O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Velka mezera pod vstupni brankou i pojezdovou branou
Mame pod brankou 14cm, pri otevreni to je mene. Chodnik k ni vede z mirneho kopce a pod pojezdovou …
oskar83
Před 5 lety
3
Dlažba kolem domu
Ahoj všem! Můžete mi prosím poradit, jaká dlažba je na údržbu ta nejlepší? Máte někdo kámen, neb…
catle
Před 5 lety
4
Lze udělit výjimku v jinak nepovoleném stavebním povolení?
Dobrý den, s manželem by jsme chtěli uskutečnit přístavbu k rodinnému domu který vlastní jeho rod…
izarea
Před 5 lety
5
Částečná rekonstrukce domu/chalupy
Dobrý den, koupili jsme starší dům (cca 80let) a máme v plánu udělat jen částečnou rekonstrukci. Vě…
kafr
Před 5 lety
4
Obývák + kuchyně
Zdravím střecháčky, Pomohl by mi tu, prosím Vás, někdo s obývákem + kuchyní, jak uspořádat (63m2)? …
jgabriella
Před 5 lety
2
Názor bungalov 4kk
Zdravím, prosím o Váš názor na projekt tohoto bungalovu, přemýšlíme ještě o posunutí domu více na …
misa0101
Před 5 lety
12
Dlažba k bílé kuchyni a dubové podlaze
Dobrý den, nebudu mít až tak neobvyklou kombinaci-bílá kuchyň, tmavě šedá pracovní deska,do obýváku…
t_makovice
Před 5 lety
2
Zvednutí pozemku
Dobrý den, Vlastním pozemek 1360m2. Dnes jsem zajel na pozemek a po deštích zjistil, že v celé kol…
houzkova
Před 5 lety
11
sponzor fóra
Tesařík nebo červotoč?
Poznáte, prosím, kdo bydlí ve staré dřevěné podlaze?
obludak
Před 5 lety
4
Chlazení do podlahového topení a rosení podlahovky
Dobrý den, stavíme RD. Pro vytápění jsme vybrali tepelné čerpadlo, podlahovka bude teplovodní. Tepe…
venouska
Před 5 lety
12
Horní horizontální skříňky
Dobrý den, jsme teprve na začátku plánování kuchyně a zvažujeme horní horizontální skříňky. Vy, kdo…
jarin1
Před 5 lety
16
Elektro třífáze
Dobrý den, máme v bytě 1fázovou elektřinu a dotaz zní, dá se 3fáze natáhnout jen do jedné místnosti…
dagmar_hafova
Před 5 lety
19
Nádrž na dešťovou vodu
Zdravím, řeším teď takovou věc. Blíží se už ke stavbě a jednou z podmínek je mít retenční nádrž. Ta…
vetor3x
Před 5 lety
1
2
38
Sokl se zubem
Dobry den, chystame se na omitky a nevime si rady se soklem venku, kde bysme chteli takovy ten zub,…
milan1965
Před 5 lety
6
Sousedé z Chýně u Prahy od Bemettu
Ahoj všichni, založila jsem tuto diskuzi, abychom se mohli trochu poznat před stěhováním, popřípadě…
tereza96
Před 5 lety
1
2
...
...
36
37
1097
Koupelna v podkroví - rohová vana
Prosím vaše postřehy a inspiraci k rohové vaně 150x150cm. Vejdete se tam dva a je to pohodlné ?Jak …
barushka0404
Před 5 lety
6
Dům lusknutím, Václav Eliáš, REALIMETKA
Zdravím, nemáte zkušenosti se stavebním projektem Dům lusknutím, který nabízí REALIMETKA přes pana…
jabaku
Před 5 lety
4
Nejprve plovoucí podlaha, potom obklady
Kvůli různým zádrhelům a neočekávatelným potížím nyní hrozí, že budeme muset nejprve v kuchyni polo…
sonaxoxo
Před 5 lety
9
Předokenní rolety pro úzká okna
zdravím, chci se zeptat, zda se dělají předokenní rolety i pro úzká okna, které jsem si vysnil do k…
wwwdancer
Před 5 lety
3
Poradíte s umístěním myčky?
Prosím, zda byste mi to mohli pomoct rozlousknout. Dospěli jsme k takovémuto rozmístění kuchyně, al…
petrabodlina
Před 5 lety
21
Spravna diletace podlaha dlazba
Dobry den, jak se spravne provadi diletace dlazbove podlahy ode zdi ? Soused nade mnou ma v panelak…
katerina_soham
Před 5 lety
5
Velké okno v obýváku na západ?
Ahoj, máte někdo zkušenosti s velkým portálem orientovaným na západ? Hlavně co se přehřívání a svět…
katerina_soham
Před 5 lety
7
Antracit nebo bílá interiér
Zdravím, jakou zvolit barvu vchodových dveří v interiéru ? Budeme mít antracit a bylo nám navrhnuto…
sviva
Před 5 lety
13
Zděný rodinný dům LYRA 2
Ahoj, stavěl tu někdo svépomocí Lyru 2 ?
vavep60
Před 5 lety
8
TČ přehršle nabídek
Zdravím stavitele, plánujeme stavbu rodinného domu. Jako zdroj jsem vybral TČ vzduch/voda ,pro nej …
jajinka121
Před 5 lety
18
Zatepletní zevnitř - štítová stěna podkrovní místnosti
Dobrý den, mám podkrovní místnost v 1.NP nad garáží, podlahy i střecha jsou zatepleny minerální vat…
petrvsk
Před 5 lety
1
Rada- Prosakování vody pod vaničkou
Dobrý den , chtěli bychom poprosit o radu ohledně problému ,který nastal. Začala nám prosakovat vod…
honzik75
Před 5 lety
3
Tip na projektanta z Ústeckého kraje
Dobrý den, chtěla bych doporučit nějakého architekta / projektanta v Ústeckém kraji, se kterým máte…
jjaninkab
Před 5 lety
9
Nezastavěné území
Ahoj, mám dotaz. Máme pozemek, který je v nezastavěném území a sousedí s intravilánem. Vesnice nemá…
puhelin
Před 5 lety
3
Pojištění HÚ (Cardif)
Ahoj střecho, máte někdo konkrétní zkušenost s plněním z pojištění hypotéky Cardif? Nenašla jsem na…
kekita
Před 5 lety
7
1
2
…
352
353
354
355
356
…