O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Hypotekárny poradca Praha
Ahojte :slight_smile: Vedeli by ste mi prosím, doporučiť dobrého poradcu, s ktorým máte skúsenosť…
78marcela
Před 5 lety
4
Akutální úroky na výstavbu domu - duben 2020
Prosím všechny, kterým finanční poradci nabízeli (nabízejí) hypotéku na výstavbu domu teď aktuálně …
damada
Před 5 lety
1
2
32
Kterou pánev od Tescomy vybrat?
Zdravím. Manželka si na narozeniny přeje pánev. Chce buď hliníkovou nebo keramickou. Já se v tom úp…
kocanda123
Před 5 lety
31
Firma na zakl. desku Ostrava
Dobry den vsem prosim o tipy a poznatky na firmu co udela zakladovou desku na klic pro zdenny dum …
pavd
Před 5 lety
1
Ztraci se nam voda v topnem systemu RD
Mame teplovodni trubky v medi,delano v novem rd pred 15lety. Loni jsme porizovali novy kondenzplynk…
zubr487
Před 5 lety
2
Střechy FILKO - zkušenosti
Zdravím! Má někdo střechu od FILKO... Na webu jsem žádné recenze nenašel, ale zajímá mě jestli někd…
gregi1234
Před 5 lety
1
Stavební dozor Mariánské lazne
Prosím nevíte o nějakém stavebním dozoru v okolí Mariánských lázni? Předem diky
karel15
Před 5 lety
1
Super levná kuchyně
Dobrý den, nemáte tip, kde pořídit co nejlevnější obyčejnou kuchyňskou linku, menší, ale zase ne te…
bigbig
Před 5 lety
1
2
36
sponzor fóra
Solární svítidla
Máme cca 30 m dlouhou příjezdovou cestu. Na bráně bude světlo, podél cesty chceme jen orientační os…
kvasnicatomas
Před 5 lety
2
Korková podlaha
Prosím máte někdo zkušenosti s korkovou podlahou, nejlépe Egger? Líbí se mi od nich odstín dub alba…
kronecka007
Před 5 lety
1
Přípojky voda, kanalizace - kdo pokládá trubky?
Prosím o pomoc. V současné době řeším přípojky vody a kanalizace do domu. Chtěla jsem se zeptat, kd…
leon_alexandra_radecekliliank
Před 5 lety
19
Ze stareho do noveho
Zdravím všechny. Řešíme teď s rodinou dilema se změnou bydlení. Teď máme v OV 2 generačný dům (2 sa…
fellpek
Před 5 lety
4
RD
Ahojte, chci se zeptat zda je možné postavit nas RD svépomocí to co půjde, za 3,5-4.?
tulda27
Před 5 lety
18
Stipa (kavyl), pérovec (dochan, pennisetum), opadavec, sporýš argentinský.
Ahoj! Nemáte prosím někdo na prodej výše uvedené rostliny? Buď je mají za šílenou cenu, nebo v nesp…
houzkova
Před 5 lety
5
Otevírání lednice u zdi
Moc prosím, jaký je nutný prostor vedle lednice pro její otevřeníu zdi? A dále jsem se chtěla zept…
florammi
Před 5 lety
8
Architekt
Dobry den, nemate tip na bytiveho architekta v okoli Brna? Ktery by nam navrhl obyvak s kuchyni?
adajoha22
Před 5 lety
2
Plíseň na krovu??
Ahoj, máme asi tak 3 mesice hotovy krov (a cele zastřešení) a na stropech, tedy na podlaze půdy se …
karel15
Před 5 lety
3
Darovací smlouva pozemku mezi mnou a přítelem
Dobrý den, prosím o radu - rodiče přítele mu darovali pozemek na stavbu RD, který teď chceme rozděl…
kotatko005
Před 5 lety
1
2
36
Dřevostavba a osvětlení
Dobrý den, otázka pro ty co bydlí v difúzně uzavřené dřevostavbě.. Čím jste upevňovali světla na st…
linee
Před 5 lety
2
Tvarovky IGLU
Prosím vás, od akej firmy ste objednávali tvarovky iglu? Ďakujem
luciekocur
Před 5 lety
7
Pruměr kanálu na deštovou vodu
potřebuji udělat kanalizaci na dešťovou vodu je tam vice připojeni střech celkem to bude cirka 450…
doog
Před 5 lety
3
Iglu tvarovky jako proti-radanové řešení
Dobrý den, zajímalo by mě,zda jste někdo použili iglu tvarovky jako protiradanovou izolaci a máte …
tynar
Před 5 lety
1
Nádrž na vodu ze dřeva a jezírkové folie
Ahoj, nedělal jste někdo? Mi příjde, že by to mohlo být jednoduché a účelné. Hlavně bych si udělal …
specnaz84
Před 5 lety
9
Zakládání vnitřních nosných zdí pasiv domu z VPC - tepelný most?
Zdravím všechny a prosím o zkušenost a názory. Firma nám staví hrubou stavbu pasiv.RD z VPC KMbet…
zinzin
Před 5 lety
22
Videozvonek - umístění obrazovky a zásuvka
Dobrý den. Jak máte řešeno vedení kabelu od obrazovky videozvonku? Elektrikář mi tvrdí, že musí být…
kekita
Před 5 lety
6
Prosím o zhodnocení nabídky
Ahoj budu ráda za vaše připomínky k návrhu kuchyně.Myčka bude prohozená s dřezem.Barvu šedé bych ch…
roomca
Před 5 lety
1
2
42
Zo 4izb na 5izb...Style MF pro 228
Niaky dobry napad na upravu 4.izb. bungalovu na 5izbovy? Podmienky: sirka max 13m, exterier aby sa …
lenkito10
Před 5 lety
4
Vyplatí se dotace Dešťovka?
Zdravim. Přemýšlím o napojeni nadrze na dest. vodu do domu na splachovani 2x wc a na pracku. Nadrz…
lontyna
Před 5 lety
20
Zděný dům - středočeský kraj - doporučíte firmu?
Vypadá to, že půjdeme cestou zděného domu. Rádi bychom nízkoenergetický nebo pasivní. Doporučíte fi…
pernicek1
Před 5 lety
1
Jakou máte roční spotřebu plynu?
Zdravím všechny. Chtěla jsem se zeptat jakou máte roční spotřebu plynu. Jak máte vysoké zálohy?? A …
tinabla
Před 5 lety
30
1
2
…
356
357
358
359
360
…