O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Cedrový šindel
Máte prosím někdo konkrétní zkušenosti s fasádou z cedrového šindele? Musí se ošetřovat, opravdu vy…
lidlous13
Před 5 lety
1
Sprcháč vedle dveří
Ahoj, nemáte někdo řešenou koupelnu podobně jako my? Zajímá mě sprcháč vedle dveří - jestli nechat …
hanicka1991
Před 5 lety
11
Kuchyně - Zlín, Uherské Hradiště, Uherský Brod
Zdravím střecháčky, znáte nějakého dobrého truhláře nebo kuchyňské studio v okolí Uh. Hradiště, Zlí…
veruberu_f
Před 5 lety
2
Podlahové vytápění,rekonstrukce starého baráku
Dobrý den, chci se zeptat na podlahové topení v jednotlivých místnostech. Jak moc velký problém je,…
rozina2628
Před 5 lety
3
Topná zkouška
Pokládal někdo dlažbu bez topné zkoušky ??
jandour
Před 5 lety
1
Výklenek na vestavěnou skříň
Asi blbá otázka, ale řeším v projektu rozšíření chodby, ale tím by se rozšířily i vyklenky na vesta…
pettrus1210
Před 5 lety
7
Podlahová krytina na balkon
Dobrý den, řešíme podlahu na lodžii v panelovém domě. Původně jsme chtěli balkon vydláždit, ale pa…
nikola_topinkova
Před 5 lety
1
Dekorativní stěrky - pohledové betony - designové lité podlahy
Dobrý den, v okrese Most poptáváme zhotovitele dekorativní stěnové stěrky imitující beton, a lité d…
sion1426
Před 5 lety
3
sponzor fóra
Pokjištění RD a domácnosti
Ahoj, máme uzavřenou pojistku na RD a na domácnost u jedné pojišťovny. V obou smlouvách je uvedeno …
davecom
Před 5 lety
1
Vinyl na vinyl
Dobry den, je mozno lepit vinylovou podlahu na jiz lepeny vinyl (novy)? nelibi se nam v novostavbe …
pavol2468
Před 5 lety
1
Překlady pro venkovní rolety, máte zkušenost?
Máte zkušenosti s překlady pro venkovní rolety? je lepší si dát rovnou překlad s otvorem pro roletu…
danielacz
Před 5 lety
24
Otvor do plastové studniční šachty
Mám plastovou šachtu a potřebuji přes její stěnu protáhnout dodatečnou větev vody (buď vodovodní ha…
skunkos
Před 5 lety
4
Opěrná zidka
Jakou sílu opěrné zidky zvolit na tři metrovou výšku, aby nám to nespadlo?
adula000
Před 5 lety
9
Betonový plot - dodavatel?
Hledáme dodavatele betonového plotu. Místo realizace Dubí Bystřice, okres Teplice v Čechách
medunovi
Před 5 lety
1
OKNA SAMAT
ahoj, máte někdo okna od firmy SAMAT? prosím, jak jste spokojeni. Jejich popis oken: Středové troji…
medunovi
Před 5 lety
1
Conseq
Dobrý den manželka investovala do společnosti Conseq nemalé peníze s vidinou - naspoření na vybave…
alfonss
Před 5 lety
12
Venkovní parapet
Dobrý den, zase jdu k Vám na radu :) Prosím Vás, řešíme montáž parapetu. Máme již špalety hoto…
rieshelll
Před 5 lety
2
Dráha - hluková a "vibrační" studie
Dobrý den, zakoupili jsme pozemek v ochranném pásmu železnice. Hluková studie je udělaná. Na podzi…
gocovkaveru
Před 5 lety
1
Doporučte dobrého projektanta pasivního domu
Vážení kolegové, jdu k Vám pro radu. S manželkou plánujeme výstavbu pasivního domu, a rádi bychom …
henry6
Před 5 lety
1
Jak zakrýt geotextilií rozrůstající se rostliny...
Prosím poraďte, jak zakrýt (a zda vůbec) geotextilií okrasný záhon, kde jsou vysazeny převážně leva…
jaasminka
Před 5 lety
1
Sladění oken. dvěří a podlahy
Zdravím, zajímalo by mě, jak máte v domečku sladěná okna, dvěře a podlahu, líbili by se nám tmavě …
kronecka007
Před 5 lety
3
Problém s barvou
Dobrý den, chtěla bych pomoct. Zatepluje nám firma stavebním systémem PCI a začali s námi řešit bar…
rieshelll
Před 5 lety
1
Topné rohože pod zámkovou dlažbou - zkušenosti
Dobrý den, máte někdo nainstalované topné rohože pod zámkovou dlažbou ve vjezdu do garáže nebo na p…
honzakotak
Před 5 lety
3
Vzdálenost domu od hl. silnice
Dobrý den, budu mít domek hned u silnice. Dvere vstupu cca 2 metry od té silnice. Jak by jste mi pr…
martinam76
Před 5 lety
3
Zkušenosti s okenním systémem SUPRA
Máte prosím někdo zkušenosti s okenním systémem SUPRA? Nabídla nám ho společnost BARAN. Nikde v dis…
kepakova
Před 5 lety
6
Kde je nejlepší koupit nádobí?
Ahoj holky, kde je nejlepší koupit nádobí? Myslím sadu hrnců s pokličkami, talíře, skleničky, hrní…
vetor3x
Před 5 lety
15
Jak udelat plot na tuhle ustupujici operku?
Ahoj, vymysleli jsme si ustupujici opernou zed. Na rozdil od klasicke operky tahle neni skladana c…
kossakowski1980
Před 5 lety
2
Laminovane,nebo radeji foliovane povrchy parapetu?
Poradite mi,vybrali jsme si tmave hneda okna a ted k tomu stezi hledam odpovidajici parapet. V tom …
cankikris
Před 5 lety
2
Fasáda Kreisel, jakou barvu jste zvolili?
Střecháčci máte někdo fasádu Kreisel? Jak jste spokojeni, popř. kterou barvu jste zvolili? Firma kt…
dandysek123
Před 5 lety
2
Merkury Market - doporučení a zkušenosti
Ahojte, podělili byste se o zkušenosti s tímto obchodem? Nábytek do interiéru, dveře, obklady a pod…
nicorodriguez
Před 5 lety
1
1
2
…
370
371
372
373
374
…