O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Dispozice kuchyně RD
Ahoj řešíme dispozici kuchyně, zatím máme jen takový hrubý návrh, který jsme si vytvořili. Máme tam…
cankikris
Před 5 lety
4
Koľko ste platili nedoplatok za elektrinu po dokončení stavby?
Dobrý deň, chcem sa spýtať ako je to s elektrinou po dokončení stavby. Máme elektrinu od ČEZ s mesa…
petr_krupica
Před 5 lety
5
Dlažba na terče, jakou máte zkušenost?
Dobrý den, jaké máte, prosím, zkušenosti s dlažbou na terče? Pokud někdo máte, kde a za kolik jste …
luk92
Před 5 lety
8
Okna - exteriér antracit (REN 7016) a interiér bílá
Ahoj, máte někdo barevnou kombinaci oken - vně tmavá (nebo nějak jinak barevná) a uvnitř bílá? Pros…
martas85
Před 5 lety
12
Umyvadlo Kolo Traffic 90 cm s dvěma bateriemi - máte někdo?
Prosím máte někdo umyvadlo Kolo Traffic 90 cm s dvěma bateriemi a jak jste spokojeni? Nevejde se ná…
showme_a
Před 5 lety
29
Lednička- námraza
Ahoj, jdu si pro radu. Mamce se začala dělat v ledničce námraza na jednom místě a je to dost silná …
jamesie
Před 5 lety
1
Kubik XL nebo podobný
Ahoj. Hledám dům, kde je oddělená kuchyn od obýváku a zároven spodní patro slouží jako "dospělácké"…
tulda27
Před 5 lety
3
Ikea plánovač kuchyní
Dobrý den, Chtěla bych se zeptat, zda má také někdo problém se přihlásit k plánování kuchyně na st…
l_sekanina
Před 5 lety
5
sponzor fóra
Mrazak v garazi a suflikovy, nebo pultak?
Dobry den, vahala sem, jestli se ted v dobe koronavirove poustet do tehle debaty, ale koupe mraza…
fidorka86
Před 5 lety
25
Změna z jednoho investora na více
Ahoj, máme vydané stavební povolení, kde je jako investor a majitel pozemku uveden můj přítel. Doho…
puhelin
Před 5 lety
2
Anhydrit-brousit před pokladkou vinylu?
Zdravím, firma před pokládkou vinylu na click značky Gerflor nezbrousila anhydrit, momentálně nám o…
petros4
Před 5 lety
5
Dům Slávka 4
Dobrý den, má někdo postaven dům Slávka 4?Našla jsem ho v katalogu Ekonomické stavby. Zajímají mě f…
menak
Před 5 lety
1
Nábytek Cedr
Dobrý den, máte někdo zkušenost s firmou Cedr z Roudnice n. L.? Plánujeme kuchyni, tak hledáme refe…
jitazem
Před 5 lety
1
Nášlapy
Nemá doma někdo nášlapy ze šamotových cihel a nepodělil se o fotky? Děkuji
lindaaa10
Před 5 lety
1
Stání
Dobrý den potřeboval bych poradit jak je to s povolením nebo ohlaskou na stání pro dvě auta o velik…
dkrukovsky
Před 5 lety
2
Firma HP domy - HP90
Dobrý den, zaujal nas tento domeček od stavební firmy HP domy, našel by se tu nekdo, kdo by se vyj…
katerinapelikanova
Před 5 lety
30
Plovouci podlahy/dlazba na strope souseda - hluk
Dobry den, mam nad sebou byt, kde jsou plovouci podlahy a v polovine bytu dlazba. V byte jsou naje…
katulepraha
Před 5 lety
6
Máte zkušenost s kuchyněmi Karásek?
nemáte někdo zkušenost s kuchyněmi Karásek z Jemnice? nechala jsem si od nich nacenit kuchyň, ale c…
katkamor
Před 5 lety
11
Quick step - dub kaňonový béžový X přírodní
Zdravím, mám v top výběru tyto dva dekory od QS. Máte někdo? Nevím, která podlaha je do domu prakt…
hansoi
Před 5 lety
11
Čím vyplnit prostor pod chodníkem mezi zídkou a domem
Ahoj! Vedle domu mám opěrku z novabriku a na prostor mezi domem a zídkou chci dát stěrk, chodník a …
xkac
Před 5 lety
7
Kuchyne oresi - dolti
Dobry den , ma nekdo kuchyn z oresi kolekce Dolti ? Mohu poprosit fotku ci jestli jste s kuchyni s…
norikakaa
Před 5 lety
4
Dřevostavby na klíč, dům Lignia142, máte zkušenost?
Ahoj, chtěla jsem se zeptat na zkušenosti s firmou Lignia??? Moc se nám líbí jejich cenová nabídka…
rozumbrada
Před 5 lety
1
2
51
Siko Tamara. Máté někdo?
Zdravím je zde někdo kdo má kuchyň ze sika - Tamaru (viz foto) . Chtěla bych jí vidět v různých var…
libor_jelinek
Před 5 lety
3
Čov
Zdravím, chtěl bych se zeptat na jeden problem a to ten, že chceme mít u domu ČOV, ale ŽP od staveb…
strykofestr
Před 5 lety
9
Návrh osvětlení designerem, jste spokojeni?
Nechali jste siněkdo dělat návrh osvětlení v domě/bytě od designera? Byli jste spokojení? Je tolik …
ptjj
Před 5 lety
27
Firma zahradnidomky24
Dobrý den, máte někdo zkušenost s firmou zahradnidomky24 a jejich zahradními domky a saunami? Přijd…
odibla
Před 5 lety
1
Střešní krytina Betonpres
Dobrý den, chci se zeptat zda je tu někdo, kdo má zkušenosti se střesní krytinou od firmy Betonpres…
mart85
Před 5 lety
15
Úchopové lišty/přesahy dvířek
Vybíráme “úchytky” do kuchyně a zatím vyhrávají úchopové lišty/přesahy dvířek. Máte někdo doma? Zaj…
bayt
Před 5 lety
21
Sháníme zedníka na základovku.
Ahojte, prosím je tu nějaký šikovný zedník, který by nám pomohl se základovou deskou v Šitbořicích …
dominika185
Před 5 lety
1
Bydlí tu někdo v Doubravčicích?
Bydlí tu někdo v Doubravčicích?
kaatulka
Před 5 lety
25
1
2
…
364