O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Vzor rozpočtu pro KB na hypotéku
Muzu poprosit o vzor rozpoctu pro KB. Muj email je havelka@sonepar.cz. predem dekuji
kevin_bui
Před 5 lety
18
Bílé inter. dveře - mat/lesk?
Ahoj, nemůžu se rozhodnout pro barvu dveří. Určitě bílé a určitě sapeli. Ale byla jsem v jejich sho…
kristina_jasenska
Před 5 lety
6
Dan z nabyti - vyplati si pockat na zruseni?
Ahoj vsem, mam takovou otazku: nasla jsem vysnenou nemovitost a jednam o jeji koupi. Uz je ten proc…
kristina_jasenska
Před 5 lety
25
Vzdálenost zdroje teplé vody od umyvadla
Prosím vás. Jak daleko je vhodné mít tepelné čerpadlo od vany, sprchového koutu a umyvadla, aby se …
kristina_jasenska
Před 5 lety
17
Výplň plotu + brána s el posuvem + branka
Zdravím, máte tip na firmu (okolí Mělník) nebo Hobby Market (obi + baumax apod..) kde sehnat viz v…
martinanaruby
Před 5 lety
3
Krb na biolih
Dobry den, mate někdo zkušenost a krbem na biolih v obývacím pokoji? Normální krb jsme zahvrhli kv…
lucy_l
Před 5 lety
10
Jaký povrch kolem bazénu?
Co máte kolem bazénu? Co byste doporučili ze své zkušenosti - dlažba, zámkovka, dřevo, plast-dřevo,…
barcasemi
Před 5 lety
9
Nabytek k hasicske posteli
Hezký večer :slight_smile:, momentálně řešíme pokojíček pro syna. Je posedlý hasičema 🙄 a postel si…
matu21
Před 5 lety
4
sponzor fóra
Zateplení paneláku. Pocítili jste úsporu tepla?
Ahoj,chtěla bych se zeptat těch,kdo bydlí v klasickém panelovém domě z 80tých let, zda po zateplení…
ellza35
Před 5 lety
1
2
44
Dispozice ve společenské části - rada
Pěkný den, prosím o radu týkající se dispozice v hlavní obytné části? Rozmístění viz obr. je prvopl…
ptjj
Před 5 lety
4
Kdo jste stavěli z Ytongu, prosím o radu
Z jakého Ytongu a o jaké tloušťce jste stavěli a čím a o jaké tloušťce jste zateplovali? Děkuji
jarin1
Před 5 lety
1
2
59
Vistárie na balkoně? Či jiná celoroční popínavka.
Ahoj, máte prosím někdo osobní zkušenost s pěstováním vistárie na balkoně? Prý to nejde, odborníci …
alinka1234
Před 5 lety
3
Podmínky pro vytápění v roce 2020
Ahoj, ať hledám jak hledám, nemůžu nikde najít odpověď na mou otázku: Je možné od letoška řešit …
zubr487
Před 5 lety
1
2
39
Bidetová sprcha - využití
Zdravím. Lze bidetovou sprchu použí i např. k napuštění kbelíku? Na vaně budeme mít nejspíš napou…
davex
Před 5 lety
22
Nadkrokevní izolace linitherm
Ahoj, máte někdo zkušenosti s nadkrokevní izolací linitherm? Děkuji :slight_smile: :slight_smile:
esmeralda2
Před 5 lety
8
Mastná skrvna na dlažbě - odstranění
Prosím o radu, jak a čím vyčistit mastnou skvrnu od oleje z motoru auta? Něco, co alespoň trošku sk…
kar3l
Před 5 lety
3
Stavba vodovodního řadu
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na pár věcí, ohledně stavby vodovodního řadu a jeho financování. D…
catle
Před 5 lety
5
Kuchyňské studio v Plzni a okolí, uvítám recenze
Zdravím. Stavíme RD a nyní se začínáme ohlížet po nějakém dobrém kuchyňském studiu - stolařství. Js…
lm2209
Před 5 lety
15
Mycka promitac casu
Dobry den, mame 2.5roku vestavnou mycku Bosch s promitanim casu na podlahu a pred par tydny se obje…
misadan
Před 5 lety
1
Vinylová podlaha - cena
Dobrý večer, na kolik vás prosím vyšla komplet vinylova podlaha pokud vam ji delal remeslnik ? Ploc…
danielacz
Před 5 lety
13
Tepelné čerpadlo - Nibe F2040 + VVM 310 nebo VVM 320
Dobrý den,chci se zeptat jestli nemáte někdo jeden z tadytěch setech TČ,zajímalo by mě pár věcí oko…
peterkikta
Před 5 lety
16
Vinylová podlaha od Fatra Thermofix - Dub caramel
Nemáte někdo doma tuto podlahu? Máte nějaké zkušenosti, případně mohli byste nahrát ukázky z interi…
lucie89
Před 5 lety
5
Na kolik přijde cca 100 metrů vodovodního řádu?
Ahoj, VaK nám nechce povolit vodovodní připojku a chce po nás na naše náklady postavit vodovodní řá…
pechi16
Před 5 lety
1
2
43
Zateplení
Jaký polystyren bílý nebo černý. Co se teď více dává? Co je lepší?
ellza35
Před 5 lety
9
Názory na cenovou nabídku
Zdravím. Moc prosím o názory na cenovou nabídku od firmy na výstavbu hrubé stavby. CN máme i od dal…
lto007
Před 5 lety
4
Kuchyně Ulrich s.r.o.
Má někdo zkušenost s firmou Kuchyně Ulrich s.r.o. Nová Paka? Děkuji za reakce.
jani_ha
Před 5 lety
8
Jímka na dešťovou vodu + ruční pumpa
Dobrý den, do budoucna řešíme jímku na dešťovou vodu na zahradě bez elektřiny (v nouzi benzínový g…
kofejn
Před 5 lety
8
Detail vstupu na terasu - betonová dlažba
Ahoj! Prosím Vás o radu. Budeme dávat na terasu betonovou dlažbu. Bude snad :-) skoro ve stejné úro…
danadan
Před 5 lety
12
JUPOL GOLD- skúsenosti? Je to vhodná farba do celého domu (prvý náter na omietku)?
Dobrý deň, bola nám odporúčená farba JUPOL GOLD. Máme šťukové omietky, na ktoré plánujeme dať penet…
michaelscz
Před 5 lety
7
Vedení odtahu digestoře, PROSÍM PORAĎTE, SPĚCHÁ.
Zdravím, přistavujeme garáž k domu a odvod digestoře ze stávajícího RD nam vychází přesně do věnce…
kikiwhite
Před 5 lety
3
1
2
…
347
348
349
350
351
…