O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Lednička s mrazákem Samsung RB33J3215SS/EF vs. RB37J5005SA/EF
mate niekto s nimi skusenosti? akosi nam vo vybere zostali dve a nevieme sa rozhodnut (nezalezi nam…
bride
Před 5 lety
3
Susedov pozemok
Zdravím a prosím o radu Bývame v starom dome, ktorý bol postavený na hranici susedovho pozemku ako …
lubkabosmanska
Před 5 lety
1
Recenze Corfu Fiesta Allibert zahradní nábytek
Moc Vás všechny zdravím! A prosím, pokud máte někdo výše uvedenou sestavu zahradního nábytku, můžet…
houzkova
Před 5 lety
4
Euroline 1477, co říkáte na tento projekt?
Zdravim, co rikate ostrileni stavitele na tento projekt? http://www.euroline.cz/cz/projekty/rodinn…
bayt
Před 5 lety
13
Vrácení daně z nabytí nemovitosti za bytové jednotky v rodinném domě
Zdravím, od listopadu vstoupila v platnost novela, dle které už se neplatí daň z nabytí nemovitosti…
irubby
Před 5 lety
3
Posuvné dveře - bezobložkové pouzdro
Dobrý den, máte někdo, prosím, posuvné dveře do pouzdra bez obložek jen s dojezdem ke zdi? Líbily …
zinzin
Před 5 lety
11
Stavební přípojka x centrála
Ahoj, řešíme teď menší problém. Za dva týdny bude stavební povolení na dům. Do srpna bychom chtěli …
peju
Před 5 lety
3
Podbití u kritiky satjam Rapid ano/ne
Dobrý den, chci se zeptat zda by jste dělali podbití strechy když bude krytina Satjam Rapid ( možná…
vemira
Před 5 lety
6
sponzor fóra
Renovace 25 let starého schodiste
Chystáme se zrenovovat dřevěné schodiště, nejspíš borovice . Schody jsou namořené tmavě hnědou barv…
jane_n
Před 5 lety
4
Bungalov 4+1
Už jsem zde půdorys jednou měl, ale toto je předfinální upravená verze, tak prosím o komentáře nebo…
jose10r
Před 5 lety
5
Nové dveře do panelakovych zárubní?
Dobrý den, chci se zeptat na zkušenosti s výměnou dveří, koupených v obchodě a následné vysazení do…
travas
Před 5 lety
5
Hledám radu ohledně přípojky studny
Ahoj všem, hledám radu ohledně přípojky studny, resp. hadice a trubky umístěné v betonové skruži ko…
advid
Před 5 lety
13
Daň z příjmu
Dobrý den, plánujeme koupit pozemek, respektive zahradu s chatkou, v ÚP je uvedeno jako plochy rekr…
lukava
Před 5 lety
10
Máte zkušenosti s firmou PARSGROUP s.r.o.?
Máte někdo zkušenost s firmou PARSGROUP s.r.o, nějak se nám nezdá. Na trhu je od 12.2016 a pyšní se…
q2020
Před 5 lety
2
Odtokový žlab - Alcaplast
Ahoj všem, rád bych se zeptal, jaké máte zkušenosti s Alcaplastem (žlab do sprchového koutu)? A za …
martas85
Před 5 lety
21
Jaké dvere k podlaze Dub zimni svetly?
Dobry vecer, jake dvere byste zvolili k podlaze dub zimni svetly? Myslela jsem si jít do kontrastu …
janaa1
Před 5 lety
12
Kolik stojí roční provoz bazénu
Ahoj, zvažujeme výstavbu venkovního bazénu. O ceně výstavby je toho na netu spousta a není těžké si…
mitoma
Před 5 lety
4
Pozemky ve svahu - oddělení od sousedů
Zdravím, jdu pro radu - inspiraci. Máme pozemek ve svažitém terénu (svah na západ). Z východu (na k…
anitia
Před 5 lety
7
Rozdeleni strechy
Je to mozne? Koupil jsem si mensi domek kvuli garazi a hodlam jej rekonstruovat. Jedna se o radovku…
obludak
Před 5 lety
2
Tepelné čerpadlo - Daikin vs. Acond
Dobrý den, je tady prosím někdo, kdo používá tepelné čerpadlo Daikin či Acond déle než 7 let? Rozh…
noemi77
Před 5 lety
2
Rozbitá pračka AEG
Zdravím všechny věřím že nejsem první ani poslední,ale chtěl jsem vyprat nějaké věci a pračka nefun…
potisk
Před 5 lety
1
Röben PIEMONT,MONZA PLUS
Zdravím prosím je k vidění někde na Praze-východ střecha od Röbenu, případně fotky vašich střech d…
lukas_konarek
Před 5 lety
9
Filtr na dešťovou vodu
Zdravím ty z vás, co mají nádrž na dešťovou vodu :-) máte mezi okapy a nádrží umístěný nějaký filtr…
prapor1
Před 5 lety
12
Značka spotřebičů
Ahoj, momentálně jsme ve fázi, kdy přichází na řadu výběr spotřebičů do kuchyně a nemohu si ani za…
tulda27
Před 5 lety
12
Celosklenene dvere
Ahoj, mate někdo v interiéru celosklenene dvere? Prosim o inspiraci. Dekuji :slight_smile:
evelynka25
Před 5 lety
11
Studie zastínění
Dobrý den má někdo nějaké zkušenosti se Studií zastínění? Nějaký odkaz, zkušenost, podmínky, cena …
alfonss
Před 5 lety
14
Chrobáky - malé, čierne, podlhovasté.
Ahojte. Potrebujem poradiť čo je to za potvorky. Dnes sme zistili, že máme zamorenú pólku kuchyne…
obludak
Před 5 lety
10
Prosím o inspiraci 5+kk, 5+1 vchod ze západu
Zdravím všechny vespolek :slight_smile: Řešil někdo stavbu domu se stejnými/podobnými dispozicemi? …
lenkito10
Před 5 lety
11
Rozdeleni strechy
Zdravim, koupil jsem si domek, kdy strecha je spolecna s domkem sousedovym. Ten ale ma jiz projekt …
lukas_perner
Před 5 lety
1
Výběr nábytku do jídelny, obývacího pokoje
Poradíte mi, prosím, s výběrem jídelního stolu, sedačky, dalšího nábytku do jídelny, obývacího poko…
anitia
Před 5 lety
1
2
39
1
2
…
353
354
355
356