O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Kuchyň - dekor REZ - máte? zkušenosti?
Ahoj, je tu někdo kdo má kuchyni v té nové barvě - rez? zajímaly by mě fotky jk vypadá v interiéru…
magda_beckova
Před 5 lety
13
Zmizení koťat
Prosím o radu..v pátek mi porodila kočka 4 koťata o které se vzorně starala. Dnes ráno ještě byli v…
kochov
Před 5 lety
12
Krbová vložka
Dobrý den všem, potřebovala bych poradit s výběrem rohové krbové vložky. Rozhoduji se mezi zn. Bef …
katerina88s
Před 5 lety
3
Jímka na dešťovou vodu
Prosim o radu. Nechala jsem si vyhotovit hydrogeologicky pruzkum, ve kterem je uvedeno, ze svod des…
davex
Před 5 lety
1
2
47
Stavěl někdo s firmou Origis?
Zdravím, prosím vás stavěl někdo se spol. Origis? My se byli podívat v ukázkovém domě. Je to jeden …
adeli_01
Před 5 lety
4
Podle jakého kritéria vybrat firmu na dřevostavbu?
již půl roku procházím různé katalogy a internetové stránky prodejců dřevostaveb. Na každém se mi …
adeli_01
Před 5 lety
23
Protipozarni dvere v panelaku - hlucnost
Dobry den, v tomto clanku: https://www.peknebydleni.cz/bydlite-v-panelaku/ ctu ze: "Do panelákový…
ivusska91
Před 5 lety
4
Projektant s razítkem
Dobrý den, máte prosím někdo tip na projektanta na Vysočině (Třebíč), který by nám udělal komplet p…
renka1122
Před 5 lety
1
sponzor fóra
Hypotéka - stačí pozemek bez vložení vlastních úspor?
Dobrý den, Předem upozorňuji, že se v této problematice moc nevyznám a máme domluvené schůzky v ban…
jose10r
Před 5 lety
12
Hypotéka
Zdravím, měla bych otázku. S přítelem chceme koupit byt. Hypotéku si budu brát jen já na sebe s měs…
matesboy
Před 5 lety
24
RK Okno nemovitostí. Máte zkušenost?
Ahoj, máme rozjednanou koupi domku přes RK Okno nemovitostí? Zaplatili jsme dost vysokou provizi 60…
jenypetr
Před 5 lety
17
Zkušenost se stavební firmou na stavbu domu na klíč z okresu Mělník
Chceme stavět dům na klíč poblíž Mělníka a hledáme dodavatele. Oslovili jsme zatím několik firem, a…
badulle
Před 5 lety
10
Nádrž na dešťovou vodu - studna?
Chtěla bych se zeptat, zda je povinné mít nádrž na dešťovku a zda toto splňuje i studna? Případně z…
bayt
Před 5 lety
14
Jakoby laťková zádová deska do kuchyně, kde prosím sehnat?
Ahoj, do rustikální kuchyně sháním zádovou desku v dekoru/imitaci příčných nebo i vodorovných latě…
katkamor
Před 5 lety
4
Jaké vybrat do koupelny rohové lišty, poradíte?
Vybrali jsme do nasi koupelny obklady Lazio (http://www.rako.cz/produkty/lazio.html?usage=koupelna,…
ptjj
Před 5 lety
19
Soused má problem
Chceme mít přístavbu kde vznikne kuchyň. Okna přímo na souseda vedla nás mít nebudeme, do ulice to …
kackabis
Před 5 lety
3
Zlínsko: Návrh zahrady, fasády za rozumnou cenu
Můžete prosím doporučit někoho, s kým máte osobní zkušenost a jste spokojeni s návrhem úprav kolem …
lumorad
Před 5 lety
6
Trámy
Ahoj,chci se zeptat,čím nejlépe ošetřit nové trámy (12×16cm)Budem měnit na chatě, ještě dotaz, budo…
obludak
Před 5 lety
11
Prodej bytu - platba v hotovosti
Dobrý den, prodáváme byt a kupující chce platit v hotovosti. Mám ale dojem, že platby nad 10 000 Eu…
skunkos
Před 5 lety
8
Bíle dvere Prüm royal 251/royal 451
Dobry den, rozhodli jsme se,do baracku dat bile dvere od Prum. Zvazujeme model Royal 251/Royal 451.…
nina004
Před 5 lety
9
Projektant a stavební dozor v okolí Kolín / Týnec nad Label
Zdravím, dokončujeme koupi pozemku a pomalu se začínáme dívat po projektantovi a případně stavebním…
pux
Před 5 lety
1
Názor na moji kuchyni
Ahoj, zdravím všechny a prosím o názor na kuchyni, kterou chceme pořídit do nového bytu. Jelikož s …
tana_karnetova
Před 5 lety
27
Liberecký kraj - dům na klíč
Dobrý den, poradili byste nám nějakou firmu z libereckého kraje, se kterou máte zkušenosti, pro výs…
quaj
Před 5 lety
1
Krb s přikládáním zezadu
Dobrý den, vybíráme s manželem krbovou vložku s přikládáním zezadu. Můžu poprosit o radu, jaká znač…
sklenarovaa
Před 5 lety
3
Biokoridor přes pozemek. Co dělat?
Dobry den, pritelkyne ma ornou pudu ale tu by jsme chteli nechat predelat na stavebni parcely. A na…
ptacnik
Před 5 lety
4
Jak silný polykarbonát máte na vašich pergolách?
Zajímalo by mě, jak silný máte polykarbonát na vašich pergolách. Chceme ji jím zastřešit. Byli jsme…
dkrukovsky
Před 5 lety
20
Skladba vnitrni omitky na sendwix
Hezky den, jake jste realizovali vnitrni omitky (skladba) na Sendwix od KMB? Diky za zkusenosti
t_makovice
Před 5 lety
1
Má tady někdo hit 1/2/3 plus od G-servis?
Dobry den, chtela bych se zeptat zda nekdo nevlastnite jeden z techto domu? Moc se mi libi hit 3 pl…
lucie_ss
Před 5 lety
6
Sedačky od Fy Phase. Máte prosím zkušenosti?
Mám prosbu. Zvažujeme koupi sedací soupravy od toho slovenského výrobce a ráda bych zjistila nějaké…
radiany
Před 5 lety
1
2
...
...
4
5
127
Jaké světlo nad zrcadlo se skříňkou
Všechny zdravím, prosím poraďte, jaké světlo koupit? Máme nově galerku (zrcadlo se skříňkou) hlubok…
mardaren
Před 5 lety
1
1
2
…
355
356
357
358
359
…