O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Proudovy chránič do zásuvky
Dobrý den, jelikož prarodiče mají chatu, kde neni dotažen dálkový vodovod, tak se nachází ve sklepě…
obludak
Před 5 lety
13
Dřevostavba - izolace dřevostavby
Předem zdravím, budeme stavit malou dřevostavbu - "zahradní domek celoročně využitelný", potřeb…
zubr487
Před 5 lety
9
Jak dlouho trvá projekt sítí
Dobrý den, čekáme na pozemek od obce. Poslední info, co máme je, že se začal dělat projekt na inže…
jose10r
Před 5 lety
11
Výběr vytápění bungalov TČ X PLYN x ??
Ahoj stavebníci, jaký by jste volili způsob vytápění bungalovu 216 m2? celková energeticky vztaž…
zubr487
Před 5 lety
4
Čím natřít pozinkované kovové zábradlí?
Pěkný den přeji. Máme kovové zábradlí na terase, které je pozinkované a už nastává čas, že bychom h…
radim83
Před 5 lety
8
DD Haus
Zkušenosti s firmou DD Haus.
jary76
Před 5 lety
2
Podlahy RIGID a Vinyl Floor Forever
Nemáte někdo podladhu od Rigid dube bělený https://rigid.cz/dekory-rigid/ nebo od floor Forever 400…
shveecko
Před 5 lety
7
Obklady Rako Boa
Máte prosím někdo v koupelně obklad Rako Boa? Moc se nám líbí, tak bych se chtěla zeptat na zkušeno…
berculka1
Před 5 lety
4
sponzor fóra
Čištění silikonové fasády (omítky)
Sundala jsem květináče z parapetů a na fasádě jsou nevzhledné hnědé fleky a stopy po stékající vodě…
andrea_studentova
Před 5 lety
4
Pračka a sušička - dohromady nebo zvlášť?
Dobry den, muzu poprosit o zkusenosti se susickou zda poridit a jestli zvlast pracku a zvlast susic…
loken
Před 5 lety
11
Projekt bungalov, do L, podlahově cca 210m2
Zdravím vás střecháčci. Poprosím o vlastní názory, doporučení. vylepšení a zavržení k našemu baráč…
petrincak
Před 5 lety
8
Umístění domu
Zdravím. Rád bych znal názor na naši představu umístění domu na pozemku včetně bazénu a pergoly. Je…
puhelin
Před 5 lety
23
Digestoř - umístění zpětná klapy
Dobrý den, budu mít odtah ve varné desce na ostrůvku podlahou ven. Kde si myslíte, že by měla b…
ventilatory
Před 5 lety
2
Nový zákon o nutnosti komínu ke každé stavbě RD
Slyseli jste o tom? Chystame se na stavbu rodinneho domu s firmou Rymarov a bylo nam receno, ze je …
cechovas
Před 5 lety
1
2
56
Ploché odtahové potrubí pro digestoř - máte někdo?
Zdravim, ma prosim nekdo hranate "ploche" odtahove potrubi pro digestor? A mohl by prosim se podeli…
ventilatory
Před 5 lety
3
Kačírek kolem domu nebo něco jiného? Máte nápad?
Ahoj všichni, dům je postavený, začínáme dělat úpravy kolem. Ale stále nevíme, co dát kolem domu…
1karel1
Před 5 lety
1
2
50
Rozvody vzduchotechniky - ploché vs. kulaté potrubí
Rychlý dotaz na rozvody vzduchotechniky – bylo nám projektantem navrženo na rozvod vzduchotechniky …
ventilatory
Před 5 lety
20
Vytápění bungalo - jaký typ TČ, dimenzace?
Zdravím, prosím zkušenější o radu. Chystáme se stavět bungalov, projekt na míru, půdorys do U. Dnes…
jiri_1477
Před 5 lety
10
Plášť a duše na zahradní kolečka
Prosím o radu. Potřebuji na netu objednat duši a plášť na zahradnická kolečka. Na plášti je označen…
kateee1111
Před 5 lety
1
Črpadlo - vrtaná studna
Dobrý den, zakoupili jsme domek s čerstvě vyvrtanou studnou - ještě k ní nemáme žádné doklady. Ze z…
slunicko76
Před 5 lety
1
Skladba podlahy
Dobrý den, příští rok chceme rekonstruovat starý dům. Spodní patro z 1907 vrchní, druhé patro bylo…
vladimira_l
Před 5 lety
1
Prasklé sklo v pevné části HS portálu
Ahoj, máme cca 3/4 roku HS portál dřevohliník ( pevná část 1,5 metru a posuvná část 1,5 metru ) - j…
awakened
Před 5 lety
3
Porotherm 500 T Profi s vatou
Zdravim, ma nekdo zkusenost s touto tvarnici? Jedna se mi predevsim o koncove cihly u oken, protoz…
lto007
Před 5 lety
6
Stavební firma Brno a okolí - zděný dům
Zdravím, máte někdo dobré zkušenosti z nějakou stavební firmou z Brna a okolí, která staví z pálen…
maty56
Před 5 lety
5
Plotové sloupky
Dobrý den všem,poradíte odolnou barvu,kterou znovu natřít plotové sloupky?Puvodni se bohužel loupe …
slabici
Před 5 lety
2
Jak řešit dlažbu před krbem
Dobrý den, Jak byste prosím řešili dlažbu před krbem? Viz fotka. Do obýváku i kuchyně chceme vinyl …
milan1965
Před 5 lety
13
Ekonomiské stavby - jak s nimi komunikujete?
Chtěli jsme se s mužem jít podívat na jeden jejich dům, tak jsem jim napsala a nic, žádná odpověď 😳…
pernicek1
Před 5 lety
6
Doporuceni stavebni firmy - Frydek-Mistek a okoli
Dobry den, Prosim doporucite mi nekdo stavebni firmu na vystavbu domu v drevostavbe? Jedna se o Fry…
renule11
Před 5 lety
1
Čištění chodniků
Poradíte,čím vyčistit chodniky(lepidlo,fasádní barva)?Dekuji
karivoko
Před 5 lety
1
Sokl
Dobrý den,na domku máme sokl z přírodního pískovce a přemýšlíme čím oblozit sokl na přístavbě k dom…
karivoko
Před 5 lety
1
1
2
…
338
339
340
341
342
…