O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
KMB beta strecha cerna nebo seda
Dobry den, nemate nekdo forku Vaseho domecku se stresni krytinou KMB beta cerna nebo seda? Budeme s…
irall
Před 5 lety
1
Hloubka základů 450 mm
Zdravím, pomalu jde do tuhého a ověřuji si ještě některé věci. Projektant navrhl na patrový dům (ob…
fantomik
Před 5 lety
15
Závěsné WC pro systém Grohe
Dobrý den, rád bych se na vás obrátil s dotazem. Na stavbě nám dali podomítkový splachovací systém …
solaris
Před 5 lety
5
Rozmístění nábytku obyvak s kuchyni
Ahoj stavebnici, jdu si k vám pro radu. Napadá vás jak by se dal uspořádat obyvak s kuchyni podle d…
martinanaruby
Před 5 lety
2
Dolni Mecholupy - jak se vam tam bydli?
Ahoj vsichni, jak uz to tak byva hledame v Praze vetsi byt a narazili jsme na par nemovitosti v Dol…
azsinanecovzpomenu
Před 5 lety
2
Obývací pokoj a kuchyně
Dobrý den, Prosim o radu. Budeme bydlet v podkroví obývák bychom chtěli nebo spíš větší asi už to n…
cankikris
Před 5 lety
2
Granitový dřez. V čem je lepší než nerez?
Prosím jaké máte zkušenosti s těmito dřezy, v čem jsou lepší, než nerez atd.... díky ;-) Vzhledově …
hanis1106
Před 5 lety
1
2
...
...
9
10
275
Rada na typ krovu
Zdravím, Chtěl bych se zeptat jaky typ krovu by jste provedli nad bungalovem 16x12m? Děkuji
obludak
Před 5 lety
2
sponzor fóra
Velikost schodiste
Dobry den, budeme dokoncovat projekt a rada bych znala vas nazor na schodiste. Neni moc prudke, uzk…
obludak
Před 5 lety
9
Zpomalovací prahy
Bydlíme v obytné zóně, kde je stanovena rychlost 30. Bohužel většina obyvatel rychlost nedodržuje a…
marie5632
Před 5 lety
14
114m2
Dobrý den, Chci se zeptat. S přítelem si budeme spravovat podkroví o výměře okolo 114m2. Já to vidí…
cankikris
Před 5 lety
8
Kotel na tuhá paliva a řešení podlahového topení
Ahoj Všem, máme takové dilema.. V bývalém domě jsme měli všude jen podlahové topení, bylo super, zv…
tanecnice12
Před 5 lety
13
Kaminkovy koberec
Ahoj, chtěla jsem se zeptat na zkušenosti s kaminkovym kobercem? S manželem o něm uvažujeme do zimn…
ninaclaudius
Před 5 lety
10
Sklaka ve svahu na valu
Dobrý den, máme uměle udělaný val cca 1-1,5m vysoký a cca1m široký svažující se strmě dolu. Potřeb…
aneta_plasilova
Před 5 lety
6
Názor na návrh patrového domu 5kk
Dobrý den, prosím o názor na náš amatérský návrh patrového domu. Zatím bez výměr. Budu ráda za jaké…
anitia
Před 5 lety
9
Kde kromě KB nabízí 120% hypotéku s tím, že část je na nemovitost a část je neúčelová?
Moooc prosím o radu . Děkuju na netu jsem našla jen neznáme banky .
cankikris
Před 5 lety
11
Firma Lord stavby - recenze
Ahoj, má někdo zkušenost s firmou LORD stavby?
izrai
Před 5 lety
7
Prosím o tip na venkovní soklovou omítku(marmolit) v odstínu antracit--tmavě šedá
Prosím, má někdo z vás tmavě šedou - antracit venkovní soklovou omítku a dal by mi tip od jakého vý…
martickak
Před 5 lety
3
Zábradlí
Dobrý den, má prosím někdo venkovní zábradlí v kombinaci černé kované se dřevem a sklo???Moc děkuji…
velunek
Před 5 lety
1
Dorovnanie výšky podlahy
Zdravím, chcel by som poprosiť o radu v oblasti vyrovnania výšky podlahy. Na túto tému sú na rôzny…
zubr487
Před 5 lety
2
Pojezdová brána a plot
Dobrý den, bydlím v řadovém krajním domečku s předzahrádkou, která není oplocená a oddělená od sous…
pajkak
Před 5 lety
2
Žumpa septik????
Prosím o radu a informaci od těch ktěří nemají kanalizaci ani čov. Jme 4 členná rodina. Jaké …
adula000
Před 5 lety
16
Finep - vnitřní příčky cihla neb sádrokarton?
Máme zakoupený byt ve výstavbě. v první vlně klienstských změn je možné zvolit vnitřní příčky cihla…
travas
Před 5 lety
2
Nová rohova sedaci souprava
Pokud někdo dostavuje domeček nebo má i rozměrově větší obývací pokoj a chystá se koupit sedačku a …
barushka0404
Před 5 lety
6
Názor na projekt - Bungalov 5+kk
Dobrý den, co říkáte na tento projekt? Bydlíte někdo v podobném a máte vůči němu nějaké připomínky?…
norikakaa
Před 5 lety
8
Projektant Vel.Pavlovice a okolí?
Prosím o kontakty na schopných projektantov :slight_smile:
simon_gocik
Před 5 lety
1
Jakou vybrat barva bazénu/fólie
Zdravím, mám dotaz, který se týká barvy bazénu, jakou byste doporučili a jste s ním spokojení? Vzor…
wasilly
Před 5 lety
6
Statik
Dobrý večer, hledáme statika kolem Nového Města nad Metuji, Náchod. Děkuji za pomoc :slight_smile:
lenca222
Před 5 lety
1
Jak navrhnout koupelnu
Prosím máte někdo tip jak nejlépe zařídit tuto koupelnu v případě, že chceme sprchový kout o šíři 9…
cankikris
Před 5 lety
7
Poraďte prosím s rozvržením
Dobrý den všem! Prosím prosím o pomoc. Budeme v apartmánu zařizovat novou kuchyň, už jsme si nakres…
mojojojo
Před 5 lety
1
1
2
…
363
364
365
366
367
…