O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Realitní kancelář Realimetka Brno - recenze
Dobrý den, dívala jsem se na výstavbu RD od RK Realitmetka. Máte s nimi nekdo osobní zkušenost? Př…
papavelpapouch
Před 5 lety
15
Recenze na sanitu od Richter + Frenzel
Dobrý den, má někdo doma sprchovou baterií nebo sprchové dveře křídlové ze značek od společnosti Ri…
lulitka9
Před 5 lety
1
Nová studna - jaké provizorní čerpadlo na začátek?
Dobrý den, máme vrtanou studnu 28 metrů. Nesoudržné podloží, jíly a písky. Jaké použít čerpadlo na…
gocovkaveru
Před 5 lety
1
Kliky na okna + HS portál
ahojte, máme vybrat kliky na okna - máme v odstínu aluxdb (metalický antracit), máme naceněny kliky…
jani_ha
Před 5 lety
8
Nízký odhad zatím nezasíťovaného pozemku
Dobrý den, kupujeme od obce pozemek v nové obytné zóně. Zatím řešíme pouze pozemek, ne stavbu domu.…
norikakaa
Před 5 lety
9
Stavební firma
Dobrý den, chceme začít stavět baráček, jakou stavební firmu doporučujete? Přemýšlíme nad ekonomick…
jarin1
Před 5 lety
6
Externí zastínění šikmého okna
Má někdo zkušenost s externím zastíněním šikmého okna?
da68ni
Před 5 lety
1
Permanentne zavrene fenky v kotci
Hezky dobry den, prosim o radu. U nas v ulici bydlel pan v rodinnem domku v podnajmu a ma dva psy. …
houzkova
Před 5 lety
7
sponzor fóra
Kuchyň - jaký dodavatel?
Ahoj, vybíráme kuchyni a mohli byste mi říci, jak se cenově liší tito dodavatelé? 1) Sykora 2) Pavl…
luckavra
Před 5 lety
2
Digestoř Bosch DFR067A50 - recenze
Máte digestoř Bosch vysouvací? Jak jste s ní spokojeni? Vyhrála několik testů a vážně přemýšlím nad…
ptjj
Před 5 lety
2
Zkratova schopnost hl. jistice 10kA nebo 15kA?
Dobrý den Jak jsem již tu psal o tom rozváděci v každé místnosti, tak mi jde o soudobost pri výpadk…
vladimir_sacha
Před 5 lety
1
Výkaz výměr a slepý rozpočet
Zdravím střechaci Poraďte někoho na vytvoření výkazu výměr a slepého rozpočtu. Na zděný bungalov. P…
srbin888
Před 5 lety
5
Výměna malého okna do světlíku
Dobrý den, nemá tu, prosím, někdo zkušenost s výměnou malého okna z koupelny do světlíku? Jde o r…
bea_banicova
Před 5 lety
15
Řešení okapu
Dobrý den, jak by podle vás bylo nejlepší vést okap ? Buď napojeni na přístřešek a podél stěny , n…
vladimir_sacha
Před 5 lety
2
Jak rozmístit nábytek, aby mohly být dveře místo okna
Ahoj, ráda bych se s Vámi poradila, zda by někoho napadlo, jakým způsobem rozmístit nábytek tak, ab…
petinkas
Před 5 lety
1
Výběr samostatného mrazáku (Amica vs. Liebherr)
Ahoj, Z důvodu nedostatku prostoru jsem se rozhodl zrušit vestavěnou kombinovanou chladničku a nah…
anarki
Před 5 lety
5
Siesta 2
Dobrý večer prosím máte tu někdo dům Siesta 2 nebo Siesta od G servisu? Děkuji
romana001
Před 5 lety
1
Klimatizace Sinclair
Rád bych se zeptal kdo má klimatizaci sinclair a jak je spokojen, není moc hlučná, nekondenzuje pří…
medunovi
Před 5 lety
1
Americká lednice - Samsung
Zdravím všechny, ráda bych zde napsala zkušenost s americkou lednicí Samsung RS68N8242SL/EF. Po cc…
bride
Před 5 lety
2
Masivní desky - stůl
Zdravím, chceme si sami vyrábět jídelní a konferenční stůl a sháníme desky z masivu. Dostali jsme d…
puhelin
Před 5 lety
2
Zašpiněna dlažba
Dobrý den, máte někdo dobrou zkušenost s odstraněním skvrn od ptačích výkalu z dlažby? Staví si h…
fiatek
Před 5 lety
1
Kam byste umístili hlavní wifi?
Ahoj, chci se zeptat, kam byste umístili wifi a tím pádem odtamtud rozváděli kabelový internet, zat…
koky999
Před 5 lety
4
Barevná cementová-betonová stěrka
Ahoj, má někdo zkušenosti s barvením cementové / betonové stěrky? Chtěli bychom tímto způsobem v…
maruska_koudelkova
Před 5 lety
16
Dřevěná kuchyňská pracovní deska. Máte zkušenost?
Ahoj, líbí se nám kombinace bílé kuchyně a dřevěné pracovní desky - konkrétně dub. Viděli jsme to …
dandenka
Před 5 lety
31
Stavba dřevostavby na klíč s Retail house - Pegas new
Jsme zákazníkem společnosti Retail house a necháváme si postavit dřevostavbu na klíč - model Pegas …
vaclav_pergler
Před 5 lety
1
Položení keramické dlažby - je cena ok?
Ahoj, moc Vás prosím o Váš názor. Potřebujeme položit keramickou dlažbu z obi (30 krát 30) na veran…
polygonium
Před 5 lety
7
Revizní dvířka komínu
Ahoj lidi, můžu vás poprosit o fotky revizních dvířek u komínu? Máte tam dvoje dvířka? Jedny k odvo…
jajinka121
Před 5 lety
4
Markýza s pevnou konstrukcí
Máte prosím někdo na terase markýzu s pevnou konstrukcí, něco jako je na obrázku? Potřebovala bych …
barcasemi
Před 5 lety
1
TDI - má smysl za tuto cenu ?
Ahoj všem, náš TDI mi dnes poslal nový sazebník - ve zkratce 3800kč za každou návštěvu co zahrnuje…
windu
Před 5 lety
8
RD s galerií - vaše inspirace
Dobrý den, chci se zeptat, kto stavěl RD s galerií v poslední době? Přemýšlime nad touhle varianto…
mojebydleni
Před 5 lety
8
1
2
…
345
346
347
348
349
…