O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Izolace chytrá pěna, máte zkušenost?
Ahoj chtěl jsem se zeptat jestli nemáte někdo s touto izolací zkušenosti uvažuji o tom že bych ji p…
jhs82
Před 5 lety
1
2
...
...
7
8
221
Levný parní čistič na sedačku
Poradíte nějaký parní čistič za rozumnou cenu, kterým bych mohla vyčistit sedací soupravu? Vůbec se…
jaasminka
Před 5 lety
3
Indukce do paneláku
Moc prosím o pomoc, jakou vybrat indukci do panelového bytu? Někde jsem četla, že by měla být vícef…
florammi
Před 5 lety
9
Řezat zdivo - ano, nebo ne?
Dobrý den, stojíme před rozhodnutím, zda budeme na budoucí stavbě řezat zdivo, nebo nebudeme. Proje…
bayt
Před 5 lety
7
Reklamace oken
Ahoj, řešíme reklamaci oken kvůli tomu, že je dodali s poškrábanými rámy. Firma, od které jsme okna…
adamstarosta
Před 5 lety
10
Poptávám zedníky na stavbu bytového domu - jižní čechy
Dobrý den, nemáte někdo tip na zedníky na stavbu menšího bytového domu (6bytů). Jedná se o jednod…
kubassszx
Před 5 lety
1
Topné panely vs přímotopy - PROSÍM PORAĎTE
Zdravím, řešíme vytápění přístavby - garáže a víceúčelové místnosti. Topení bude elektrické, v me…
kikiwhite
Před 5 lety
3
Vestavná lednice provizorně volně ložená.
Zdravím, je technicky možné umístit vestavnou lednici na zem jakoby volně stojící? Jde mi o max měs…
verunky
Před 5 lety
4
sponzor fóra
Salamander bluevolution 82- šedá a stříbrná
Zdravím, prosím má někdo okna šedá, stříbrná? nemyslím antracit, ale něco světlejšího... prosím o f…
ninaclaudius
Před 5 lety
12
Koupelna- obklady
Zdravim, prosim o radu davat obklady v koupelne az po strop nebo ne? Skrz plisen atd.. diky
fiaiv
Před 5 lety
4
Řešení detailu u francouzského okna
Zdravím, chtěl bych požádat o názory a rady, jak vyřešit detail prahu u francouzského okna. Detail …
mirek_dusin
Před 5 lety
19
Prosím o zhodnocení návrhu projektu 5+kk
Zdravím vespolek :slight_smile: Moc Vás prosím o konstruktivní kritiku našeho půdorysu domu. Návrh…
p3p1n0
Před 5 lety
6
Návrh koupelny
Dobrý den , co říkáte na návrh koupelny ? Jde mi jen o rozmisteni , obklady jsou nahodny. Dveře jso…
ptjj
Před 5 lety
7
Plastová okna zkušenosti s f. na Vysočině (Havl.Brod, Ždár, Jihlava)
Od koho byste doporučili a proč. Ideálně za poslední rok, pobočky Havl.Brod, Jihlava.
kofejn
Před 5 lety
3
Jakou postel 90x200 cm doporučíte pro dítě?
Prosím o vaše tipy na postel pro dítě- 90x200 cm. Nejlépe s úložným prostorem. Děkuji
skunkos
Před 5 lety
5
Samonivelační stěrka na podlahu v celém bytě
Dobrý den, máte prosím někdo samonivelační stěrku na podlaze? Podklad beton. Pořád se nemůžeme r…
pj_bydlime
Před 5 lety
1
Mezery ve zdivu - pórobeton
Ahoj, chtěl se vás touto cestou dotázat na vhodný výrobek, kterým bych mohl opravit, resp. vypln…
martina_hanusova
Před 5 lety
14
Poloha branky a brány
Ahoj střecháčci, ráda bych znala Váš názor na způsob řešení vjezdu/vchodu do domu. Varianta 1 by b…
vladimirsvorba
Před 5 lety
4
Máte zkušenosti s firmou Zděné bungalovy s.r.o.?
Ahoj zdravím všechny, chtěla bych se zeptat, zda nemáte někdo zkušenost s touto firmou? Mají velice…
boby1
Před 5 lety
5
Skleník - obi
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda má někdo skleník z hobby marketů a jak je spokojen?
karch
Před 5 lety
1
Prodloužení zastřešení terasy
Krásný den všem, máme bungalov tvaru L a střechu také ve stejném tvaru. Terasu máme dlouhou cca 7m …
bayt
Před 5 lety
2
Podlaha v kuchyni
Porad tapu jakou podlahu v kuchyni. Mate nekdo trivrstvou lepenou? Budeme mit v obyvacim oristoru t…
ptjj
Před 5 lety
3
Elektrika v bytě - vypínače, zásuvky, oddělené okruhy - vychytávky
Dobrý den, zajímalo by mě, zda-li byste mi nedoporučili nějaké vychytávky, které se týkají elektri…
davex
Před 5 lety
5
Solární panel
Dobrý den, máte někdo zkušenost se zapojením zavlažovacího systému na solární panel ? Nic velkého..…
obludak
Před 5 lety
3
Teak-shop
Dobrý den, máte někdo zkušenost s eshopem Teak-shop a nábytkem Nunning? Je nábytek kvalitní?
radkaskr
Před 5 lety
1
Slepice
dobry den, nevim si rady tak se obracim tady Soused ma slepice primo na hranici pozemku. Je vybeh …
bayt
Před 5 lety
28
Vrtaná studna Zlín
Dobrý den,doporučíte mi někdo prosím z vlastní zkušenosti solidní firmu pro vrtanou studnu v okolí …
milan_krenek
Před 5 lety
1
Hledám - konzultace, projekt, realizace - odvlhčení starého domu (250 let)
Ahoj, hledám nějakého konzultanta pro nastartování rekonstrukce starého vesnického stavení (>250 le…
ph5
Před 5 lety
2
Jednolitá podlaha, jakou zvolit? Prosím o radu.
Zdravím všechny, obracím se na Vás s dotazem ohledně jednolité podlahy. Už mám hlavu jako balón z…
pj_bydlime
Před 5 lety
3
Podomítkové baterie na vanu a sprchový kout. Jaký typ?
Všechny zdravím a opět prosím o radu. Máte s nějakými podomítkovými bateriemi dobré nebo špatné zku…
pj_bydlime
Před 5 lety
18
1
2
…
340
341
342
343
344
…