O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Reklamace
Dobrý den, máte někdo zkušenost s reklamací v polském obchodě např. v Leroy nebo v podobných? Děku…
petullena
Před 5 lety
1
Starší rodinný dom - zatepliť?
Zdravím, plánujeme obnovu fasády a rozhodujeme sa, či zatepliť a ak áno, čím. Ak zatepliť, tak cieľ…
zubr487
Před 5 lety
9
Střešní krytina Tondach typ Stodo - sklon střechy
Ahojte střecháčci, potřebuji poradit... Chtěly bychom na střechu tašku od Tondachu typ Stodo, ale p…
jarin1
Před 5 lety
18
Firma na rekonstrukci – Brno
Ahoj, má někdo tip na firmu, která by nám realizovala rekonstrukci RD v Brně? Děkuju :slight_smile:
apple_tree
Před 5 lety
1
Plastové palubky na podbití střechy
Zdravím , chtěla jsem se zeptat zda má někdo zkušenost z plastovými palubky na podbití střechy.??? …
jendad
Před 5 lety
17
Výska kuchyně
Montujeme nyní IKEA kuchyň, ale mám obavu, že je na mě vysoká. Nejdříve jsem si říkala, že to bude …
verunky
Před 5 lety
4
Sekačka na trávu, kdo máte jakou?
Pomalu ale jistě nás opouští sekačka na trávu. Máme rovinatý pozemek celkem 1200m. Dosud jsme měli …
username
Před 5 lety
28
Problém s trávníkem - nevíte někdo příčinu a řešení ?
Dobrý den všem , poradí prosím někdo, kde se stala (či děje) chyba a případně jak to napravit ? Pr…
milan1965
Před 5 lety
2
sponzor fóra
Rekonstrukce za pochodu
Zdravím všechny, chystám se rekonstruovat byt, ve kterém ale nebydlím. Včera proběhla diskuze s fi…
bayt
Před 5 lety
17
Jímka/septik s přepadem, máte ji? Jak velkou?
Máte někdo jímku nebo septik s přepadem? Jak velkou? Jak často vyvážíté "husté"? Kolik stojí vývoz?…
ondra_ondra
Před 5 lety
1
2
...
3
68
Fasada Salith
Dobry den, nemate prosim nahodou nekdo zkusenosti s fasadni barvou Salith? Bohuzel musime predelava…
deneb
Před 5 lety
1
Zdravotně nezávadná "vinylová" podlaha, kterou vybrat?
Narazil jsme prakticky jen na dvě německé firmy: DISANO od HARO: http://www.sortim.cz/podlahy/di…
ptjj
Před 5 lety
1
2
...
3
78
Kulatá vs.hranatá světla?
Dobrý den,nemohu se rozhodnout, zda dát do domu kulatá nebo hranatá světla která budou zapuštěná d…
l_sekanina
Před 5 lety
5
Jak odstránit hnilobný zápach z bytu?
Zdravím střecháčci, když neřešíme naši stavbu, tak řešíme problémy v bytě mojí mamky. Prosím vás, s…
houzkova
Před 5 lety
6
Využití dešťové vody, má někdo zkušenost?
ma někdo zkušenost z využitím deštové vody když je dneska i ta užitkova voda draha jak...
prapor1
Před 5 lety
1
2
40
TČ země/voda a využití plochy nad kolektorem
Ahoj, chtěla bych se zeptat majitelů TČ země/voda s plošným kolektorem, jak využíváte plochu zahrad…
zuzekk
Před 5 lety
5
Zamítnutá hypotéka u České spořitelny
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda máte zkušenost. Dnes nám byla zamítnutá hypotéka a bylo n…
demolitionman
Před 5 lety
1
2
32
Rozumi tu nekdo elektrice?
Dobry den, potrebuji pronajmout jeden pokok v byte studentce ( matka samozivitelka ve fin.krizi) a …
kajale
Před 5 lety
7
Co je to?
Poznáte prosím někdo co to je? Roste nám to před domem mezi živým plotem, nejspíš bývalý majitel to…
328im
Před 5 lety
4
Jakou kvalitní bílou fasádní omítku na eps?
Hezký den, potřebuji vybrat fasádní omítku, ale netuším jaká je kvalitní, asi bude točená. Aby na n…
jajinka121
Před 5 lety
1
Septik s biofiltrem a jímkou kolaudace
Zdravím ve spolek, loni jsem se pustil do rekonstrukce takové staré ratejny.... Jedna z věcí která …
ondra_ondra
Před 5 lety
6
Napojení nájezdového obrubníku se zámkovou dlažbou
Dobrý den, chtěl bych Vás tímto požádat o radu ohledně správného napojení zámkové dlažby k nájezdov…
milan1965
Před 5 lety
2
Větrací mřížky u krbové vložky
Ahoj, máte někdo u krbové vložky větrací mřížky V BÍLÉ BARVĚ? Jde mi o to, nakolik se při používán…
jaanina86
Před 5 lety
7
Kdy osadit vnitřní parapety?
Kdy jste prosím při stavbě RD osazovali parapety? Čekala jsem že to bude jedna z finálních věcí, al…
geodett
Před 5 lety
17
Dřevěné schodiště
Doporučte prosím výrobce dřevěného schodiště - nejlépe ze Středních Čech. Potřebujeme vyrobit nové…
jane_n
Před 5 lety
1
Šatna - jaké skříně?
Zdravím všechny :slight_smile:, mate nekdo zkušenost se satnou s oknem vedle pole? Myslela jsem si,…
lucy_l
Před 5 lety
5
Velký dřez s odkapem 1000 x 500 mm
Co si myslíte o velkém kuchyňském dřezu s odkapem? Mám chuť si ho pořídit, ale obávám se, aby v běž…
bayt
Před 5 lety
7
Bočnice kuchyně Ikea
Montujeme kuchyň IKEA a teď se rozhoduji, jestli bočnice dát až na zem nebo jen k soklům? Mám obavu…
dandenka
Před 5 lety
1
Kuchyně bílá z Ikey - matná nebo lesklá?
Máme v plánu kuchyň z Ikei bílou. Teď řešíme zda je více praktický s batoletem lesk nebo mat. 🙂👍🏼 …
dandenka
Před 5 lety
16
Návrh podkrovního domu
Dobrý den, chtěla bych vás poprosit o připomínky, rady k návrhu podkrovního domu. S návrhem jsme sp…
stucja
Před 5 lety
4
1
2
…
344
345
346
347
348
…