O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Cena za projektovou dokumentaci
Dostali jsme nabídku na zpracování architektonické studie, projektové dokumentace (projekt pro prov…
marcelitov
Před 5 lety
1
2
38
S jalou firmou jste byli spokojeni?
Dobrý den, mám dotaz ohledně výběru firmy na okna a vchodové dveře. S kým jste byli spokojeni jak …
teritro
Před 5 lety
6
Poradíte firmu na ocelový nebo hliníkový přístřešek na auto?
Chěli bychom přístřešek, který má nohy jen na jedné straně, kvůli úspoře místa a pohodlnému nájezdu…
walckiers
Před 5 lety
1
Kolaudace/oznámení o užívání
Dobrý den, mám takovou otázku, zda po oznámení o užíváni stavby (kolaudace se to už nejmenuje do 15…
puhelin
Před 5 lety
1
2
...
3
63
Topení/větrání
Dobrý den, přibližně za 3 týdny nám budou pokládat laminátovou podlahu, máme topit a současně větra…
l_sekanina
Před 5 lety
5
Quickstep odstíny
Pochlubte se prosím svými podlahami od Quickstep. Má někdo z Balance řady i 40031 nebo 40156?
hansoi
Před 5 lety
1
Navrh kuchyne
Dobry den, snad nás poslední navrh kuchyně. Kombinace magnolie a dub divoký. V levé části nebudou …
cbr
Před 5 lety
12
Změna barvy krytiny
Ahoj moc prosím o vaše zkušenosti a názory. Máme stavební povolení a zahájenou hrubou stavbu, teď d…
puhelin
Před 5 lety
8
sponzor fóra
Dokonceni stavby
Prosim opravte mne.. ctu clanek zde:https://www.homeincube.cz/ohlaseni-stavby-treba-i-ukoncit-jake-…
inter71
Před 5 lety
9
Izolace pod dlažbu na terče
Ahoj, dělal prosím někdo venkovní terasu systémem pokládky dlažby na terče. Stávající keramická dla…
milan1965
Před 5 lety
1
Umělý tah kominu
Zdravim, Resil nekdy nekdo jak zlepsit tah kominu pomoci umeleho tahu? Mam tah na hrane jak byva na…
remaps
Před 5 lety
2
Čím kopat tvrdou zeminu
Ahoj, máme u domu udusanou rostlou jílovitou a kamenitou zeminu a potřebujeme v ní vykopat cca 30cm…
jakuda
Před 5 lety
8
Projekty - Sulice, Hlubočinka, Kamenice a Velké Popovice
Ahoj, nevíte někdo, jestli je nějaký problém v Hlubočince? Je to straý projekt Central Groupu a …
anonim111
Před 5 lety
5
Baterie koupelna Itálie vs Německo
Ahoj všem, obcházíme koupelnová studia v Praze a koukám že primárně nabízejí Italské značky baterií…
windu
Před 5 lety
1
Smršťovací hadice X-Hose, jste spokojeni?
Ahoj, máte někdo smršťovací zahradní hadici "X-HOSE"? Jak jste s ní spokojeni? Díky
radim83
Před 5 lety
31
Dotaz velikost plochy v podkroví
Dobrý den, Omluvte prosím dluhy text. Potřebuji poradit. Projektant teprve přijede, takže mám pouze…
puhelin
Před 5 lety
3
Skluzavka ve svahu - máte někdo?
Máme na zahradě pěkný svah (je pod ním sklep). Líbilo by se mi jej využít a pořídit na něj dětem de…
xhex
Před 5 lety
20
Robotická sekačka - podle čeho vybírat?
Ahoj, zvažuji jako dárek koupit robotickou sekačku. Máte s nimi zkušenost? Podle čeho vybírat? Doká…
kvasnicatomas
Před 5 lety
16
Projekt domečku
Dobrý den/ Ahoj, mohla bych poprosit o názor ohledně rozmístění nábytku, kuchyně, koupelny? :thinki…
tulda27
Před 5 lety
16
Sluneční světlo v obýváku
Dobrý den. Je potřeba přidat nebo zvětšit v obýváku okno nebo vstup na terasu v námi plánovaném dom…
tulda27
Před 5 lety
5
Pripojky a cesta na pozemek
Ahoj. Mam dotaz, co vsechno a v jakem poradi musim udelat. Vlastnim pozemek, je to zahrada, v uzemn…
jkad
Před 5 lety
4
Technický dozor investora - dřevostavba u Ostravy
Ahoj, máte prosím někdo tip na schopného TDI z okolí Ostravy, který rozumí problematice dřevostaveb…
kulombo
Před 5 lety
1
Orientace baráku na severovýchod - ano či ne?
Dobrý den, máte prosím někdo zkušenost s orientací baráčku na sever? Moc bych si přála domeček n…
kocicak123
Před 5 lety
18
Expona domestic: dobré i špatné zkušenosti
Moc se nám líbí lepená vinylová podlaha Expona domestic - stejný dekor jsme zatím u jiné značky nen…
jandour
Před 5 lety
14
Dešťová voda - jaké ponorné čerpadlo doporučujete?
Ahoj řešíme využití dešťové vody pro použití splachování wc a praní. A váhám jaké zvolit řešení. Ro…
jarin1
Před 5 lety
1
2
50
Topné fólie
Dobrý den, máte někdo zkušenost s vlastní instalací topných fólií? Mám objekt v horách a elektřina …
zubr487
Před 5 lety
4
Darovací smlouva ženě
Dobrý den, se ženou chceme stavět, máme i pozemek (je tedy psaný pouze na mně). Dnes z banky máme p…
teresh07
Před 5 lety
12
Kuchyně Nobilia
Dobrý den, máte prosím někdo fotky pro inspiraci a zkušenosti s kuchyní Nobilia? A odkud jste prosí…
florammi
Před 5 lety
3
Korkova mozaika
Dobry den, chystam se rekonstruovat koupelnu a misto dlazby bych chtela pouzit korkovou mozaiku, kv…
veronika_vasickova
Před 5 lety
1
Vyjádření policie
Prosím o radu : K Žádosti o dopravní připojení potřebujeme vyjádření Policie. Volala jsem tam jestl…
puhelin
Před 5 lety
2
1
2
…
358
359
360
361
362
…