O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Velikost schodiste
Dobry den, budeme dokoncovat projekt a rada bych znala vas nazor na schodiste. Neni moc prudke, uzk…
obludak
Před 5 lety
9
Zpomalovací prahy
Bydlíme v obytné zóně, kde je stanovena rychlost 30. Bohužel většina obyvatel rychlost nedodržuje a…
marie5632
Před 5 lety
14
114m2
Dobrý den, Chci se zeptat. S přítelem si budeme spravovat podkroví o výměře okolo 114m2. Já to vidí…
cankikris
Před 5 lety
8
Kotel na tuhá paliva a řešení podlahového topení
Ahoj Všem, máme takové dilema.. V bývalém domě jsme měli všude jen podlahové topení, bylo super, zv…
tanecnice12
Před 5 lety
13
Kaminkovy koberec
Ahoj, chtěla jsem se zeptat na zkušenosti s kaminkovym kobercem? S manželem o něm uvažujeme do zimn…
ninaclaudius
Před 5 lety
10
Sklaka ve svahu na valu
Dobrý den, máme uměle udělaný val cca 1-1,5m vysoký a cca1m široký svažující se strmě dolu. Potřeb…
aneta_plasilova
Před 5 lety
6
Názor na návrh patrového domu 5kk
Dobrý den, prosím o názor na náš amatérský návrh patrového domu. Zatím bez výměr. Budu ráda za jaké…
anitia
Před 5 lety
9
Kde kromě KB nabízí 120% hypotéku s tím, že část je na nemovitost a část je neúčelová?
Moooc prosím o radu . Děkuju na netu jsem našla jen neznáme banky .
cankikris
Před 5 lety
11
sponzor fóra
Firma Lord stavby - recenze
Ahoj, má někdo zkušenost s firmou LORD stavby?
izrai
Před 5 lety
7
Prosím o tip na venkovní soklovou omítku(marmolit) v odstínu antracit--tmavě šedá
Prosím, má někdo z vás tmavě šedou - antracit venkovní soklovou omítku a dal by mi tip od jakého vý…
martickak
Před 5 lety
3
Zábradlí
Dobrý den, má prosím někdo venkovní zábradlí v kombinaci černé kované se dřevem a sklo???Moc děkuji…
velunek
Před 5 lety
1
Dorovnanie výšky podlahy
Zdravím, chcel by som poprosiť o radu v oblasti vyrovnania výšky podlahy. Na túto tému sú na rôzny…
zubr487
Před 5 lety
2
Pojezdová brána a plot
Dobrý den, bydlím v řadovém krajním domečku s předzahrádkou, která není oplocená a oddělená od sous…
pajkak
Před 5 lety
2
Žumpa septik????
Prosím o radu a informaci od těch ktěří nemají kanalizaci ani čov. Jme 4 členná rodina. Jaké …
adula000
Před 5 lety
16
Finep - vnitřní příčky cihla neb sádrokarton?
Máme zakoupený byt ve výstavbě. v první vlně klienstských změn je možné zvolit vnitřní příčky cihla…
travas
Před 5 lety
2
Nová rohova sedaci souprava
Pokud někdo dostavuje domeček nebo má i rozměrově větší obývací pokoj a chystá se koupit sedačku a …
barushka0404
Před 5 lety
6
Názor na projekt - Bungalov 5+kk
Dobrý den, co říkáte na tento projekt? Bydlíte někdo v podobném a máte vůči němu nějaké připomínky?…
norikakaa
Před 5 lety
8
Projektant Vel.Pavlovice a okolí?
Prosím o kontakty na schopných projektantov :slight_smile:
simon_gocik
Před 5 lety
1
Jakou vybrat barva bazénu/fólie
Zdravím, mám dotaz, který se týká barvy bazénu, jakou byste doporučili a jste s ním spokojení? Vzor…
wasilly
Před 5 lety
6
Statik
Dobrý večer, hledáme statika kolem Nového Města nad Metuji, Náchod. Děkuji za pomoc :slight_smile:
lenca222
Před 5 lety
1
Jak navrhnout koupelnu
Prosím máte někdo tip jak nejlépe zařídit tuto koupelnu v případě, že chceme sprchový kout o šíři 9…
cankikris
Před 5 lety
7
Poraďte prosím s rozvržením
Dobrý den všem! Prosím prosím o pomoc. Budeme v apartmánu zařizovat novou kuchyň, už jsme si nakres…
mojojojo
Před 5 lety
1
Ucpana sprchova hlavice, cim?!
Zdravim, prosim o radu, cas od casu se nam ucpe sprchova hlavice v dome v patre jakymsi slizem, moz…
kotatko03
Před 5 lety
1
Demolice svépomocí
Zdravím, rád bych se zeptal, zda má někdo z vás zkušenosti s demolicí domu svépomocí. Všechny ceno…
sisfa
Před 5 lety
14
Jak vyrovnat podlahu
Dobry den, chtela jsem se zeptat. Odstranili jsme dlazbu a remeslnici nam nivelacni smesi vyrovnali…
zubr487
Před 5 lety
8
Oprava deštové jímky
Dobrý den, Mám plastovou samonosnou jímku na dešťovou vodu. Dnes jsem zjistil, že mám vyboulený bo…
kossakowski1980
Před 5 lety
1
Tvar stropu nad podzemim
Vie mi niekto vysvetliť čo tým konštruktér myslel tie čierne hrubé čiary zeby preklad?
puhelin
Před 5 lety
8
Výběr WC, zkrácená délka
Ahoj, máme stávající místnost pro wc o rozměru 90 x 90 cm. Jít raději do zkrácené verze wc? Ve výb…
solaris
Před 5 lety
1
Lhůta o vydání dodatečného povoleni
Zdravím. Mám otázku. V pátek jsme měli kontrolu jelikož nás nekdo udal, že stavíme na černo. 🙄 No a…
myre4ka
Před 5 lety
1
2
33
Betonová štěrka
Zdravim, Chci se zeptat, pred par lety jsem delal terasu, bohuzel neni nijak rovna a proto budu del…
zdenna
Před 5 lety
6
1
2
…
363
364
365
366
367
…