O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Zmena uzem.planu-obecni cesta pres muj pozemek
Zdravim stavebniky, chtela bych se zeptat, zda uz se nekdo setkal s tim a pripadne se mu podarilo v…
norikakaa
Před 5 lety
9
Barva žaluzií k hnědým oknum
Dobrý den,jakou barvu venkovních podomitkovych žaluzií mate na domě s hnedymi okny?mate prosím foto…
cyklos
Před 5 lety
8
Toaleta vedle vany
Ahoj všem, řešíme umístění toalety v koupelně. S ohledem na fakt, že koupelna je poměrně malá má…
danielacz
Před 5 lety
31
Druhý zdroj vytápění
Zdravím, jaký druhý zdroj vytápění jste zvolili, nebo budete dávat? Chtěly jsme kamna, ale ty podle…
slabici
Před 5 lety
4
Led osvětlení chodby
Dobrý den, máte někdo led osvětlení chodby? Podělíte se o svoje nápady, jak to máte vyřešené? :slig…
jenye
Před 5 lety
23
Chodník nad úrovni soklu
Dobrý den všem. Mám dotaz ohledně okapového chodníku kolem domu. Při zateplení RD jsem udělal sokl…
agis
Před 5 lety
5
Příčky z ytongu 100 mm lepené pěnou
Ahoj lidi, potřebuji se poradit, v RD nam postavili příčky z ytongu a nalepili je na sebe jen nízko…
michaelscz
Před 5 lety
7
Instalace klimy a pergoly na JZ terasu
Nas byt.dum byl kolaudovan v r.2018.Mame zde byt v posl.patre, strecha bez jakehokoli presahu,orien…
mitoma
Před 5 lety
4
sponzor fóra
Rekonštrukcia balkónu
Dobrý den dúfam ze to nebude vadiť keď píšem po slovensky. Po nejakej dobe som sa vrátil do rodinné…
micalfredova
Před 5 lety
1
Biokrb
Máte prosím někdo v novostavbě zabudovaný BIOKRB? Napište prosím jak jste spokojeni a popřípadě i f…
venouska
Před 5 lety
3
Vazníky nebo klasický krov na přízemní dům se sedlovou střechou?
budu stavet prizemní dum 8x14 pouze prizemní se sedlovou střechou,se sklonem sřechy cca 30st.(mam …
pettrus1210
Před 5 lety
27
Mravenci a živý plot
Přicházím s dotazem. Na zahradě máme celkem velký problém s mravenci, prakticky všude dělají hnízda…
dolve
Před 5 lety
1
Žaluzie/Rolety
Zdravíčko, než začne zima, rádi bychom vyměnili stará okna za nová a přemýšlíme zda pořídit klasi…
qeszi
Před 5 lety
2
Od koho máte sřechu z okolí Ostravy?
Prosim od koho mate strechu???okoli Ostravy. Dekuji moc
elimatu
Před 5 lety
8
PÚ + Hypo - výhody, nevýhody, etc.
Zdravím, v současné době kupujeme pozemek a na něm chceme pomocí stavební firmy vybudovat RD. Od sv…
kazooo
Před 5 lety
10
Topeni elektrickym kotlem
Ahoj, mam dotaz ohledne topeni... Nedomyslela jsem si to a pri vymene kotle jsem si u instalatera r…
zubr487
Před 5 lety
5
Magneticke zamky ano/ne
Dobry den, prosim ty, co maji magneticke zamky u interierovych dveri-jste spokojeni? Slysela jsem o…
fiaiv
Před 5 lety
7
Zkušenosti s prvním zapnutím čerpadla a nátopnou zkouškou
Dobrý den, Zajímaly by mě Vaše zkušenosti s počátky topení v novostavbě. Máme skoro 2měs vylitý an…
zubr487
Před 5 lety
3
Bungalov Miami od G-Servisu - za kolik lze postavit svépomocí?
Ahoj, prosím, dokázal by někdo odhadnout, za kolik by šel postavit SVÉPOMOCÍ bungalov Miami? (5+1,…
petr_jurik
Před 5 lety
1
2
46
Krátkodobé vs dlouhodobé připojení - ČEZ
Dobrý den, Mám dotaz ohledně připojení. Vlastním pozemek, mám již hotové stavební povolení. Na hr…
ondra_cha
Před 5 lety
2
Nafukovací výřivka
Ahoj, praskla mi hadicka privodu vody z ridici jednotky k virivce. Tu se mi podarilo vymenit, ale …
lpilar
Před 5 lety
1
Máte někdo hypotéku od Modré pyramidy? Jste spokojení?
Zdravím všechny, máte někdo hypotéku od modré pyramidy? Chceme koupit byt v Kladně za 1450000, a po…
petr_krupica
Před 5 lety
1
2
...
3
76
Časopisy o bydlení. Jaký je nejlepší?
Ahoj holky, jaký časopis o bydlení vám přijde nejlepší? Kupujete nějaký na inspiraci pravidelně?
tinabla
Před 5 lety
1
2
38
Hypotéka na rodičovské
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli máte někdo zkušenost nebo nevíte. Je možné, abych si vzala …
mitoma
Před 5 lety
10
Postavime do 2,3mil?
Vlastni pozemek. Site do 10m od pozemku. Projekt 80m2 Ytong. Vytapeni podlahove, elektrokotel s kr…
tulda27
Před 5 lety
1
2
...
3
67
Poraďte prosím, z čeho stavět - rychle a ekonomicky?
Zdravím vás po delší době a doufám, že někdo poradí. Přestože jsme letos měli začít stavět, "něco"…
martin_s
Před 5 lety
18
Kuchyne s jidelnou
Dobry den, prosim o posouzeni mista pro kuchyn s jidelnim koutem. Zda se vam to dostacujici, snadne…
norikakaa
Před 5 lety
9
Cervena strecha inspirace
Dobry den, uvazujeme o cervene, cervenohnede strese. Kdo mate ruzne odstiny cervene, podelite se fo…
jitulkat
Před 5 lety
1
Obklad domu
Dobrý den, nevím si rady, kam všude dát kamenný obklad na dům. Fasádu budeme mít světle šedou, bře…
belladen
Před 5 lety
4
Barva oken a dveří v kombinaci s barvou střechy
Ahoj, prosím, nemáte někdo okna a dveře v barvě Siena Noce - číslo 49237? Jak barva vypadá ve skute…
markeet7
Před 5 lety
1
1
2
…
350
351
352
353
354
…