O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Chata
Ahoj koupily jsme s manželem kousek pozemku a chtěly by nejsme tam postavit chaticku menší můžete …
market_sebastian_sam
Před 5 lety
1
Dřevostavby Škrdla
Chci se zeptat jestli někdo stavěl s Dřevostavby Škrdla/Rokytnice nad Rokytnou.
uhrin
Před 5 lety
4
Koupelna
Ahoj, takový dotaz, jestli někdo nedělal koupelnu ve starém domě, kde jsou cihly, vepřovice, omítk…
dagmar_hafova
Před 5 lety
2
Vyjádření
Zdravim stavebníky, máme k dispozici cenovou nabídku na projekt prodloužení účelové komunikace a in…
norikakaa
Před 5 lety
3
Dispozice domu
S projektantem jsme dospěli k této dispozici domu. Rád bych se zeptal na váš názor, jestli by ste u…
mtsr
Před 5 lety
6
Návrh kuchyně, co vy nato?
Dobrý den, prosím o názor. Udělala jsem si sama v plánovači návrh kuchyně a ráda bych znala váš n…
sisfa
Před 5 lety
21
Vchod do sklepa zepředu?
Chtěli by jsme částečně podsklepit dům a využít výškový rozdíl 2 metry. Rád bych se zeptal na váš n…
renatka_k
Před 5 lety
3
Zastava/ruceni druhou nemovitosti na uzemi Slovenska
Zdravím, je možné při koupi nemovitosti na území ČR a financování hypotékou v ČR ručit druhou nemo…
deto_oesya
Před 5 lety
2
sponzor fóra
Lodní kontejner nebo zděný zahradní dům
Pěkný den, měla bych na Vás dotaz, pokud máte někdo zkušenosti. Plánujeme zahradní domek do tvaru …
barushka0404
Před 5 lety
2
Venkovní schodiště
Dobrý den, mohla bych pro inspiraci poprosit o fotografie vašich vstupů do domu, ke kterým vede del…
babinette
Před 5 lety
1
Kuchyňská baterie 2v1
Hezký den. Prosím, nemáte někdo tip na kuchyňskou baterii 2v1 (filtrační), která by byla sklopná ne…
matta5
Před 5 lety
1
Hypoteka se smlouvou na dobu určitou
Dobrý večer, chceme si brát hypotéku, manžel je OSVČ a já pracuji jako asistent pedagoga na střední…
s0t0
Před 5 lety
5
Z koupelny na terasu?
Dobrý den, prosila bych o názory, co se týká vchodu na balkon/terasu z koupelny u ložnice, kde by …
lenkito10
Před 5 lety
2
Moření krovu
Ahoj, rád bych se zeptal jak je to dnes s namořením střešního krovu? Dostal jsem informace, že se k…
dkrukovsky
Před 5 lety
5
Skladování vína
Zdravím všechny příznivce dobrého vína. Vyhovují nám spíše dobře vyzrálá červená vína, převážně se …
bluepenguin
Před 5 lety
1
Jaká cena za bungalov na klíč je normální?
Mám možnost koupit bungalov na klíč za 3,5 mil. 4 kk, 125 m2 zastavěná plocha, zděný ytong, cena je…
zlaticko8
Před 5 lety
30
Skladba podlahy pod vinylem
Zdravím..Řešíme podlahy tak nás zajímá kolik počítat na lepený vinyl? Stačí i s nivelační stěrkou p…
bebekeksy
Před 5 lety
4
Kačírek místo betonových desek
Zdravím všechny, v prvé řadě děkuji moc za přijetí a měl bych jeden dotaz, četl jsem toho hodně vš…
luk92
Před 5 lety
4
Krbové stavebnice
Ahoj máte někdo zkušenost s tímto typem kamen? Jedná se o firmu Haas+Sohn přesně krbová stavebnice …
lulucilu
Před 5 lety
1
Nivelační bod
Dobrý den. neporadil by někdo jak odstranit nivelační bod na měření výšky ze zdi rodinného domu. D…
hancza1111
Před 5 lety
6
Granitové drezy Pyramis - skúsenosti
Prosím o skúsenosti s drezmi Pyramis. V minulosti som mala Franke, ale už sa mi okukal a príde mi s…
lu_muerta
Před 5 lety
1
Parcela - trvalý travní porost a stavba RD
Zdravím, tak jsem pročetla diskuze a moc moudrá nejsem, proto bych se chtěla prosím zeptat. Máme…
majerova3
Před 5 lety
17
Sedačka v prostoru
Ahoj, máte někdo v obyvaku sedačku v prostoru? Mohla bych vás poprosit o zkušenosti jak jste s tímt…
marnikl
Před 5 lety
5
Sloupek CETIN
Ahojte, mám dotaz ohledně sloupku od CETINu, je docela nešikovně na prostředku šíře pozemku. Chyst…
doog
Před 5 lety
9
Názor na RD
Dobrý den, prosím Vás o názor na půdorys a exteriér domu. Kam byste umístili pračku, která je aktu…
marnikl
Před 5 lety
10
Jídelní stůl spojeny s ostrůvekem
Ahoj, máte někdo jídelní stůl navazující na ostrůvek? Jak jste s tímto řešením spokojeni? A máte v …
marnikl
Před 5 lety
2
Kuchyň dub nebraska a vinyl
Zdravím. Vybíráme vinylovou podlahu. Kuchyň bude bílá lesk v doplnění dub Nebraska (tak i ostatní n…
radim83
Před 5 lety
2
Varná deska na ostrůvku/do prostoru
Zdravím, zajímají mě zkušenosti, zda je praktické mít varnou desku na ostrůvku/na lince v prostoru …
radim83
Před 5 lety
21
E-KEY odemykání na otisk prstu
Dobrý den, máte někdo zkušenosti s tímto systémem? Přemýšlíme, že si to necháme udělat do domu, ale…
sviva
Před 5 lety
6
Kodex reality - recenze
Máte někdo zkušenosti s firmou kodex reality ? zajímají nás jejich dřevostavby . Stavěl někdo s nim…
janajanova89
Před 5 lety
2
1
2
…
362
363
364
365
366
…