O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Lze urezat presahy lisovací desky?
Zdravím, muzu urezat z vazníků presahy lisovací desky které nic nedrží? Zabírá mi to podlahu zbyteč…
martin18896
Před 5 lety
1
Rozdělení pozemku vs. územní studie
Dobrý den, prosím o radu. Chceme zakoupit od firmy část pozemku v zastavitelném území obce - pozem…
mpavka
Před 5 lety
4
Čím čalounit židle?
Dobrý den, prosím o radu zkušenější. Máme jídelní židle z ikey s bílým potahem, který syn už úplně …
remercier
Před 5 lety
7
Doba výstavby zděného domu
Zdravím, po všech peripetiích a nalézání much na domech na klíč jsem konečně našel celkem dobře vyb…
zdenek_valek
Před 5 lety
9
Zapojení zásuvky z vypínače na světlo?
Zdravím, mám u dveří vypinac na světlo a pod tím u podlahy zásuvku. Elektrikář říkal že se to může …
honzik75
Před 5 lety
6
Lazura na dřevo - Natural Naturfarben
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli někdo nemáte zkušenosti s lazurou na dřevo od firmy Natura…
kokeja
Před 5 lety
1
Dřevěná podlaha do kuchyně?
Vy co máte dřevo v kuchyni na podlaze litujete? Budeme mít obývák spojený s kuchyní a na podlaze bu…
ptjj
Před 5 lety
11
Vinyl click a podlahové vytápění
Dobrý den, máte někdo vinylovou podlahu click a podlahové vytápění? Pán nám to v Gerfloru nedopor…
obludak
Před 5 lety
6
sponzor fóra
Plastové sklepy
Ahoj, omlouvám se jestli se opakuju, no podobné téma jsem tu nenašel... Prosím, jestli má někdo zku…
pavel109
Před 5 lety
10
Výstup z terasy do mírného svahu
Ahoj potřeboval bych poradit, inspirovat jak vyřešit problém s terasou. Máme dům v mírném svahu (př…
pepa89
Před 5 lety
10
Doporucte firmu, ktera stavi z VPC cihle domy na klic
Dobry den, nestavel jste nekdo RD s firmou z VPC cihel a byli jste s ni spokojeni? Muzete nekoho do…
irall
Před 5 lety
6
Sklo (neotvírací okno) ve střeše
Zdravím všechny :slight_smile: Budeme stavět bungalov a už teď je mi jasné, že budeme mít v kuchyni…
ales_hracek
Před 5 lety
5
Rozvržení koupelny
Prosím o Váš názor. Máme v projektu docela malou koupelnu 5,55 m2 a potřebujeme do ni dostat sprcho…
sisfa
Před 5 lety
1
2
39
Skříně rychle - zkušenosti s touto firmou?
Ahoj, máte tu někdo zkušenost s posuvnými skříněmi od skrinerychle? mají pěkné fb stránky, na nic…
ozzy77
Před 5 lety
3
Interiérové dveře Porta Verte Home G, jste spokojeni?
Zdravím, máte prosím někdo dveře Porta Verte Home G? Bílé viz foto? Jste spokojeni? Jsou kvalitní…
sabyv
Před 5 lety
7
SÍŤOVÝ TYČOVÝ vysavač
Dobrý den, prosím o doporučení nejlépe na síťový tyčový vysavač.. nechce se mi moc kupovat vysavač …
petta33
Před 5 lety
7
Krbova vlozka Romotop
Zdravim. Potreboval bych poradit. Mam jiz nainstalovanou a zaomitanou 3strannou krbovou vlozku od R…
bchannu
Před 5 lety
2
Bytový architekt Vysočiny (Havlíčkův Brod, Žďár nad Sázavou a okolí)
Dobrý den, Rádi bychom se zeptali na doporučení a zkušenosti s bytovým architektem nejlépe v okolí…
cuky_ducky
Před 5 lety
4
Chodník
Dobrý den, jak máte řešený chodník u domu? Máte kačírek a poté až chodník? Je kačírek nutný? Kdy na…
panlorenc
Před 5 lety
3
Jaký polystyren na podlahové topení? Speciální?
Chtěla jsem se zeptat těch, co máte podlahové topení - zda jste dávali speciální pro podlahové tope…
zubr487
Před 5 lety
1
2
38
Kuchyně siko? zkušenosti
Dobrý den :slight_smile: Právě se rozhodujeme o koupi nové kuchyně a zaujaly mě kuchyně v siku. Mát…
barbulinda
Před 5 lety
8
Dům z Heluz 40 cm - zateplit?
Máte někdo domek z Heluz 40 cm? Máte zatepleno nebo budete zateplovat? :)
anitia
Před 5 lety
19
Plechova strecha Budmat
Zdravím. Už přes týden ležím v prospektech a vybírám plechovou střechu. Byli jsme i u prodejce, kde…
martinanaruby
Před 5 lety
3
Ponorné čerpadlo - studna
Zdravím, můžu se zeptat na názory na nejlepší ponorné čerpadlo do vrtané studny(hloubka 50m)? Studn…
pajaj1
Před 5 lety
2
Vlhký sklep
ahojte v jenom vtipu se říká o zrzavých holkách: Zerzavá střecha vlhký sklep :slight_smile: střechu…
zubr487
Před 5 lety
3
Ukončení prvního schodu
Dobrý den, neměl by, prosím, někdo tip, jak ukoncit tuto nehezkou část schodu? :/Teracove schody ch…
catkin
Před 5 lety
1
Siko kuchyně Erika24 - kvalita a zkušenost
Ahojte, máte někdo kuchyni Erika24 ze Sika? Zdá se mi podezřele nízká cena na to, že je to lak. C…
barbulinda
Před 5 lety
7
Interiérové dveře - kde? od koho?
Zdravim, prosim kde/od koho jste si nechali delat interierove dvere?? Na kolik Vas cca vysly do ce…
jandour
Před 5 lety
4
Cirkulace teplé vody vs průtokový ohřívač vody
Zdravím, máme vzdálenou prádelnu od technické místnosti a nastava zde problém jak vyřešit přívod …
vladimir_sacha
Před 5 lety
17
Koupelna dispozice
Zdravím, chci poprosit o radu ohledně dispozice koupelny. V podstatě se rozhodujeme mezi dvěma var…
lenkito10
Před 5 lety
8
1
2
…
336
337
338
339
340
…