O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Hliníkové plotrové dílce
Máte plot z hliníkových dílců? Jakou girmu doporucujete? a jak cenově?
peta7178
Před 5 lety
8
Popraskané vaznice
Dobrý den, máme 2 roky starou novostavbu a na půdě jsem si všiml po celé délce vaznic praskliny (na…
martinzporuby
Před 5 lety
6
Hortenzia Paniculat Limelight alebo Annabelle?
Ahojte, nemate niekto skusenost ktorej hortenzii by ste dali prednost? Obe uvadzaju ze ide o mrazuv…
neyaa_cr
Před 5 lety
14
Retro vestavná trouba Amica, Electrolux a Whirlpool. Jste spokojeni?
Prosím, kdo máte nějakou vestavnou troubu v retro designu a jak jste s ní spokojeni? Uvažuji o této…
lostris11
Před 5 lety
3
Co pod plot proti plevelu
Poradíte prosím levnou variantu co dát pod plot proti prorůstání plevelu? Prý se dává geotextilie, …
peta123456
Před 5 lety
1
Interiérové dveře- výška 210cm
Chci mít interiérové dveře vysoké 210cm, ale nevím, jaký otvor při zdění na ně nechat. Prosím o rad…
petraaa888
Před 5 lety
7
Návrh projektu RD - bungalov
Ahojte, žačali jsme kreslit půdorys přízemního domu s podsklepením. Při kreslení jsme se soustředil…
norikakaa
Před 5 lety
11
Okna od firmy IK Servis, máte někdo?
Ahojte, máte někdo okna od firmy IK Servis? Chtěla bych se zeptat na spokojenost s firmou. Děkuji 🙂
ivhe
Před 5 lety
5
sponzor fóra
Vestavný koš
Dobrý den , prosím o radu . Nemohu se rozhodnout , pro jaký typ koše se rozhodnout . Obracím se ted…
verunky
Před 5 lety
27
Postup při realizaci koupelny v dřevostavbě
Dobrý den, Chtěli bychom poprosit o radu při realizaci koupelny (jedná se koupelnu v prvním patř…
michal199908
Před 5 lety
8
Tarkett iD Inspiration 40
Ahoj, máte někdo tuhle vinylovou podlahu od Tarkettu? Konkrétně antik oak grege, antik oak white, a…
honzap88
Před 5 lety
1
Kanalizační přípojka
Dobrý den, mám dotaz ohledně kanalizační přípojky od souseda do naší kanalizace na našem pozemku. P…
tvz
Před 5 lety
3
Zámková dlažba
Dobrý den,chtěla bych se zeptat odkud jste si objednávali zámkovou dlažbu.Cenu mame určenou cca do …
petros4
Před 5 lety
9
Chladnička blízko kachlových kamen
Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, zda někdo řešil podobný problém. Je opravdu takový problém pok…
barunka23
Před 5 lety
3
Terasa na zemních vrutech
Máte někdo zkušenost se dřevěnou terasou na zemních vrutech?
molanmolab
Před 5 lety
9
Jaká podlaha,když kuchyně je dub šedý
Dobry den,prosím o radu. Jakou podlahu a dvere byste zvolili ke kuchyni dub craft šedý (viz foto).…
verunky
Před 5 lety
6
Dotaz na návrh rozložení domu
Dobrý den, chtěla bych Vás požádat o názor na rozvržení domu. Samozřejmě máme projektanta, ale mn…
travas
Před 5 lety
12
Naviják na plachtu
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na zkušenosti s navijákem na bazénovou solární plachtu. Zvažuji je…
pajkak
Před 5 lety
1
Zabetonovaný sloupek jen do poloviny betonem
Ahoj, mám prosím dotaz. Máme poplastovane sloupky, které kdyz se betonovaly, tak jsou ve vykopané d…
skunkos
Před 5 lety
6
Začátek šikminy
Dobrý den, potřebovala bych slyšet názor někoho, kdo již má nějaké zkušenosti s podkrovním pokoje…
arwene
Před 5 lety
13
Cena zakladove desky 117m2
Zdravim mohl by me nekdo orientacne pripravit na cenu zakladove desky kterou planuji delat svepomoc…
oskar83
Před 5 lety
9
Vinyl Floor Forever, máte podlahu od této značky?
Ahoj, máte někdo vinylovou podlahu od této značky? Líbí se mi odstín Douglasie Antik (tmavá). Prý m…
veronika_tousek
Před 5 lety
8
Pozemek u silnice
Ahoj, máme pozemek na kraji vesnice naproti jsou pole a les. Bohužel přímo před pozemkem brzy začno…
tulda27
Před 5 lety
11
Skříňka pod umyvadlo
Sháníme šikovného truhláře z okolí Benátek nad Jizerou / Mladé Boleslavi, který by nám zhotovil skř…
nikolmiasabnam
Před 5 lety
1
Nejvhodnější povrch na betonovou terasu
Ahojky všichni, ráda bych využila diskuze a Vašich rad. Můžete nám poradit, co je nejvhodnější v…
nikolmiasabnam
Před 5 lety
3
Létající porizovatel-územní plan
Ahoj, chci se zeptat, jestli z vás někdo využil služeb létajícího pořizovatele ohledně územního plá…
slepickam
Před 5 lety
1
Dva zdroje vytápění v přístavbě
Dobrý den, potřebuji radu. Budeme přistavovat na RD rodičů, přístavba bude mít užitnou plochu 62 m2…
jenny03
Před 5 lety
1
Dva zdroje vytápění- přístavba
Dobrý den, potřebuji radu. Budeme přistavovat na RD rodičů, přístavba bude mít užitnou plochu 62 m2…
jenny03
Před 5 lety
1
Obkladač Moravskoslezský kraj
Dobrý den, doporučítě někdo šikovného obkladače Ostrava, Frýdek-Místek a okolí? Za tipy všem děkuji!
vemira
Před 5 lety
1
Nacenění
Dobrý den. Chci se zeptat na několik věcí ohledně cenění. 1) Cena za osazení překladů se počítá za …
livand
Před 5 lety
1
1
2
…
368
369
370
371
372
…