O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Rozšíření otvoru na půdu v sádrokartonovém podhledu
Dobrý den, mám půdní otvor v místosti se sádrokartónovým podhledem. Půdní otvor má rozměr 90x69 c…
karel42
Před 5 lety
1
Dům 1950
Chci si pořídit malý domeček z 1950. Doufám, že se rekonstrukce povede. Chci se zeptat na co si dát…
norikakaa
Před 5 lety
8
Je nutné obratiště pro hasiče?
Máme v plánu stavět na pozemku (modře ohraničený), ke kterému nevede přímo obecní cesta. Vede k něm…
sargic
Před 5 lety
6
Fasádní barva Weber šedá SE4B nebo SE4C, máte prosím někdo?
Máte prosím někdo jednu nebo obě tyto barvy? Moc prosím fotky, musíme vybírat hodně rychle a máme j…
hanule158
Před 5 lety
16
Odhad
Ahoj, jak dlouho jste čekali na vyhodnocení odhadu nemovitosti? Chceme kupovat RD a majitelé si ten…
tulda27
Před 5 lety
9
Zdeni z VPC od Kalksandstein - obavy
Zdravim vas, zacli jsme stavet z quadro bloku tl 20. Byl jsem se mrknout na stavbu a zaclo me vrtat…
lucka_dc
Před 5 lety
14
Projektant p. Bronislav Bierský, máte zkušenost?
Zdravim vsechny, prosim mate nekdo nejake osobni zkusenosti s vyse uvedenym panem projektantem ?
alipo
Před 5 lety
4
Prodej pozemku obci
Dobrý den, jsme ve fázi projektu našeho RD. Aktuálně řešíme vyjmutí z půdního fondu. Parcela číslo…
tulda27
Před 5 lety
5
sponzor fóra
Kovový plot z HOBBY MARKETU
Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli nemáte někdo zkušenost s kovovými plotovými díly a bránami z HOB…
makynnkkaa
Před 5 lety
5
Zpětná vazba na podkrovní dům 5+kk
Dobrý den, rád bych vás požádal o zpětnou vazbu na studii našeho budoucího podkrovního domu. S náv…
mr_falko
Před 5 lety
17
Změna stavby před dokončením, máte zkušenost?
Máte někdo zkušenost se změnou stavby před dokončením? Co všechno lze měnit? Za dobu, co se nám táh…
paschman
Před 5 lety
1
2
42
Dlažba Rako cemento světle šedá - máte někdo?
Máte prosím někdo tuto dlažbu? Ráda bych viděla v "reálu", jestli máte někdo fotku. Viděla jsem ji …
hanicka1991
Před 5 lety
26
Druhé WC nad rámec projektu
V jaké fázi stavby lze ještě u stavební firmy (jde mi o to technicky) domluvit pořízení druhého wc.…
norikakaa
Před 5 lety
4
Vinyl Quick step - jaký máte?
Dobrý den,vybírám vinylovou podlahu od Quick step....chtěla bych něco světlejšího,ne moc strakaté,D…
nikolaaaa1991
Před 5 lety
4
Obývací pokoj s kuchyní - rozmístění oken
Přemýšlíme nad umístěním oken v obýváku spojeném s kuchyní. Původně jsme měli 4m portál v levé část…
andrea901
Před 5 lety
3
Názor na návrh půdorysu
Pěkný večer. Konečně jsem našel nějaký schopný plánovač, i když s omezeními a celý den si v něm hr…
hancza1111
Před 5 lety
1
2
...
3
70
3D obkladové PVC - zkušenosti
Zdravím, máte prosím někdo zkušenosti s tímto 3D obkladovým PVC? Viděli jste ho naživo? Nevypadá to…
jaasminka
Před 5 lety
2
Zkušenosti s PVC obklady (imitace kamene)
Zaujal nás obklad z PVC (nízká cena i váha) a přemýšlíme nad obložením nízké krátké zídky u domu a …
jaasminka
Před 5 lety
2
Názor k návrhu
Dobrý den všem, zalozil jsem si zde ucet abych mohl cerpat z vasich nazoru a zkusenosti. Prosim o…
silvinkaova
Před 5 lety
20
GAPA Hodonín
Zdravím, chtěli bychom stavět dům v Hodoníně s firmou GAPA. Máte s nimi někdo zkušenosti? Líbí se …
lucie_zborilova
Před 5 lety
1
Základová deska od ČP-STAV
Ahoj, nemáte někdo ZD od firmy ČP-STAV? Údajně hodně staví pro RDR. Zkoušela jsem si spočítat tu je…
noemi77
Před 5 lety
1
Koupě nábytku v Polsku
Zdravím, nemáte náhodou tip na místo, kde nakoupit nábytek v Polsku (jsme z Ostravy). Jde nám o dra…
cankikris
Před 5 lety
3
Velikost okna v kuchyni
Prosim o nazor na velikost okna v kuchyni. Projektant nam navrhl 1500 x 750. Mate nekdo takove okno…
obludak
Před 5 lety
8
"Kastlíky" na venkovní žaluzie
Prosím o radu...jaké nejjednodušší řešení použít pro skrytí kastlíků na žaluzie? Original Ytong nec…
jaksestavisen
Před 5 lety
22
Urychlení pozemkové reformy
Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda někdo neřešil podobnou situaci. Máme možnost získat pozemek …
baru88
Před 5 lety
1
Spodní odtok
Ahoj střecháčci, prosím, kdo máte betonový bazén, dělalali jste spodní odtok? Po víkendu máme lít p…
fiaiv
Před 5 lety
1
Deska stolu “prolezlá brouky”?
Dobry den , prosím o radu. Přišla mi deska stolu z xxxlutz a jsou na ni takovéhle cestičky jako kdy…
ladypet
Před 5 lety
9
Orná půda, ZPF, zastavitelná.
Dobrý den, naskytla se koupě pozemku. 1)Podle územního plánu je pozemek ZASTAVITELNÝ. 2)V katastru…
petros4
Před 5 lety
13
Nedodržení územního plánu
Dobrý den, řešíme s manželem takovou nepříjemnost a nevíme si rady. Naše obec naplánovala prodej ně…
denca90
Před 5 lety
1
2
32
Konferenční stůl s akváriem
Ahoj lidi :slight_smile: mám v plánu vyrobit konferenční stůl ( spodek 100 x 60cm a horní deska 120…
dkrukovsky
Před 5 lety
2
1
2
…
366
367
368
369
370
…