O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Koupelna obklady
Ahoj všem, jdu si pro radu. Řešíme návrh koupelny a máme první návrh od Sika. No a není to ono. Mát…
dagmar_hafova
Před 5 lety
21
Peovetravana fasáda od stavoblock
Dobrý den, prosím máte někdo zkušenosti s provetravanou fasádou od staví Block? Zvažujeme ji na nov…
karel15
Před 5 lety
1
Bungalov 1471 od Euroline. Někdo kdo bydlí nebo staví?
Ahoj, zdravím všechny. Najde se tu někdo, kdo staví Bungalov 1471 nebo už někdo v takovémto domečku…
novotnaad
Před 5 lety
1
2
...
...
6
7
195
Dům stojící na hranici pozemku
Ahoj všem, koupili jsme starší dům a budeme rekonstruovat. Byla jsem na SÚ se zeptat na nějaké list…
pavla_pss
Před 5 lety
6
Bramac tegalit rada
Ahoj prosím o radu. Rádi bychom svépomocí instalovali střešní krytinu bramac tegalit ale nikde na i…
jarin1
Před 5 lety
5
Francouzské okno v kuchyni
Ahoj máte někdo fr.okno v kuchyni a jak jste s tímto řešením spokojeni? Stále se nemůžeme dohodnout…
andrea901
Před 5 lety
1
Doporucte realitniho maklere
Dobry den, nemate nekdo nejakou dobrou osobni zkusenost s nejakym realitnim maklerem praha, praha v…
irall
Před 5 lety
3
Přímotopy vs záclony/závěsy apod
Zdravím, kdo máte vytápění přímotopy, jak rešíte záclony, závěsy a podobně? Nechtěl bych vyhořet :…
jitka_solarova
Před 5 lety
2
sponzor fóra
Pasivní rekuperace v domě, zkušenosti
Ahoj,rada bych se zeptala tech,co maji v domku pasivni rekuperaci: -jste s komfortem vetrani spoko…
ventilatory
Před 5 lety
6
Rodom Bohemia
Dobrý den, chceme s touto firmou stavět dům na klíč ..Vybrali jsme si RD Jana ...Chtěl bych se zept…
ladislav_fialka
Před 5 lety
2
Boty na terase
Ahoj, rád bych vyřešil hromadu pantoflí a bot, které se nám v poslední době hromadí před dveřmi na…
e346
Před 5 lety
16
Rychlý názor sloupy na terase
Dodělat zděné sloupy na terase až po dřevěné trámy nebo nechat trámy volné položené, jak navrhl pro…
panlorenc
Před 5 lety
8
Doporučení firmy, která dělá typ fasády viz. obrázek
Dobrý den, prosím o doporučení firmy, který dělá tenhle typ fasády. Předem děkuji.
norikakaa
Před 5 lety
9
Ceny projektu, rok 2020, probuzeni
Ahoj vsem, je rok 2020 a prave jsme se rozhodli zacit stavet. Pozorne procitam fora a po nasi prvni…
jajinka121
Před 5 lety
18
Poradite jal na venkovni parapety?
Zdravim, jiz jsem kdysi resil unik tepla pres okna, myslel jsem ze nemam zaizolovany parapet. Viz f…
zdenna
Před 5 lety
1
Plechová garáž cca 45m2
Ahoj všem, Máte někdo zkušenost s plechovou garáží na svém pozemku? Dnes jsem se byla ptát na SÚ a …
lenule26
Před 5 lety
1
Taška Roben Bergamo engabo šedá - nemáte jí někdo?
Všude jen antracit, šedé barvy na hladké tašce je pomálu. Vybral jsem Röben Bergamo engoba šedá: …
zelinar
Před 5 lety
12
Bojler - elektro
Jdu si pro radu. Sháníme elektro bojler na 200 L a nejlépe stacionární ( nebo ležatý) aby se nám ve…
zubr487
Před 5 lety
3
Jaký typ fasády od značky Weber vybrat?
Dobrý den, mohli byste mi poradit jaký typ fasády od Weberu vybrat? Akrylátovou nechceme-jestli jse…
jajinka121
Před 5 lety
25
Zhodnocení návrhu bungalov 4kk na úzkém pozemku
Prosím o zhodnocení předběžného návrhu půdorysu domu včetně umístění na pozemku o rozměrech 17x49m …
norikakaa
Před 5 lety
5
Doporučte prosím dřezovou baterii s vytahovací koncovkou
Doporučte prosím dřezovou baterii, se kterou jste spokojeni a má vytahovací koncovku. Líbí se mi v…
doog
Před 5 lety
9
Změna užívání nemovitosti nebo demolice?
Ahoj, Hledám radu všude, tak jestli by mi někdo poradil, jaký zvolit postup v naší situaci :slight_…
puhelin
Před 5 lety
11
Odtokový žlab v koupelně. Máte ho někdo?
nemáte někdo v koupleně odtokový žlab, např. ve zděném sprchovém koutě bez vaničky? my budeme mít …
majsa739
Před 5 lety
11
Architekt - Středočeský kraj
Dobrý den. Máte tip na bytového architekta který by navrhl prostorově celý rodinný dům? PS: Ideá…
veronika_doleckova
Před 5 lety
8
Tondach Figaro Deluxe - máte někdo?
Zdravím, prosím máte někdo tašku od Tondachu Figaro Deluxe - engoba granit a reálnou fotku jak vypa…
lenny92
Před 5 lety
12
Stavby Ondra
Dobrý den, Chci se zeptat, kdo má zkušenosti se společností stavby Ondra....moc děkuji za info.
veronikakp89
Před 5 lety
2
Přepis nájemní smlouvy bytu
Ahoj, chtěla bych se zeptat, bydlím v bytě s matkou na kterou je napsaná nájemní smlouva, od doby …
lexaa
Před 5 lety
3
Somfy Tahoma chytrá domácnost - zkušenosti
Ahoj jaké máte zkušenosti se Somfy chytrou domácností ? Budeme mít od nich pohony na žaluzie a uvaž…
wbc
Před 5 lety
10
Dub Hamilton dveře
Dobrý den, máte někdo prosím interiérové dveře v Dubu Hamilton? Ukážete prosím fota? Děkuji
zuzankadui
Před 5 lety
2
Tip na kvalitního zedníka OPAVA/OSTRAVA
Dobrý den, prosím o tip na kvalitního zedníka, popřípadě firmu na zhotovení obvodového zdiva. Děkuji
lebe23
Před 5 lety
1
1
2
…
343
344
345
346
347
…