepící vinylová podlaha
Dobrý den. Plánuji do bytu položit samolepící vinyl (výška 2mm). V bytě je předchozím majitelem udě…
adammaly000
Před 5 lety
1
sponzor fóra
Rako block - máte někdo?
ahoj, máte někdo obklady Rako block? zajímalo by mě jak vypadají v reálu...
myfairlady
Před 5 lety
1
Jak vyhnat kunu?
Ahoj, zabydlela se nám ve střeše kuna, máme tam vykousané kousíčky vaty, bojíme se, že budeme muset…
jednaholkaa
Před 5 lety
1
2
...
3
87
Firma na stavbu RD v okolí FM
Zdravím, jsme na konci kolečka se stavebním povolením a potřebujeme nyní vybrat firmu pro stavbu z…
petrvalasek
Před 5 lety
1
Stavěl někdo v poslední době s firmou RoDom Bohemia
Zdravim vas, měl bych dotaz.. stavěl někdo v poslední době s firmou Rodom bohemia? Jen by mě zajíma…
centracek
Před 5 lety
3
Máte zaručený recept na spížové moly?
Ahoj, před půl rokem jsem si zřejmě z obchodu v mouce přinesla tyhle podnájemníky a pořád s nama ma…
cepickaj
Před 5 lety
24
Obyvaci pokoj - umistení
Potřebovala bych poradit :thinking: po špatný domluvě s manželem :smiley: jsme bohužel nechali u t…
cepickaj
Před 5 lety
3
Bílé vodovodní baterie, jste spokojeni?
Prosím, máte zkušenost s bílými vodovodními bateriemi (nemyslím granitové) v koupelně? Jak byste je…
cepickaj
Před 5 lety
22
Rekonstrukce bytu v rodinném domě
Zdravím, nemá prosím někdo typ na kvalitní, spolehlivou zednickou firmu? Aktuálně řešíme rekonstr…
pajahorakova
Před 5 lety
1
Projektanti Pardubice
Zdravím všechny...ráda bych se zeptala, zda nemáte někdo doporučení na dobrého projektanta domu za …
dotch
Před 5 lety
5
ESTRIT - podlahové kúrenie - poter
Dobrý deň, chcela by som sa spýtať, či máte skúsenosti s firmou Estrit z Dolného Baru. Poprosím tak…
lenka1255
Před 5 lety
1
Právník - oblast Praha. Prosím doporučte
Dobré ráno všem prosím, našla jsem zde jen starou diskusi z roku 2008 na dané téma. Snad to n…
nikola87niky
Před 5 lety
2
Prosím poraďte s návrhem kuchyně Ikea - co změnit?
Dobrý den, mám na Vás obří prosbu, posílám plánek kuchyně Ikea, stále si nejsem jistá rozmístěním …
anieluska
Před 5 lety
29
Podlaha/dveře
Potřebuji radu:slight_smile:🙏, jakou podlahu do obýváku a kuchyne zvolit k těmto dveřím?
winteren
Před 5 lety
9
Vinylová click podlaha doporučení
Ahojte, vybírám podlahu - plovoucí a je to pěkná alchymie. Mám vybranou FALQUON - nášlapná vrstva 0…
teresh07
Před 5 lety
2
Vrácení stavebního ohlášení
Dobrý den, bohužel nám ze stavebního úřadu vrátili stavební ohlášení kvůli střeše. Nelíbí se jim sk…
puhelin
Před 5 lety
7
Bublaní ve stoupačce odpadu po sousedovém spláchnutí
Dobrý den, dlouhodobě nás trápí hrozně hlasité zvuky v odpadové stoupačce, když soused spláchne W…
smudlinky
Před 5 lety
2
Truhlář který mi vyhrazuje spoj na kuch. desce
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli někdo nemá dobrého truhláře Praha a okolí, který by mi vyfré…
davidde
Před 5 lety
1
Výběr topení - dřevostavba
Dobrý den, v současné době jsem ve fázi návrhu dřevostavby a intenzivně řeším, jaký zvolit způsob …
zubr487
Před 5 lety
3
Egger pracovní deska Dub divoký přírodní H1318 - nemáte někdo fotku prosím?
Dobrý den, nenašel by se někdo, kdo si zvolil tento dřevo dekor na pracovní desku, prosím? Mohla by…
betelges
Před 5 lety
1
Návrh zádveří
Milí střecháčci,je tu někdo,kdo by navrhl zádveří?🙏Návrh samozdřejmě zaplatím.Máme ,,hodně,,zajím…
velunek
Před 5 lety
6
Firma domy domky pozemky zastoupená paní Lucií Eltayef Černou - zkušenost
Prosím máte někdo zkušenost s touto stavební filmou, která nabízí pozemky se stavbou domů v Ostravě…
anonym1988
Před 5 lety
1
2
49
Jak to je s druhým zdrojem vytápění?
Dobrý den, můžete mi prosím někdo napsat, jak je to s druhým zdrojem vytápění? Nyní co bydlíme, tak…
zubr487
Před 5 lety
1
2
36
1
2
…
319
320
321
322