O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Jak to je s druhým zdrojem vytápění?
Dobrý den, můžete mi prosím někdo napsat, jak je to s druhým zdrojem vytápění? Nyní co bydlíme, tak…
zubr487
Před 5 lety
1
2
36
Foukaná izolace do šikminy střechy
Dobrý den mám dotaz, chci bachař dát nafoukat izolaci do šikminy střechy, a potřeboval by jsem pora…
zinzin
Před 5 lety
8
Vnitřní dveře do pouzdra
V projektu máme aktuálně 4 dveře do pouzdra. Příplatek za dveře do pouzdra dělá skoro tolik co všec…
jose10r
Před 5 lety
9
Okna ve štítu
Dobrý den, není tu náhodou někdo kdo má na domě tento styl oken a na nich venkovní žaluzie? Díky mo…
nikaaa87
Před 5 lety
1
Odhad typických TZ zděné novostavby
Plánujeme stavbu RD a jsem ve fázi, kdy zvažuju, jak a čím budu v budoucnu topit a ohřívat TUV. Pro…
wpavel
Před 5 lety
6
Stavební firma Karvinsko
Ahoj, doporučili byste mi solidní stavební firmu v okolí Karviné, která staví zděné rodinné domky n…
zm_jan
Před 5 lety
1
RD Karviná - stavební firma
Ahoj, doporučili byste mi solidní stavební firmu v okolí Karviné, která staví zděné rodinné domky n…
zm_jan
Před 5 lety
1
RD na klíč Karviná
Ahoj, doporučili byste mi solidní stavební firmu v okolí Karviné, která staví rodinné domky na klíč…
zm_jan
Před 5 lety
3
sponzor fóra
Lepený vinyl - tmavý dekor
Máte někdo prosím lepený vinyl v tmavě hnědé nebo hnědošedé barvě? Na prodejně jsme si konečně vybr…
moncia
Před 5 lety
11
Jaké LED pracovní venkovní světlo? výkon? značka?
Jaké LED pracovní světlo doporučíte na práci venku? jde my hlavně o to jaký příkon vybrat a dále ta…
jarin1
Před 5 lety
1
Šatna v dětském pokoji?
Dobrý den, máme dva dětské pokoje o velikosti cca 12m2 + ke každému svou šatničku o velikosti cca 3…
milosos
Před 5 lety
10
Co všechno, když bude rekuperace
Zdravím všechny. Chtěl bych se zeptat, chceme rekuperaci do našeho nového domu. Ještě nevíme, jestl…
khlavacova
Před 5 lety
14
Inženýrské sítě zapojení
Zdravím, předem se omlouvám za (pro někoho možná hloupé) otázky, ale ráda bych zjistila pár informa…
meggieg
Před 5 lety
1
DPH při koupi oken na firmu
Dobrý den, nevíte, jak je to se sazbou DPH při koupi oken na novostavbu na firmu plátce DPH? Bude …
marievav
Před 5 lety
4
Prohoz na prádlo mezi sousedícími místnostmi
Ahoj, nemáte někdo realizovaný prohoz na špinavé prádlo mezi koupelnou a prádelnou ve stejném patře…
rusanna
Před 5 lety
4
Inženýrské sítě - kdo zapojuje?
Zdravím, předem se omlouvám za (pro někoho možná hloupé) otázky, ale ráda bych zjistila pár informa…
meggieg
Před 5 lety
1
Rozměry kuchyně do tvaru U
Zdravím, jakou máte prosím vzdálenost protilehlých pracovních ploch u kuchyně do tvaru U? Četla jse…
radim2015
Před 5 lety
12
Přepis pozemku
Dobrý den, máme v rodině pozemek, který vlastní moje tchýně. Pozemek by chtěla darovat své dceři ( …
vladimirsvorba
Před 5 lety
2
Odchylka od projektu
Dobrý den, stavíme svépomocí a jak už to tak bývá, v průběhu stavby jsme přišli na lepší využití p…
marievav
Před 5 lety
4
Ceny pozemku v Brno - Zebetin
Dobry den preji, v jakych cenovych relacich se pohybuji stavebni pozemky v Zebetine? Chteli by jsme…
cbr
Před 5 lety
2
Koloudace (užívání domu bez koloudace)
Ahooj strechacci, chci se jen zeptat, nějak nemůžu dohledat vše co potrebuju vědět.. Chci se zept…
puhelin
Před 5 lety
17
Kde nechat nařezat Egger desky?
Dobrý den, chceme svépomocí vyrobit poličky a různé úložné prostory do dětského pokoje z materiálu …
qeszi
Před 5 lety
3
Máte někdo zkušenosti ze stavbou kachlových kamen?
Máte někdo zkušenosti se stavbou kachlových kamen? Zatím chci postavit pouze komín a kamna dodělat …
bchannu
Před 5 lety
8
Výběr dodavatele elektřiny
Zdravím ve spolek, protože se blíží konec roku přemýšlím o změně dodavatele elektřiny... Jak ho vyb…
kekita
Před 5 lety
14
Plynový kotel nebo tepelné čerpadlo - Starší dům TZ 22 kW
Dobrý den, řešíme výměnu starého kotle Dakon v rámci kotlíkové dotace. TZ nám vyšly na 22 Kw. Bud…
login25
Před 5 lety
23
Vinylové podlahy - FALQUON
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, nemáte někdo tento druh vinylové podlahy?:slight_smile: Speciálně…
zdenek_valek
Před 5 lety
1
Stavební materiál - garáž
V souvislosti s výstavbou RD máme v projektové dokumentaci samostatně stojící dvojgaráž s odděleným…
franti_p
Před 5 lety
1
Prohluben v anhydritu
Ahoj všichni, chci se zeptat, před čtyřmy dny nám vylevali podlahu v celé novostavbe anhydritem. Na…
karel15
Před 5 lety
8
Dělení oken 1:2 nebo 2:3?
Dobrý den, přemýšlíme, jestli dělit okna 1:2 nebo 2:3, viz obrázky. Dělení 1:2 se nám zdá designově…
zubr487
Před 5 lety
7
Oznámení s.ú. Ič a sídlo stavebního podnikatele
Dobrý den, mám menší dotaz, předem děkuji za informace. Před zahájením prací, mám stavebnímu úřadu …
puhelin
Před 5 lety
2
1
2
…
320
321
322
323
324
…