O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Lodní kontejner nebo zděný zahradní dům
Pěkný den, měla bych na Vás dotaz, pokud máte někdo zkušenosti. Plánujeme zahradní domek do tvaru …
barushka0404
Před 5 lety
2
Venkovní schodiště
Dobrý den, mohla bych pro inspiraci poprosit o fotografie vašich vstupů do domu, ke kterým vede del…
babinette
Před 5 lety
1
Kuchyňská baterie 2v1
Hezký den. Prosím, nemáte někdo tip na kuchyňskou baterii 2v1 (filtrační), která by byla sklopná ne…
matta5
Před 5 lety
1
Hypoteka se smlouvou na dobu určitou
Dobrý večer, chceme si brát hypotéku, manžel je OSVČ a já pracuji jako asistent pedagoga na střední…
s0t0
Před 5 lety
5
Z koupelny na terasu?
Dobrý den, prosila bych o názory, co se týká vchodu na balkon/terasu z koupelny u ložnice, kde by …
lenkito10
Před 5 lety
2
Moření krovu
Ahoj, rád bych se zeptal jak je to dnes s namořením střešního krovu? Dostal jsem informace, že se k…
dkrukovsky
Před 5 lety
5
Skladování vína
Zdravím všechny příznivce dobrého vína. Vyhovují nám spíše dobře vyzrálá červená vína, převážně se …
bluepenguin
Před 5 lety
1
Jaká cena za bungalov na klíč je normální?
Mám možnost koupit bungalov na klíč za 3,5 mil. 4 kk, 125 m2 zastavěná plocha, zděný ytong, cena je…
zlaticko8
Před 5 lety
30
sponzor fóra
Skladba podlahy pod vinylem
Zdravím..Řešíme podlahy tak nás zajímá kolik počítat na lepený vinyl? Stačí i s nivelační stěrkou p…
bebekeksy
Před 5 lety
4
Kačírek místo betonových desek
Zdravím všechny, v prvé řadě děkuji moc za přijetí a měl bych jeden dotaz, četl jsem toho hodně vš…
luk92
Před 5 lety
4
Krbové stavebnice
Ahoj máte někdo zkušenost s tímto typem kamen? Jedná se o firmu Haas+Sohn přesně krbová stavebnice …
lulucilu
Před 5 lety
1
Nivelační bod
Dobrý den. neporadil by někdo jak odstranit nivelační bod na měření výšky ze zdi rodinného domu. D…
hancza1111
Před 5 lety
6
Granitové drezy Pyramis - skúsenosti
Prosím o skúsenosti s drezmi Pyramis. V minulosti som mala Franke, ale už sa mi okukal a príde mi s…
lu_muerta
Před 5 lety
1
Parcela - trvalý travní porost a stavba RD
Zdravím, tak jsem pročetla diskuze a moc moudrá nejsem, proto bych se chtěla prosím zeptat. Máme…
majerova3
Před 5 lety
17
Sedačka v prostoru
Ahoj, máte někdo v obyvaku sedačku v prostoru? Mohla bych vás poprosit o zkušenosti jak jste s tímt…
marnikl
Před 5 lety
5
Sloupek CETIN
Ahojte, mám dotaz ohledně sloupku od CETINu, je docela nešikovně na prostředku šíře pozemku. Chyst…
doog
Před 5 lety
9
Názor na RD
Dobrý den, prosím Vás o názor na půdorys a exteriér domu. Kam byste umístili pračku, která je aktu…
marnikl
Před 5 lety
10
Jídelní stůl spojeny s ostrůvekem
Ahoj, máte někdo jídelní stůl navazující na ostrůvek? Jak jste s tímto řešením spokojeni? A máte v …
marnikl
Před 5 lety
2
Kuchyň dub nebraska a vinyl
Zdravím. Vybíráme vinylovou podlahu. Kuchyň bude bílá lesk v doplnění dub Nebraska (tak i ostatní n…
radim83
Před 5 lety
2
Varná deska na ostrůvku/do prostoru
Zdravím, zajímají mě zkušenosti, zda je praktické mít varnou desku na ostrůvku/na lince v prostoru …
radim83
Před 5 lety
21
E-KEY odemykání na otisk prstu
Dobrý den, máte někdo zkušenosti s tímto systémem? Přemýšlíme, že si to necháme udělat do domu, ale…
sviva
Před 5 lety
6
Kodex reality - recenze
Máte někdo zkušenosti s firmou kodex reality ? zajímají nás jejich dřevostavby . Stavěl někdo s nim…
janajanova89
Před 5 lety
2
KMB beta strecha cerna nebo seda
Dobry den, nemate nekdo forku Vaseho domecku se stresni krytinou KMB beta cerna nebo seda? Budeme s…
irall
Před 5 lety
1
Hloubka základů 450 mm
Zdravím, pomalu jde do tuhého a ověřuji si ještě některé věci. Projektant navrhl na patrový dům (ob…
fantomik
Před 5 lety
15
Závěsné WC pro systém Grohe
Dobrý den, rád bych se na vás obrátil s dotazem. Na stavbě nám dali podomítkový splachovací systém …
solaris
Před 5 lety
5
Rozmístění nábytku obyvak s kuchyni
Ahoj stavebnici, jdu si k vám pro radu. Napadá vás jak by se dal uspořádat obyvak s kuchyni podle d…
martinanaruby
Před 5 lety
2
Dolni Mecholupy - jak se vam tam bydli?
Ahoj vsichni, jak uz to tak byva hledame v Praze vetsi byt a narazili jsme na par nemovitosti v Dol…
azsinanecovzpomenu
Před 5 lety
2
Obývací pokoj a kuchyně
Dobrý den, Prosim o radu. Budeme bydlet v podkroví obývák bychom chtěli nebo spíš větší asi už to n…
cankikris
Před 5 lety
2
Granitový dřez. V čem je lepší než nerez?
Prosím jaké máte zkušenosti s těmito dřezy, v čem jsou lepší, než nerez atd.... díky ;-) Vzhledově …
hanis1106
Před 5 lety
1
2
...
...
9
10
275
Rada na typ krovu
Zdravím, Chtěl bych se zeptat jaky typ krovu by jste provedli nad bungalovem 16x12m? Děkuji
obludak
Před 5 lety
2
1
2
…
362
363
364
365
366
…