O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Nákup z Polska- obklady, sanita
Dobrý den všem. Prosím ty, kteří máte zkušenosti s nákupem obkladů a sanity z Polska. Jak jste spok…
milan1965
Před 5 lety
17
Dveře DRE AURI jilm tabák, ořech tmavý letokruhy nebo wenge tmavé?
Dobrý den, do našeho nového domku vybíráme interiérové dveře a líbí se mně dveře od firmy DRE typ A…
luckavra
Před 5 lety
6
Dveře Solodoor - folie. Máte zkušenost?
Zajímalo by mě, zdá máte někdo tyto dveře, jaké máte zkušensoti, barvu, typ a jak jste spokojeni.. …
poolko
Před 5 lety
27
Jakou krytinu na přístřešek - průhlednost, neprehrivani?
Ahoj, prosím o radu a vaše zkušenosti. Potrebuju zastřešit přístřešek, pod nimž mám domácí zvěř. …
dkrukovsky
Před 5 lety
3
Bramac tegalit x falcovaný plech
Dobrý den, diskuze jsem nějaké pročetla, ale raději bych měla informace na jednom místě..zvažujeme…
esmeralda2
Před 5 lety
2
Zahradní domek - hrubý rozpis projektu pro banku
Dobrý den, zde na fóru jsem nový a libí se mi rozumné názory zdejších diskutujících. Rád bych se pr…
atilius
Před 5 lety
20
Máte někdo WC bez splachovacího kruhu?
jste s tim spokojeni ? Opravdu lepe splachuje? uz jej dela i Laufen, děkuji moc za postrehy. http:…
slamer
Před 5 lety
1
2
...
...
5
6
162
Demolice starého domu, jak postupovat?
Dobrý den, s přítelem jsme dostali pozemek na kterém stojí starý rodinný dům. Jeho rekonstrukce nep…
hehena
Před 5 lety
30
sponzor fóra
Hypo na pozemek a ne na stavbu
Ahoj, prosím o radu, nemůžu to nikde najít. Máme vlastní pozemek, rádi bychom stavěli, ale po koupi…
tulda27
Před 5 lety
10
Nadzemní bazén. Jak jste zarovnali povrch zahrady?
Ahoj, chtěla bych si pořídit na zahradu obyčejný kruhový nadzemní bazén jak se mu nafoukne obvod a …
sviva
Před 5 lety
1
2
43
Ytong - zateplení dif. otevřené
Dobrý den, zkoušela jsem pročíst diskuze, ale trochu se v tom ztrácím, tak bych raději měla odpověd…
jowana
Před 5 lety
4
DITON: příplatek za nadstandarní ochranu
Zdravím, máte prosím někdo dlažbu od DITONU nebo BETON Brož s nějakou nadstandartní ochranou, ktero…
kossakowski1980
Před 5 lety
1
HS portal jak velký máte?
Ahoj, zajímalo by mě ti z vás, kdo máte velké portály kolik m máte a na kolik dílů jste je rozdělil…
vojtanovak
Před 5 lety
27
Stavba RD dodavatelsky
Hezký den, chtěla jsem se poptat, pokud jste stavěli dům dodavatelsky, jak jste měli rozkouskovan…
barcaloun
Před 5 lety
1
Návrh kuchyně-rada
Ahoj všem, máme rozpracovaný navrh kuchyně, viz obr. Nelíbí se mi tam ty police, ale zas by tam byl…
katkamor
Před 5 lety
2
Bílo-černá (tmavě šedá) kuchyň v kombinaci se dřevem - vaše inspirace
Ahoj všem.🌼 Chtěla bych Vás poprosit o fotku-inspiraci, pokud máte někdo kuchyň v bílé barvě s komb…
kubickovi
Před 5 lety
2
Stavba na zahradě
Dobrý den, jsem úplný laik a vše teprve zjišťuji, jestli do toho vůbec jít. U domu na fotce (viz ní…
johaaana1
Před 5 lety
6
Eko modular - zkušenosti?
Dobrý den, máte, prosím, někdo zkušenost s firmou Eko modular s.r.o. a jejich modulárními dřevostav…
matej_vahovsky
Před 5 lety
3
Firma zateplení domu a nová fasáda Východní Čechy - doporučení
Dobrý den, prosím o doporučení firem na zateplení domu a udělání fasády na rodinný dům. Zajímají m…
belladen
Před 5 lety
1
Krov nebo vaznik
Zdravím, projektujeme přízemní bungalov 13x9m, bude z Durisolu, sedlova strecha, sklon podle CHKO 3…
zubr487
Před 5 lety
2
Podlahové vytápění pouze s jedním termostatem
Dobrý den, mohla bych poprosit o radu ohledně našeho vytápění. Stavíme dům na klíč a teď jsme ve fá…
zubr487
Před 5 lety
24
Firma na žumpu a retenčku z okolí Opava/Ostrava
Zdravím, doporučili by jste mi prosím nějakou firmu z okolí Ostravy nebo Opavy na výrobu a montáž ž…
wrchacovi
Před 5 lety
1
Napěňovač mléka
Máte někdo elektrický automatický napěňovač mléka ? Využijete ? Jakou značku a model doporučíte ? U…
benjik
Před 5 lety
20
Jak máte "schované" popelnice?
Máme postavenou popelnici (240 l) vedle brány a ráda bych jí zavřela do nějakého krytu, boxu apod. …
bayt
Před 5 lety
7
IPA celoplošně bez podřezaného zdiva
Dobrý den, Při rekonstrukci jsme nepodřezavali, kde bylo vlhko, dali jsme chemickou izolaci. Ot…
constantine6
Před 5 lety
1
Obklady Up Stone Senesi
Ahoj, prosím máte někdo Up Stone koupelnu ze Senesi? Mohu poprosit o realné foto? Dekuji :slight_s…
endy85
Před 5 lety
1
Ošetření zdiva v bývalé hospodářské části domu
Ahoj, máte někdo pokoj v bývalém chlívku nebo stáji? Zajímá mne čím jste "desinfikovali" zdi před j…
akcejn
Před 5 lety
4
Zkušenosti s firmou Maxiva nábytek
Hezký den všem, je tu někdo, kdo má zkušenosti s firmou Maxiva nábytek? https://eshop.maxiva.cz/ …
qeszi
Před 5 lety
5
Projekt 4+kk bungalov
Zdravím, napadají Vás nějaké připomínky, výhrady k tomuto nástřelu 4+kk? :slight_smile: Vstup je …
catle
Před 5 lety
15
Plot nebo dřevník?
Dobrý den, chtěla bych požádat o radu týkající se umístění plotu na vlastním pozemku ve vzdálenosti…
schery17
Před 5 lety
1
1
2
…
349
350
351
352
353
…