O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Nacenění
Dobrý den. Chci se zeptat na několik věcí ohledně cenění. 1) Cena za osazení překladů se počítá za …
livand
Před 5 lety
1
Cena domu 120m2 do 4,5mil.
Zdatvim, chtěl bych se zeptat zda někdo nestavi/nepostavil dvoupatrový zděný RD cca 120m2 + garáž a…
norikakaa
Před 5 lety
6
Obklady a dlažba
Dobrý den, prosím kde jste kupovali dlažbu a obklady do koupelny, wc, chodby? Chceme imitaci dřeva,…
teresh07
Před 5 lety
8
Projektant pro větší rd nedaleko Jesenice u Prahy.
Poptávám vytvoření projektu pro stavbu rodinného domu u Prahy. Představu o domu a jeho rozvržení ji…
milotaz
Před 5 lety
2
Venkovní osvětlení
Dobrý den, můžete mi doporučit kde koupit venkovní světla s čidlem, která lze dát do podbití.. před…
haplji
Před 5 lety
1
Skúsenosti a kvalita zámkovej dlažby
Dobrý deň Chcem sa spýtať na skúsenosti a kvalitu zámkovej dlažby jednotlivých výrobcov. Premýšlam…
saradin_stano
Před 5 lety
1
Stínící tkanina
Prosím mohl by mi někdo poradit?Budu pořizovat stínící tkaninu na plot, zastínění 90%, ale vím a vš…
pajkak
Před 5 lety
5
Plastovy bazen bazeny - zumpy
Zdravim mate nekdo plastovy bazen od p. Mlynka - bazeny-zumpy? diky
tombra
Před 5 lety
3
sponzor fóra
Tip na zapuštěná LED svítidla
Doporučte prosím zapuštěná LED svítidla s co nejnižší hloubkou. Na co si dát pozor při výběru takov…
cankikris
Před 5 lety
2
Problémové místo v projektu
Všechny zdravím a prosím o vaše nápady a postřehy jak vyřešit problémové místo v projektu. Jde o no…
kabot
Před 5 lety
17
Šedá folie
Dobry den, mohu poprosit o foto bazenu s sedou folii Alkorplan, pokud nekdo mate? Dekuji Martina
sidzej
Před 5 lety
3
Internet metalika
Dobry den. Resil nekdo pripojeni RD k metalicke siti? Viz. situacni vykres od Cetinu. Zajima me ja…
l_sekanina
Před 5 lety
5
Cena - VPC 24 x Porotherm 30?
Máte někdo představu o kolik zhruba vyjde dráž postavit podkrovní dům z VPC cihel tl 24 oproti Poro…
kofejn
Před 5 lety
1
2
...
3
80
Varná deska na ostrůvku. Je nutná digestoř?
Budeme mít velkou kuchyni s ostruvkem spojenou s obyvakem. Na ostrůvku bude indukcni deska. Je nut…
cankikris
Před 5 lety
13
Prirodni skluzavka
Ahoj, chtel bych detem na zahrade udelat kopec se skluzavkou. Plastovou ale nechceme, nerezove jsou…
jakuda
Před 5 lety
8
Odhad/rozpočet/výše hypotéky
Zdravím, máme hotový projekt, stavební povolení, cenovou nabídku od firmy, která nám začne na pod…
tjh
Před 5 lety
1
2
39
Plyn vs. elektrika - co je lepší?
Zdravím všechny, Budeme s manželem stavět nový dům a dohadujeme se ohledně vytápění jestli je lepš…
fantomik
Před 5 lety
1
2
49
Projekt RD - prosím o názor
Dobrý deň, chcel by som sa Vás požiadať o názor na náš "predprojekt". Máme pozemok, veĺkosť cca …
stanleys
Před 5 lety
1
2
37
Pojištění RD a domácnosti - 2 plnění?
Ahoj, máme uzavřenou pojistku na RD a na domácnost u jedné pojišťovny. V obou smlouvách je uvedeno …
davecom
Před 5 lety
3
Je možné/vhodné montovať okna na porobetón hrúbky 250mm bez predsadnia
Poraďte prosím, ak máte skúsenosť. Chcem stavať porobetónom 250mm ale na odporúčanie nerád by som …
sirocenec
Před 5 lety
1
Neúčelová část u KB
Dobrý den, refinancujeme hypotéku z Hypoteční banky do Komerční banky. Zároveň si chceme vzít k tom…
cankikris
Před 5 lety
4
Prostor pod brankou v oploceni
Zdravim, mame zdeny plot a pred i za brankou zamkovou dlazbu. primo pod dverma je pak takovy pruh (…
total
Před 5 lety
2
Vestavná digestoř. Jakou a nedat za ní celou výplatu?
Prosím o radu ohledně vestavné digestoře. Plánuji zabudovat do horní skřínky. Kdo máte, jak jste sp…
kkolinkova
Před 5 lety
1
2
48
Stavba komunikace bez SP ale s ÚR
Dobrý den, máme Územní rozhodnutí na stavbu komunikace, bohužel Stavební povolení se stále vyřizuje…
6miska4
Před 5 lety
1
Realná spotřeba dobu s parametry domu
Zdravím všechny. Neustále tu probíhají diskuse o nákladech na vytápění, ohřev vody atd. Tak by byl…
honzik75
Před 5 lety
6
Lišty u nadpraží oken
Dobrý den, všimla jsem si že firma co nám zatepluje nedala lišty na nadpraží ani na střešní přesah …
rieshelll
Před 5 lety
1
Sloup
Ahoj, prosím o názor. Finišujem s projektem RD a narazili jsme na problém. Statik nám tvrdí že v pa…
nikina11
Před 5 lety
5
Fixní okna - ano či ne?
Ahoj, mám dotaz na fixní okna. Plánujeme v domě (bungalov) rekuperaci, tak nám projektant navrhl čá…
oqoq
Před 5 lety
19
Prosím o postřehy
Dobrý den, Prosím vás o postřehy na začínajícím projektu rodinného domu. Sever je nahoře. Děkuji
ptjj
Před 5 lety
14
Americká lednice
Ahoj holky, uvažujeme že koupíme americkou lednici. Máme bílou kuchyň, černou digestoř, troubu, dře…
dorabell
Před 5 lety
4
1
2
…
369
370
371
372
373
…