O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Termostatické baterie - Grohe SmartControl
Ahoj, vybíráme baterie do sprchy a zatím mě nejvíce zaujala tahle od Grohe - Grohtherm SmartContro…
sabca_krejcova
Před 5 lety
3
Horská borovice - sítě do oken a venkovní parapety
Dobrý den, máte někdo, prosím, okna "horská borovice" a k nim ve stejném dekoru sítě do oken? Momen…
bb5
Před 5 lety
1
Teraco schody
Dobrý den, máte,prosím, někdo zrekonstruované teraco schody? Váháme, zda oblozit nebo zachovat a ne…
david_velik
Před 5 lety
11
Cihly ze zahraničí jsou levnější
Dobrý den, máte prosím někdo zkušenost se stavebním materiálem/ cihlami z Polska, Německa, Slovensk…
lokomotiva13
Před 5 lety
1
Jak vyplnit mezeru pod betonovými taškami
Máme střechu z tašek KM Beta, fasádu z 20 cm EPS na Ytongu. Mezi okrajovými taškami s fasádou zůsta…
viados
Před 5 lety
3
Sklon střechy 10°
Ahoj, Máme hotový návrh projektu - dům do L, chtěli jsme valbovou střechu (bungalovitou), ale na s…
qeszi
Před 5 lety
12
Kterou kombinaci kuchyně vybrat?
Zdravím, jdu pro radu. :slight_smile: kterou kombinaci byste volili. U kuchyně s bílou pracovní des…
agataps
Před 5 lety
30
Strojní omítka a palubky
Zdravím stavitelé. Potřebuji radu:slight_smile: Máme bungalov, sedlová střecha, a budeme mít podbit…
jirijozak
Před 5 lety
1
sponzor fóra
Lilie
Ví někdo, co je to za druh lilie? Děkuji
dedede
Před 5 lety
1
Betonová sterka Praha-Západ
Hezky den,mate nekdo tip na firmu/cloveka ze Stredoceskeho kraje, idealne Praha-Západ, kdo umi pekn…
vadammm
Před 5 lety
7
Zkušenosti s J.Group
Dobrý den, nemá zde někdo nějaké zkušenosti se společností J.Group z Plzně? Společnost se zabývá r…
llukas96
Před 5 lety
1
Roh v koupelně - jak vyřešit?
Dobry den, prosím o nápady,jak vyřešit roh u vany v koupelně - jak tam poskladat nábytek. Původně j…
venouska
Před 5 lety
5
Kuchyně Nolte vs Schüller
Ahoj všem, nemá náhodou někdo zkušenost/znalost která z těchto značek by byla lepší volbou do novos…
windu
Před 5 lety
9
Položení vinylové podlahy při vyšší vlhkosti podkladu
Ahoj, prosím o radu. chystáme se položit vinylovou podlahu ale chlápek co nám to má dělat není spok…
neonkarybka
Před 5 lety
1
2
38
Vana i sprchový kout? Nebo dvě koupelny?
Právě řešíme projekt domu, chceme jenom přízemní dům o velikosti 2 pokojíčky, ložnice, kuchyně + sp…
catle
Před 5 lety
16
Bungalov 5+kk pudorys
Jake jsou vaše názory na pudorys, vstup je zo severu. Dekuji.
myfairlady
Před 5 lety
1
2
58
Hypotéka UCB-někdo čerstvá zkušenost?
Ahoj, Chystáme se na vyřízení hypotéky pro výstavbu. Zatím jsme navštívili dva finanční poradce, …
vladimirsvorba
Před 5 lety
13
Máme udělat zádveří nebo ne?
Příští týden má zedník zdít příčky a my si nevíme rady, zda udělat zádveří nebo ne... Já mám stra…
ptjj
Před 5 lety
13
Sloupek vodovodu
Dobrý den, rád bych se zeptal. Je možné přesunout orientační sloupek vodovodu (viz ilustrační foto…
pechi16
Před 5 lety
1
Podbití - sedlová vazníková střecha
Zdraví m. Chtěl bych na sedlové vazníkové střeše udělat "podbití" z osb+PS a na to omítka. Jak jste…
anathreius
Před 5 lety
3
Jak nejlépe vyřešit terasu u domu?
Ahojky, mohl by mi někdo poradit jak vyřešit terasu. Nevíme jestli dřevěnou nebo betonovou. Měla by…
2renca
Před 5 lety
1
2
32
Příjezdová cesta 100 m
Zdravím, chtěli bychom poradit ohledně příjezdové cesty (cca 100 m) po našem pozemku k domu. Jaká j…
norikakaa
Před 5 lety
3
60cm futra versus dobrá pračka (a sušička)
Ahojte, muj dotaz je jednoduchy - mame futra do koupelny 60cm a zatim jsem narazila jen na jednu uc…
mpavka
Před 5 lety
16
Půjčí nám banka na dům v záplavové oblasti?
Kde si lze půjčit cca 3 mil. na dům, který je ve 4. záplavové zóně a tedy bez možnosti pojištění?
jana0707
Před 5 lety
7
Antoníček na hodiny - Teplice v Čechách a okolí
Nějaký elektrikář, který dělá antoníčka - Teplice v Čechách a okolí.Máme od ČEZ jejich slavné butní…
medunovi
Před 5 lety
4
TČ Nibe 2040 vs Nibe Split
Zdavím Vás, rád bych se zeptal na zkušenosti s těmito TČ od Nibe. Split je výrazně levnější a tak s…
medunovi
Před 5 lety
8
Protihlukové interiérové dveře Sapeli - má to smysl?
Ahoj, chceme si do koupelny kvůli pračce a sušičce pořídit protihlukové interiérové dveře. U Salepi…
myfairlady
Před 5 lety
1
Přírodní vs. klasický bazén
Dobrý den, řešil jste někdo prosím výběr mezi koupacím jezírkem (spíše tedy bio bazénem) a klasický…
bayt
Před 5 lety
15
Zajištění tašek proti větru
Zdravím. Rád bych se zeptal, pokud máte dům na větrném místě, jak jste nebo byste řešili zajištění …
dkrukovsky
Před 5 lety
2
Sladění oken,dveří a podlahy.
Dobrý den. :slight_smile: Vybíráme dveře do interiéru a potřebovali by jsme poradit aby to k sobě v…
danielacz
Před 5 lety
7
1
2
…
346
347
348
349
350
…