O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Podbití přesahů střechy
Dobrý den, prosím o radu. Máme v plánu podbití přesahů střechy, cca 60 m2. Zavrhli jsme dřevěné pal…
anathreius
Před 5 lety
17
Bazén bez filtrace - ano či ne?
Dobrý den mám dotaz, vloni jsme měli menši vydaní tohoto bazénu, uvažuji o koupi vetšího,ale máme p…
kacunek2019
Před 5 lety
5
Natož na náš projekt
Ahojte dostali sme od architekta prve návrhy našeho podkrovneho domečku, který sme mu přibližně nač…
zuzana_novakova_landorova
Před 5 lety
12
Suchá skladba podlahy nad sklepem - riziko vlhkosti, ...
Dobrý den, V podsklepené kuchyni ("nudle" 2x4 metry) ve staré budově z roku 1928 bych rád rekonstr…
prazanmichal
Před 5 lety
1
Výběr regulace vytápění - odborník
Dobrý den, sháním odborníka na vytápění RD z Pardubického nebo Královéhradeckého kraje, který by po…
davex
Před 5 lety
4
Je pozemok vhodny pre stavbu RD?
Zdravim, mam moznost kupit pozemok v lokalite ktora sa mi paci ale chcel by som znat vas nazor ci…
norikakaa
Před 5 lety
11
Tefonni kabel na hranici pozemku
Ahojte na hranici pozemku nám vede telefonní kabel, víte my poradit jaký minimální odstup od kabelu…
zuzana_novakova_landorova
Před 5 lety
1
Jak se zbavit ptactva ze zahrady?
Ahoj stavitelky, potřebovala bych poradit, máme pěkně udělanou zahradu a důchodkyni v domě (naše pr…
albraka
Před 5 lety
29
sponzor fóra
Projekt osvetleni od firmy?
Dobry den, nechavali ste si nekdo delat projekt na osvetleni v dome firmou? jak to probihalo? Byla …
apostol
Před 5 lety
2
Americká lednice Samsung - máte někdo?
Ahoj, chceme koupit lednici https://www.okay.cz/americka-lednice-samsung-rs68n8242sl-a/ Máte někdo…
bride
Před 5 lety
12
Rozdíl mezi jednotlivými žumpami
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, proč je takový rozdíl v ceně za 12m3 betonovou žumpu? Co na jedno…
sargic
Před 5 lety
3
Vlhnutí domu od spodu?
15 let starý dům, uvažujeme o koupi, že by to byla lepší chalupa, nicméně nevím jestli tady nebude …
pedrop
Před 5 lety
5
Stropní panely spiroll
Dobrý den, chystáme se dělat strop z panelů spirol, chtěl bych se zeptat na doporučení nějaké firmy…
leontynkar
Před 5 lety
22
Vybourání podlahy
Přicházím s dotazem. Rekonstruujeme přízemí domu a naprosto nečekaně (jak už to tak bývá) se nám ro…
dolve
Před 5 lety
12
Tip na zedníka z okolí Vsetína
Dobrý den, byla bych velmi vděčná za doporučení na šikovného zedníka v okolí Vsetína, který by měl …
zbranda
Před 5 lety
1
Jak moc ovlivňuje stavba dvou obytných domů cca 60 metrů od nás?
Hezký den, budu velmi vděčná za názor, zamilovali jsme si byt v novostavbě, která se na jaře pří…
bayt
Před 5 lety
4
Nízký hliníkový přechod u balkonovek na terasu
Proč ano, proč ne, ideálně kdo máte. Jedna půlka prodejců doporučuje, druhá ne..
aludanewra
Před 5 lety
10
Vzorníky Kronospan či Egger
Dobrý den, Věděl by někdo kde se v Praze a okolí můžeme podívat na vzorníky Kronospan a Egger? Děk…
petta33
Před 5 lety
3
Začátek stavby - stihneme hrubou stavbu do zimy anebo to neriskovat ?
Ahoj všem, vypadá to že konečně budeme mít kompletní dokumentaci pro stavbu, začátek máme s firmou …
windu
Před 5 lety
8
Standardy truhlarske prace
Dobry den vsem, Nechali jsme si od truhlare vybavit celou novostavbu (postele, skrine, kuchyn, koup…
2olives
Před 5 lety
31
Zkušenost s bílou fólií v bazénu?
Prosím, má někdo bílou fólii v bazénu? Jak vypadá po letech, dali by jste znovu? Dekuji
jiri_madera
Před 5 lety
13
Vyjmutí z orné půdy
Ahoj, Chci poradit, jak postupovat na změnu územního plánování. Minulý rok jsem dal obci návrh na z…
norikakaa
Před 5 lety
2
Kastlíky na žaluzie - dává se na ně omítka?
Dobrý den, firma, která nám dělala fasádu, nám na spodní hranu krycích plechů na předokenní žaluzie…
renatka_k
Před 5 lety
1
Jaké zvolit spáry k bílým obkladům?
Prosím o foto Vašich koupelen, kdo dal jinou spáru než bílou k světlým obkladům.. Zakoupili jsme "š…
fifa79
Před 5 lety
25
Střešní krytina Tondach Stodo - recenze
Krásný den střecháčci, zvažujeme na naší střechu krytinu Tondach Stodo. Na netu jsem ale narazila n…
marvac
Před 5 lety
15
Zedník/firma na zdění hrubé stavby Ostrava
Dobrý den, sháníme zedníky nebo stavební firmu, zkrátka někoho, kdo by nám byl schopen pomoci s vy…
elimatu
Před 5 lety
1
Chlor šok
hezký večer, použil jsem v rámovém bazénu 8m3 vody při nízkém chloru a vytvoření řasy u dna-nemám…
deto_oesya
Před 5 lety
4
Máte někdo podlahu Gerflor texline?
Prosím o zkušenosti s podlahou Gerflor texline,pokud máte někdo doma? nejlepší by byla fotka odstín…
vladka_ka
Před 5 lety
14
Podlaha Gerflor, jak jste s ní spokojené?
Ahoj bydlenky.Moc prosím o radu,máte někdo z vás podlahu Gerflor,jak jste s ní spokojené případně n…
vladka_ka
Před 5 lety
1
2
...
3
62
Varny ostrůvek rozměry
Zdravím, chtěla bych se zeptat, vy co máte varny ostrůvek jaké máte rozměry ostrůvku/desky a jak js…
jandour
Před 5 lety
4
1
2
…
342
343
344
345
346
…