O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Okno ve spíži
Dobrý den, jak velké máte okno ve spíži? Děkuji.
tinka345
Před 5 lety
14
Vytyčení podzemních sítí
Dobrý den. Prosím vás nevíte jak je to s vytyčením podzemních sítí od jejich správců? To znamená, ž…
morana128
Před 5 lety
10
Kuchyně magnolie lesk - mate někdo?
Dobry vecer, nemáte někdo kuchyni v barvě Magnolie v lesku? Prosim o reálné foto. Nehaze to odlesky…
dagmar_hafova
Před 5 lety
5
Navrh kuchyně
Dobry den, v příloze posílám navrh naší kuchyně. Jsme omezeny dvěma okny, co tam jsou,ale přijde mi…
sisfa
Před 5 lety
11
Jakou doporučíte šířku a délku terasy a typ dlažby?
Je šířka 3m optimum? Jak vyřešit nášlap z obývacího prostoru (šířka soklového zateplení je menší ne…
jarin1
Před 5 lety
13
Hliníkový okenicový plot - inspirace
Zdravím všechny! Hledáme inspiraci předního plotu a docela se nám zamlouvá hliníkový ( bezúdržbo…
david_bobo_rezler
Před 5 lety
8
Jaký je ideální rozměr vany?
Ahoj, nenašla jsem to tady, tak se zeptám. Jaký je podle vás ideální rozměr vany? Já bych chtěla 20…
matesboy
Před 5 lety
1
2
41
Dopouštění nádrže na dešťovku
Dobrý den, jak máte řešené dopouštění nádrže na dešťovku?Máme dopouštění ze studny i z vodovodu, AL…
ditava
Před 5 lety
1
sponzor fóra
Firma MBS Stavby - zkušenosti
Dobrý den, máte zkušenosti s firmou MBS Stavby? Respektive můžete doporučit firmu pro výstavbu domu…
vojtech_vais
Před 5 lety
2
Vstupni dvere - izolace
Dobry den vsem - rada bych radu ohledne izolace vchodovych dveri do bytu. Bydlim tak, ze podelne me…
andulka1977
Před 5 lety
1
Plíseň v silikonu ve sprchovém koutě
Pěkný den přeji, před nějakým časem se nám začala v silikonu ve sprchovém koutě tvořit plíseň. Kdy…
dkrukovsky
Před 5 lety
8
Baldachýnová markýza, zastínění terasy
Dobrý den, prosím o zkušenosti, ukázky, tipy a případně odkazy na prodejce. Plánujeme zastřešení te…
smigi
Před 5 lety
1
Domy Atragen, Vilapark Hlubočinka - zkušenosti
Dobrý den, ti co z vás narazili na domy ze stránky - https://www.domy-atragen.cz nebo na "projekt"…
bublinka722
Před 5 lety
2
Krb ve fasádní barvě
Dobrý den, máme krb natažený fasádou a po pěti letech bydlení chceme malovat. Můžeme tu fasádní bar…
nikit320
Před 5 lety
1
Cena domu se vším všudy
Zdravím, máme vybraný menší bungalov 4+kk od firmy dumjednimtahem (DJT) Notos. Dům chceme v hrubé…
jarin1
Před 5 lety
21
Obestavění bazénu
Zdravím, protože mi firma kde jsem měl rezervovaný materiál prodala 1/2 zakázky a další materiál…
nitro
Před 5 lety
1
QUICKHAUS, s.r.o.
Dobry den. Mate nekdo zkusenosti s firmou QUICKHAUS s.r.o.? Nemuzu najit zadne recenze. Jestli znat…
lodyracka
Před 5 lety
2
Názor na bungalov se západním vstupem
Ahoj, mohli bychom poprosit o názory na náš návrh RD? Počítám, že bude spousta změn, ale z tohoto …
davex
Před 5 lety
18
Sanitární keramika Ravak versus Laufen
Jsou kvalitativní rozdíly v sanitární keramice od Laufenu a Ravaku? Dívám se na umyvadla (např. Lau…
jenye
Před 5 lety
6
SDK stropy
Doporučí někdo kvalitní a solidní firmu na montáž SDK? Věty typu "Já jsem si to dělal sám.." není t…
zdenek_kral
Před 5 lety
2
Rozdělení pozemku + příjezdová cesta na druhý, jak řešit?
Dobrý večer, měla bych dva dotazy, chtěli bychom si s kamarády (párem) koupit parcelu cca 1400m vel…
doog
Před 5 lety
17
Automaticky vysavac
Zdravim , jake mate bazenove vysavace a jaka je spokojenost?
fyii
Před 5 lety
2
Cena za projektovou dokumentaci
Dostali jsme nabídku na zpracování architektonické studie, projektové dokumentace (projekt pro prov…
marcelitov
Před 5 lety
1
2
38
S jalou firmou jste byli spokojeni?
Dobrý den, mám dotaz ohledně výběru firmy na okna a vchodové dveře. S kým jste byli spokojeni jak …
teritro
Před 5 lety
6
Poradíte firmu na ocelový nebo hliníkový přístřešek na auto?
Chěli bychom přístřešek, který má nohy jen na jedné straně, kvůli úspoře místa a pohodlnému nájezdu…
walckiers
Před 5 lety
1
Kolaudace/oznámení o užívání
Dobrý den, mám takovou otázku, zda po oznámení o užíváni stavby (kolaudace se to už nejmenuje do 15…
puhelin
Před 5 lety
1
2
...
3
63
Topení/větrání
Dobrý den, přibližně za 3 týdny nám budou pokládat laminátovou podlahu, máme topit a současně větra…
l_sekanina
Před 5 lety
5
Quickstep odstíny
Pochlubte se prosím svými podlahami od Quickstep. Má někdo z Balance řady i 40031 nebo 40156?
hansoi
Před 5 lety
1
Navrh kuchyne
Dobry den, snad nás poslední navrh kuchyně. Kombinace magnolie a dub divoký. V levé části nebudou …
cbr
Před 5 lety
12
Změna barvy krytiny
Ahoj moc prosím o vaše zkušenosti a názory. Máme stavební povolení a zahájenou hrubou stavbu, teď d…
puhelin
Před 5 lety
8
1
2
…
357
358
359
360
361
…