O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Úchopové lišty/přesahy dvířek
Vybíráme “úchytky” do kuchyně a zatím vyhrávají úchopové lišty/přesahy dvířek. Máte někdo doma? Zaj…
bayt
Před 5 lety
21
Sháníme zedníka na základovku.
Ahojte, prosím je tu nějaký šikovný zedník, který by nám pomohl se základovou deskou v Šitbořicích …
dominika185
Před 5 lety
1
Bydlí tu někdo v Doubravčicích?
Bydlí tu někdo v Doubravčicích?
kaatulka
Před 5 lety
25
Jakou mate zkusenost se svitidly znacky Eglo?
Zajimalo by me,zda mate nekdo doma namontovana svitidla teto značky. Zda jste s nimi spokojeni a j…
jkjkj
Před 5 lety
6
Dům na klíč Durisol, Isolux
Zdravím, sháníme osvědčenou stavební firmu, co staví z Durisolu nebo Isoluxu. Ideálně v lokalit…
kokoko123
Před 5 lety
1
EASY WOOD SYSTEM...EWSBY
Dobrý den, máte někdo zkušenosti se stavebním systémem EWSBY? www.ewsby.com Jedná se o systém dřevě…
michal_bucher
Před 5 lety
1
Termostatická baterie k vaně - zkušenosti
Máte prosím někdo zkušennost s termostatickou baterii v koupelně k vaně v paneláku? Vadí mi kolísaj…
danielacz
Před 5 lety
23
Pergola s rovnou střechou
Zdravím, chystám se stavět zastřešenou pergolu. Vzhledově by se mi nejvíc líbilo, kdyby měla rovnou…
barushka0404
Před 5 lety
4
sponzor fóra
Zhodnocení dispozice 4kk
Dobrý den, prosím o zhodnocení mého návrhu dispozice rodinného domu 4kk. Při návrhu jsem chtěl spl…
norikakaa
Před 5 lety
24
Zkušenost s firmou Ryzí okna
Mate nekdo, prosim Vas, zkusenost s firmou Ryzi okna. Mam od nich nabidku na plastova okna VEKA za…
webiky
Před 5 lety
9
Výběr značky fasádní barvy - Weber vs. Caparol
Dobrý den, prosím o radu a osobní zkušenosti. Vybíráme fasádní silikonovou barvu. Máme dva tipy: …
rozumbrada
Před 5 lety
10
HS portal 4000x2350mm (2000fix 2000posuv) - hlinik nebo plast?
Ma nekdo zkusenosti s takovymi rozmery s posuvem v plastu? Barva bude oboustranny antracit, pred ok…
bayt
Před 5 lety
23
Jaké máte zkušenosti s návrhem svítidel od firmy Svítidla Jan Fulín z Děčína?
Chtěla bych návrh pro celý dům. Tváří se, že mají opravdu velice širokou pestrou nabídku.
kacunek2019
Před 5 lety
3
Hypotéka 2019
Dobrý večer, předem se omlouvám, zda mám pro někoho hloupý dotaz, ale určitě se najde někdo, kdo mi…
tereskacz
Před 5 lety
14
U které banky je teď nejvýhodnější hypotéka?
Zdravím, právě jsme si vybrali byt a budeme zařizovat hypotéku. Nemáte tip, kde sehnat nejlepší/ne…
tereskacz
Před 5 lety
14
Projekt souseda
Zdravím soused si chce postavit dům 3,5m od hranice čímž sice dodrží veškeré předepsané vzdálenosti…
atilius
Před 5 lety
27
Nabytí právní moci
Dobrý den, ahoj. Chtěla bych se zeptat za jak dlouho vám přišlo stavební povolení od doby, kdy přiš…
puhelin
Před 5 lety
2
Dům bez zahrady
Koupili by ste starý dům na věsnici za “velkoměstem” bez záhrady s dvorem 100m2?
mtsr
Před 5 lety
28
Antracitová okna od firmy PKS - máte někdo?
Máte někdo zkušenosti s firmou PKS? Chtěli bychom od nich okna i dveře antracit, na balkon uvažujem…
kopruz
Před 5 lety
29
Nerezovy sokl v kuchyni
Dobry den, od jakeho vyrobce mate v kuchyni nerezovy sokl? Pripadne typ kde hledat? Diky
anieanne
Před 5 lety
10
Výška stropu
Dobrý den, řešíme výšku stropu v bungalovu do L. Dle projektu výška v obytných místnostech 2,6m. Ch…
obludak
Před 5 lety
26
Plechová krytina. Od koho máte a jak jste spokojeni?
Prosím má někdo zkušenosti s plechovou krytinou - imitace tašky? Popřípadě od koho máte krytinu? Zk…
jumpmans
Před 5 lety
5
Strojní stříkané omítky Jižní Čechy?
Dobrý den Máte prosím někdo tip na firmu, která dělá strojní omítky na jihu Čech? Kontaktovali jsme…
roxolanka
Před 5 lety
12
Kuchyne sykora - montáž
Dobry den , chtela jsem se zeptat , je tu nekdo , kdo si montoval sam kuchyne Sykora ? Protoze jeji…
kenhany
Před 5 lety
10
Cena výměna topení
Dobrý den, plánujeme kompletní výměnu topení v starším bytě v Praze 10 o výměre 86m2 . Stávající t…
michalnbarbora
Před 5 lety
1
Aku sekačky
Zdravím, používá tu někdo Aku sekačky na trávu? Uvažujeme o ni, protože se nám nechce tahat ka…
luckavra
Před 5 lety
17
Zrcadlová skříňka k umyvadlu a skříňce Kolo Traffic 90cm
Prosím o inspiraci, jakou máte zrcadlovou skříňku k umyvadlu a skříňce Kolo Traffic. V sérii Kolo T…
hanicka1991
Před 5 lety
2
Květnatá louka
Hezký den, v březnu jsem založila květinovou louku. Jelikož bydlíme na místě, kde jsou kolem louky …
atilius
Před 5 lety
5
Napojení na sousedův plot - prodloužení sloupku
Dobrý den, chceme stavět plot ze svařovaných sítí a sloupků s montážní lištou na sponky. Budeme nav…
mararemes
Před 5 lety
1
Pozemní komunikace končící nejdále 50 m od stavby
Zdravím, chtěl jsem se zeptat, jak mám chápat: Ke každé stavbě rodinného domu nebo stavbě pro rodin…
norikakaa
Před 5 lety
5
1
2
…
365
366
367
368
369
…