O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Tegalit, Figaro, Bergamo, Zenit Evo
Dobrý den, jakou doporučíte z výše uvedených střešní krytinu a z jakého důvodu? Povrchovou úpravu c…
geodett
Před 5 lety
2
Dotaz velikost
Dobrý den, Prosím máte někdo zkušenosti s obývák s kuchyní a jídelnou cca 32,17m2.. Přijde mi to do…
geodett
Před 5 lety
6
Společné prostory, elektřina
Zdravím. Chtěl jsem se zeptat.Plánuju rekonstrukci bytu samozřejmě i elektřiny. Rozvaděč (elektrom…
mar79
Před 5 lety
3
Vrtaná studna, moc blízko ostatních - rady
Zdravím, máte někdo zkušenost s tím, že si Vás přehazoval hydrogeolog s vrtařskou studnou? Máme 4 p…
geodett
Před 5 lety
12
Špajz ze sadrokartonu
Ahoj, koupili jsme hotovou novostavbu a nyní si zařizujeme kuchyň. Vymyslela jsem si zřízení špajz…
zubr487
Před 5 lety
4
Be-tong - máte zkušenosti?
Co si myslíte o levném zdivu Be-tong? Je to betonová skořepinová tvárnice, levná a chtěl bych z toh…
zubr487
Před 5 lety
6
Rozvaděče elektro
Dobrý den stavitelé a stavebnici. Mám tu dotaz ohledně toho, když budu rekonstruovat starý dům, ta…
zubr487
Před 5 lety
1
2
49
Jakou střešní krytinu - Creaton nebo Röben?
Zdravím, vybírám mezi střešní pálenou taškou creaton Terra Optima a Röben Piemont v černé engobě. M…
jarin1
Před 5 lety
9
sponzor fóra
En. štítek 2020
Ahoj, řešil tu už někdo, že mu nevychází en. štítek do limitu nově zpřísněných hodnot? Dá se vůbec …
linnosaurus
Před 5 lety
10
Pojištění RD a domácnosti
Ahoj, máme uzavřenou pojistku na RD a na domácnost u jedné pojišťovny. V obou smlouvách je uvedeno …
davecom
Před 5 lety
6
Vytápění po r 2020
neví prosím někdo, jak to je s vytápěním RD dřevem? dá se jako hlavní zdroj vytápění uvést kotel na…
linnosaurus
Před 5 lety
9
Hypotéka Unicredit Bank - spokojenost?
Dobrý den, na konci dubna jsme se sešli s finanční poradkyní, která nám nabídla hypotéku UCB, úrok…
sisfa
Před 5 lety
19
Stavěl jste někdo v ochranném pásmu dráhy?
Stavěl jste někdo v ochranném pásmu dráhy? Měli jste s vyřizováním stavebného povolení nějaký probl…
hamikaw
Před 5 lety
14
Bílá linka v lesku: překonaný módní trend nebo stálice
Ráda bych rozpoutala diskusi na téma bílé kuchyně v lesku. Můj záměr je bílá kuchyně v kombinaci s …
jeniki89
Před 5 lety
18
4+kk 75m2
Zdravim, prosim o nazor, zdali by takhle mohlo vypadat dispozicni reseni bungalovu 4+kk uzitne plo…
jkjkj
Před 5 lety
1
2
55
Pozemek bez IS
Dobrý den, nemá někdo zkušenosti s firmou pozemky21 a Milanem Wotavou? Může mi někdo případně ve zk…
nikra_
Před 5 lety
3
Pozemek dle ÚP vhodný pro bydlení v bytových domech
Hezký den, nemáte někdo zkušenost se stavbou RD na pozemku, který je sice v zastavitelném území, al…
cbr
Před 5 lety
1
Firma Euroline. Máte zkušenost?
Ahojky :-) Chci se zeptat, jaké máte zkušenosti s firmou euroline. Moc se nám líbí bungalov 872, t…
david_suvikum_vyskocil
Před 5 lety
11
Jakou zahradní dřevěnou houpačku?
Ahoj, máte doma zahradní houpačku? Jaký typ máte a jste s ní spokojeni? Mám představu dřevěné…
magnoliya
Před 5 lety
13
HK-Dřestav s.r.o. - máte zkušenost s dřevostavbou?
Zdravím všechny :-) Právě kupujeme pozemek a poohlížíme se po firmě, která by nám tam "vyšvihla" d…
vaclav25
Před 5 lety
1
2
49
Forum
zdravím, nevíte někdo, proč mi nejde vyhladávač na foru?
marvac
Před 5 lety
8
Gama construct a Gama domy, máte zkušenost?
Ahojte, máte někdo zkušenost se stavbou domu na klíč u firmy Gama construct (nebo také Gama domy…
iveta_ucnova
Před 5 lety
5
Topení elektrokotlem a ?
Zdravim, jsme ve fazi planovani domu - bungalov 140m2 tz max.5 kw Chceme teplovodni podlahovku na e…
jowana
Před 5 lety
4
Neaktivní uživatelé
Moc mi tady na MS chybí starší uživatelé, co pravidelně dávali fotky svých rekonstrukcí a života ze…
berulinka1
Před 5 lety
24
Rekonstrukce - novy pudorys
Dobry den, Rekonstruujeme stary dum a zatim nas napadlo toto usporadani. Cos i o tom myslite? Pok…
akcejn
Před 5 lety
1
Cena základové desky 95m2 svepomoci?
Zdravim, prosim o zkušenosti, rady apod., za kolik lze postavit základovou desku o rozmerech 95m2 …
lenny92
Před 5 lety
3
Zkušenosti s firmou Woodcon
Máte někdo zkušenosti s firmou Woodcon? Moc se nám líbí možnost udělat si vedle domu externí pracov…
pedrop
Před 5 lety
1
Kročejová a protihluková izolace v paneláku
Dobrý den. Když jsem byla mladší a blbá (vím to, nemusíte mě na to již upozorňovat 😊), tak jsem si …
vaanule
Před 5 lety
1
Fatrafloor-dub toskánský dveře
Dobrý den, máte někdo podlahu Fatrafloor v dekoru dub toskánský? Od jaké firmy jste k ní sehnali in…
jajinka_007
Před 5 lety
4
Ohláška - jak důležitou roli hraje nesouhlas sousedů?
Dobrý den, Mám dotaz ohledně stavby na ohlášku. Požádali jsme sousedy o podepsání a zajímala by…
puhelin
Před 5 lety
18
1
2
…
341
342
343
344
345
…