O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Ratanovy altan
Ahoj, mate prosim nekdo zkusenost s ratanovym altanem? Libi se mi vic nez s kovovymi nohami, ale za…
sonasta
Před 5 lety
1
Výměna plynových stoupeček
Dobrý den, prosím o zkušenost, názor. Družstvo bude měnit plynovou stoupačku. Náš byt na ni napojen…
dagmar_hafova
Před 5 lety
1
Spoj fasády dřevostavby s terasou.
Lze ( případně jak ) napojit na fasadu dřevostavby terasu? Uvažujeme o rozšíření terasy a ta by mus…
fotrtom
Před 5 lety
1
Litý beton Zlínský kraj
Dobrý den, doporučíte prosím nějakou firmu na litý beton? Jsem ze Zlínského kraje. Potřebujeme vyl…
constantine6
Před 5 lety
18
Hlína Opavsko/Ostravsko za odvoz
Nechce někdo hlínu za odvoz? Hlína je jílová, bez kamení. Asi 2 tatry možná více. Popřípadě poradít…
jajinka121
Před 5 lety
3
Orientace bungalovu 4kk
Zdravím, řekl by mi nám někdo názor jak by situoval dům na zakroužkovaném pozemku? Plánujeme 4+kk…
barushka0404
Před 5 lety
11
Obkladový kámen
Prosím o inspiraci na obkladový kámen na bungalov hnědá okna ořech a ve stejne barvě máme i střechu…
ovcacek
Před 5 lety
1
Taška pro odvětrání digestoře
Dobrý den, digestoř má rouru 150mm širokou a snažím se vyřešit, jak ji vyvést nad střechu. Problém …
karlooos
Před 5 lety
4
sponzor fóra
Vynětí z lesního půdního fondu
Máte prosím někdo zkušenost s vynětím z lesního půdního fondu? Jak dlouho to trvá, co je k tomu pot…
panlorenc
Před 5 lety
4
Dlažba a obklady v dekoru dřeva
Chtěla bych na chodbu, záchod a koupelnu sladěnou dlažbu a obklady. Dlažba mě nadchla v dekoru dřev…
sapa2020
Před 5 lety
1
2
39
Zateplit strop pokoje nebo podlahu půdu
Dobrý den, nevíme si rady jaké zateplení zvolit u 60 let starého domu. Máme doma vlhko, na čemž pra…
spaghetka
Před 5 lety
3
Půdorys - Bungalov 5+kk + garáž, vaše názory
Co říkáte na půdorys bungalovu 5+kk + garáž ? Vstup od severu.
filip2511
Před 5 lety
15
Jakým způsobem vyřešit osvětlení schodiště?
Ahoj, chci se zeptat jakým způsobem máte vyřešeno osvětlení schodiště? Bojím se, že pouze světlo na…
jakuda
Před 5 lety
8
Pozemek v mírném jižním svahu
Zdravím, chci se zeptat zdali někdo máte zkušenost se stavbou domu do svahu. Zajímala by mě hlavně …
tomas_muzikant
Před 5 lety
13
Jaký zvolit půdorys bungalovu při vjezdu z jihu?
Pomozte s inspiraci půdorysu bungalovu 4kk, nebo 5kk s příjezdovou cestou od jihu.. Už jsem bezradn…
jose10r
Před 5 lety
11
Kutná hora třešňovka
Dobrý večer, je tu někdo, kdo bydlí v domech Třešňovka v Kutné hoře? Jak se Vám tam bydlí? Zajímá n…
kupynka
Před 5 lety
3
Sazeni stromu a keru pobliz siti
chtel bych se zeptat, jestli nekdo nevite, co si muzu zasadit do zeme nad mistem, kde zahradou vede…
lena74
Před 5 lety
6
Máte někdo kuchyň od kuchyní Smart?
Máte někdo zkušenost s firmou SMART? Prosím o každou informaci :) předem díky.. ;-)
roomca
Před 5 lety
21
Jak umístit bungalov s vjezdem ze západu
Ahojte, chtěla bych vás poprosit o lehký nástřel a radu, jak umístit bungalov. Máme možnost koupi…
norikakaa
Před 5 lety
4
Vypnuté topení topí
Zdravim, koupili jsme pred rokem hotovy dum, je vytapen z casti podlahovym topenim, z casti radiato…
total
Před 5 lety
14
Cena za zakladovou desku, ztracene bedneni, uklid sute a zdiva
Dobry den chtela bych se zeptat, pritel vzal melouch na zakladovou desku, ztracene bedneni a na ukl…
sabi_inka
Před 5 lety
3
Tepelné čerpadlo jako vhodný druh vytápění
Ahoj všem, předem chci říct, že nechci nijak machrovat, jen hodně lidí přemýšlí, jaký způsob vytápě…
davex
Před 5 lety
2
Zděné jadro ve 2+1
Zdravim, predelaval nekdo jadro se stejnym pudorysem? Vejdu se nejak rozumne do stavajicich rozmeru?
libcaa
Před 5 lety
1
Best beleza
Zdravím, máte prosím někdo dlažbu Best beleza, jde mi o to jakou výšku jste dávali zda 60mm nebo 80…
luckavra
Před 5 lety
2
Velmi tvrdá voda na splachování
Dobrý den, má někdo zkušenosti se splachováním,příp. filtrací studniční vody?Chtěli jsme využít stu…
ditava
Před 5 lety
13
Venkovní žaluzie - vodící lišty nebo ocelová lanka?
Dobrý večer, jaký typ vedení žaluzie vybrat? Nedokážeme se rozhodnout, děkuji.
suchos
Před 5 lety
3
Dvoukridlá brána z Baumaxu
Dobrý den, kvůli místu musíme volit místo posuvné brány bránu dvoukřídlou. 1) Jak je to prosím se s…
suchos
Před 5 lety
5
Stavba na pozemku přítele/přítelkyně
Zdravím, poprosím o aktuální zkušenost s touto situací: Můj otec vlastní pozemek, který by rád po…
jandour
Před 5 lety
1
2
39
Žaluzie - nechat nebo vyměnit za jiné stínění
Ahoj, v domě bydlíme 8 let a dosloužily nám dvoje žaluzie v obýváku...a já přemýšlím, že bych je vy…
anitia
Před 5 lety
4
Střecha Ostrava
Zdravím, prosím máte někdo doporučení na firmu z Ostravy a okolí, která dodává komplet střechy? Jed…
elimatu
Před 5 lety
1
1
2
…
360
361
362
363
364
…