O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
WC sedátko se snadnou údržbou
Zdravím, máte někdo wc, které se dobře čistí? nemám moc ráda, když u části, kde jsou panty, zůstává…
skunkos
Před 5 lety
9
Zaskleni lodzie
Mate nekdo zkusenosti s firmami a jejich cenami? Svet oken nebrat! Pry 61 %sleva 😄
moravcikemil
Před 5 lety
6
Kompletní cena za bazén
Pročetla jsem několik diskuzí, bohužel v žádné nejsou ucelené informace o ceně za kompletní provozu…
barcasemi
Před 5 lety
1
Voda na pozemku
Dobrý den, ráda bych poprosila o radu v následující situaci. Sestra má zahradu v zahrádkářské kolon…
lin18
Před 5 lety
1
Izolace pod keramickou dlažbu?
Ahoj, chci dávat na terasu ( betonový potěr ) keramickou mrazuvzdornou dlažbu. Je nutno pod ní dát …
skunkos
Před 5 lety
8
Dřevo v koupelně
Ahoj, jdu si k vám pro radu, protože tady se ví všechno. Rádi bychom v koupelně dřevěnou masivní …
smidovae
Před 5 lety
15
Sesychání dřeva
Dobrý den, máme druhým rokem zahradní domek se střechou z asfaltového šindele a začalo nám do něj …
slabici
Před 5 lety
8
Co je to za broučky?
Přistěhovali jsme se do novostavby, úplně čerstvý byt, nikdo před námi nebydlel. Po zdech lezou mal…
xhex
Před 5 lety
8
sponzor fóra
Strop v novostavbě betonový nebo dřevěný?
Hledám informace, jaký udělat strop v nově stavěném domečku - přízemí s podkrovím,zastavěná plocha …
ptjj
Před 5 lety
1
2
38
Váš názor
Ahoj všichni, prosím o radu, jaké rozmístění vám příjde ideální? Vlevo je ložnice, vpravo TM. Dvěře…
ptjj
Před 5 lety
5
Ideální rozmístění koupelny
Ahoj, trochu si lámeme hlavu nad rozmístěním věcí v koupelně. Co říkáte na toto? Jedná se o koupeln…
myfairlady
Před 5 lety
18
Rada
Dobrý den, potřebuji radu Dobrý den, umíte mi někdo poradit? Před rokem jsem souhlasila se oplocení…
evca_markova
Před 5 lety
1
Venkovní protisluneční folie na okna
Ahoj, řešil tady někdo dodatečné nalepení z venkovní strany protislunečních folii? Chtěl bych troch…
zdenna
Před 5 lety
1
Scháním levného projektanta
Dobrý den, doporučte mi prosím levného projektanta v okolí Svitav . Jde o malý projekt RD o zastavě…
linini
Před 5 lety
1
Velikost jímky vs. četnost vyvážení
1. Jak velkou máte jímku v m3? 2. Jak často ji vyvážíte? 3. Kolik osob v domě žije? Ptám se tě…
slabici
Před 5 lety
25
Šikovný obkladač
Dobrý den, chtěla bych vás poprosit, zda nevíte o nějakém šikovném obkladači na dlažbu do koupelny …
hanicak18
Před 5 lety
1
Nejvýhodnější vytápění ve starším domě
Všem krásný den :slight_smile: Máme před sebou rekonstrukci staršího domu. Podlahová plocha přízemí…
zlupinka
Před 5 lety
12
Rekonstrukce bytu, 76 m2 (pomoc s dispozicí atd.)
Ahoj, čeká nás rekonstrukce bytu panelového 3+1. Jedná se o byt s rozponem nosných stěn 3,6m. Ček…
radek_chvila
Před 5 lety
7
Zkušenosti s TČ Panasonic Aquarea
Ahoj všem stavebnıkum. Stojime pred rozhodnutim, ktere TČ do bungalovu o zastavene plose 169 m vybr…
kopiska
Před 5 lety
4
Zkušenost s HS portál plast - velikost 2714x2714
Dobrý den, rád bych se Vás zeptal zda máte někdo dlouhodobější zkušenost s plastovým HS portál…
martas85
Před 5 lety
1
2
37
Kuchyně obráceně L
Nemá někdo náhodou takto vyřešenou kuchyň v panelovém bytě. Prosím o foto, předem děkuji.
jamesie
Před 5 lety
26
Někdo kdo staví ci uz postavil nedávno bungalov 200-300m2 užitková plocha ?
Hezkou neděli přeji, chci se zeptat jestli tu je někdo tak ochotný a sdílel by rozpočet stavby bung…
macsera
Před 5 lety
3
Názor na návrh RD
Ahoj. Už pár týdnů s partnerem pročítáme diskuze, prohlížíme domy různých firem... Nakreslila jsem …
moozaj
Před 5 lety
27
Chyba ve smlouvě, můžu ji opravit písemně?
Mám problém s nájemní smlouvou překlikla jsem se u začátku nájmu v datu. Bohužel smlouvy už mám vyt…
jaroslav_mika
Před 5 lety
3
Smart switch na wifi z Číny
Dobrý den, Rád bych se zeptal, zda tu někdo má zkušenost a objednával chytré vypínače na Aliexpress…
zmrz_lina
Před 5 lety
2
Tip na projektanta
Dobrý den, moc prosím o tip na šikovného projektanta, se kterým máte osobní zkušenost (myslím oprav…
bayt
Před 5 lety
1
Retro mikrovlnná trouba bílá/krémová
Dobrý den, v kuchyni ve výšce 75 cm budu mít pečící troubu Electrolux EOA5220AOV bílo krémové barvy…
sonaxoxo
Před 5 lety
2
Plechova strecha + krovy nacenění
Zdravím. Máme starší domek, který si žádá výměnu střechy, především pak krovů. Zvažuji plechovou kr…
xslunecnice
Před 5 lety
3
Americká lednice, jak jste spokojeni?
Dobrý den , nakonec to vypadá že budeme pořizovat americkou lednici , zbyde nám v kuchyni takové hl…
mariacek
Před 5 lety
13
Nová fasáda na dům z 80. Let
Hezký den, máme dům z 80.let a termín nové fasády se kvapem blíží. Náš dům je opravdu velký, vypadá…
lucie_87
Před 5 lety
5
1
2
…
359
360
361
362
363
…