O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Nákup klimatizace/tepelného čerpadla ze zahraničí - zkušenosti
Zdravím, kupoval někdo klimatizaci/tepelné čerpadlo v zahraničí (přes ehop)? Popř. v jakém e-shopu …
ferza
Před 5 lety
6
Jak dlouho zhruba trvá rekonstrukce koupelny?
Zdravím všechny, plánuju na jaro rekonstrukci domu, chci začít koupelnou, ale nemám představu, jak …
ondra_ondra
Před 5 lety
29
Rekonstrukce bytu 3+1 - prosím o rady a inspiraci
Ahoj, chtěla jsem Vás poprosit o tipy a rady. Koupili jsme byt 3+1, 76 m2, panel. A rádi bychom tot…
ivusska91
Před 5 lety
23
Trouba s pyrolýzou a ladící mikrovlnka
Dobrý dne, už několik dní vybírám troubu a k ní ladící mikrovlnku. U trouby bych chtěla určitě pyro…
paulus33
Před 5 lety
19
Rolety den a noc v kuchyni... zkušenosti?
Hezký den, chci se zeptat, zda máte někdo zkušenosti s roletami den a noc v kuchyni. Jak se čistí? …
kackabis
Před 5 lety
3
Jednokřídlové dveře na terasu
Dobrý den. Máte někdo vyfocený vstup na terasu jednokřídlovými dveřmi? Chceme tím ušetřit místo pro…
jose10r
Před 5 lety
11
Pergola se skleněnou střechou Ostrava a okolí
Chci se zeptat jestli někdo nemá zkušenost firmu z okolí Ostravy havířova a Karviné, která dělá kat…
leknicka
Před 5 lety
1
Lepený vinyl 2 nebo 2,5 mm?
Jsme rozhodnuti pro lepený vinyl do RD, zajímalo by mě, jakou jste si koupili tloušťku - 2 mm (nášl…
venouska
Před 5 lety
10
sponzor fóra
Projekt bungalovu s galerií
Dobrý den, chtěla bych požádat o poznámky k našemu projektu bungalovu. Obývák bude oteřen do krovu …
venouska
Před 5 lety
30
Odhlučnění stěn
Zdravím hledám někoho z okolí Zlína kdo provádí odhlučnění stěn v domě. Děkuji
davyjones
Před 5 lety
1
Vyměna oken v památkové zóně
Ahoj, neporadite prosim jaky je postup, pokud bych chtela vymenit okna ve starem byte, ktery je umi…
noemi77
Před 5 lety
4
Omítka dům x garáž
Ahoj, máte někdo jinou barvu fasády na garáži než na domě? Na domě máme bílou fasádu a vedle samos…
paskal11
Před 5 lety
1
Zkušenosti s FS portálem (harmonika)
Dobrý den, máte někdo skládací dveře (harmonika, FS portál) na terasu? Líbí se mi, že by bylo možné…
arwene
Před 5 lety
1
Rekuperace a krb,i když nejsou v projektu?
Dobrý den, v projektu a tím i vydaném stavebním povolení se nepočítalo s rekuperací a krbem.Nakonec…
ditava
Před 5 lety
9
Vrtaná studna
Ahoj, Chci se zeptat, jaký je postup, než nám přijedou vyvrtat studnu, už máme veškeré papíry - pro…
duck09
Před 5 lety
10
Světlý granitový dřez
Dobry den, prosim majitelky světlého granitoveho dřezu, jak jste s dřezem spojojene? Jaky je na údr…
verunky
Před 5 lety
7
Fasáda na plot ze ztraceného bednění
Ahoj, máte prosím někdo plot ze ztraceného bednění bez vodorovné izolace a na něm lepidlo + perlink…
angie48
Před 5 lety
4
Hlučná klimatizace LG MU3R19 ?
Ahoj, Je tu někdo, kdo má multisplitovou klimatizaci LG MU3R19? Tj. tato venkovní jednotka + 3 vni…
michaelscz
Před 5 lety
1
Ukončení pred vchodovými dveřmi
Dobry den, potrebovali by jsme poradit jak ma byt ukonceno PVC ci vinyl pred/ pod vchodovymi dveram…
bebekeksy
Před 5 lety
1
Stavební systém Ytong Lambda 450 - je možná kombinace s nosnými překlady Helux ?
Jsem ve fázi žádosti o vydání stavebního povolení na stavbu patrového dvojdomu ze zdícího systému Y…
lto007
Před 5 lety
9
Jímka
Dobrý den, chystáme se usadit betonovou jímku, ale.. 1) ve vykopané díře se objevuje voda - spodní…
panlorenc
Před 5 lety
3
Kuchyně, Oresi nebo stolař?
Dobrý den, máte někdo kuchyň od Oresi? Stolař nám řekl že bere 12000,- za běžný metr, je to moc neb…
cermakovahelena
Před 5 lety
1
2
35
Obyvak s kuchyni - projekt prosím poraďte
Ahoj, nevíme si rady s rozmístěním nábytku a oken v našem obýváku, který je spojený s kuchyní a jíd…
lenkito10
Před 5 lety
20
Parotesne pásky na oknech
Ahoj, prosím o radu. Máme asi dva týdny namontována okna. Firma poslala mail s doplatkem a v mailu…
marunkaaales
Před 5 lety
5
Zatepleni betonoveho stropu
Dobry vecer, muzu poprosit o radu, jak zateplit betonovy strop nebo spise cim zateplit? Budeme mit …
dave_91
Před 5 lety
1
Je nutné stavební povolení?
Zdravím :slight_smile: prosím víte někdo zda je nutné mít na oplocení stavební povolení....? díky :…
puhelin
Před 5 lety
9
Příjezdová cesta
Ahoj, budeme dělat příjezdovku a chtěl bych poradit jak by jste zpevnili kraje té cesty, je tam pře…
stromisko1
Před 5 lety
1
Obrubniky/ keramicka dlazba na terase
Hezky den, jak mate reseny obrubniky/zakonceni dlazby na terase, kdyz mate keramickou dlazbu?Prosim…
qeszi
Před 5 lety
3
Venkovní žaluzie - ovladač
Dobrý den, chci se zeptat, kdo máte venkovní žaluzie nebo rolety ovládané dálkovým ovladačem, kolik…
qeszi
Před 5 lety
5
Vchodové dveře a garážová vrata Hormann
Dobrý den, mohl by mi někdo na základě vlastní zkušenosti doporučit spolehlivého prodejce dveří a v…
truespring
Před 5 lety
1
1
2
…
351
352
353
354
355
…