O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Skleněná zástěna v koupelně 90cm stačí?
Dobrý den, prosím o radu. Rádi bychom měli v naší miniaturní koupelně skleněnou zástěnu 90cm a hned…
majak78
Před 5 lety
4
Domkyzameloun.cz
Znáte prosím někdo tuhle firmu? Na svých stránkách píšou, ze staví od r.2003, ale nikde na ně žádné…
janista1
Před 5 lety
1
Jak rozmístit do koupelny vanu, umyvadlo a sprchový kout?
Ahoj, chtěl jsem se zeptat jestli by jste mi neporadili jak uspořádat koupelnu. Chtěl bych v ní mí…
majkl003
Před 5 lety
13
Vlastní materiál
Ahoj, má tady prosím někdo zkušenost s tím, že by dodával firmě, která má na starost hrubou stavbu …
radim83
Před 5 lety
4
Noční rány z pod střechy (půdy)?
Prosím moc o radu.... Máme nově postavený bungalov - valbová střecha bez střešního okna s pochozí č…
zubr487
Před 5 lety
4
Tepelne cerpadlo NIBE AMS
Dobry den, nemate nekdo zkusenost s timto cerpadlem? Tepelné čerpadlo vzduch - voda ve splitovém pr…
ufin22
Před 5 lety
1
Výklenek na sprchový šampon apod. ve sprchovém koutě - údržba
Dobrý den, má někdo výklenek ve sprchovém koutě? Jak se udržuje, nezadržuje se tam voda? Případně d…
majkl003
Před 5 lety
14
Vodovodní přípojka
Dobrý den, chtěl bych se zepta zda se někdo nesetkal s něčím podobným. Vyřizujeme si vodovodní příp…
puhelin
Před 5 lety
7
sponzor fóra
Postel 160x200 nebo 180x200?
Dobrý den, doporučili byste mi spíš postel 160 nebo 180x200? Nevím, jestli 160 nebude až příliš mal…
kackabis
Před 5 lety
1
2
35
Venkovní parapety
Dobrý den, ráda bych se zeptala jaký materiál venkovních parapetů je lepší? Koukala jsem na hliníko…
ptjj
Před 5 lety
4
Stary beton pod domem
Chci se zeptat zda se s tim nekdo setkal a jak pripadne resit.Meli jsme starej domek a nechali ho f…
radek36
Před 5 lety
1
Vodoměrná šachta + retenční nádrž
Dobrý den, doporučíte odkud máte betonové vodoměrné šachty a retenční nádrze ? Díky !
lukim
Před 5 lety
1
Ruustikální či retro spotřebiče
Dobrý den. Jdu si k Vám, zkušenějším pro radu (y) 🙏🙏🙏. Které vestavné spotřebiče v rustikálním, r…
lm2209
Před 5 lety
1
Cersanit
Ahoj, ma někdo zkušenost se sprchovou zastěnou cersanit CREA posuvné dveře 120cm? Zpracování i deta…
morus
Před 5 lety
1
Lepeni fasadniho polystyrenu na Osb desky
Pondělí se někdo o zkušenosti jak lepit polystyren na štíty z Osb desek .Lepidlo nebo pěna?
kofejn
Před 5 lety
10
Propojené zámky
Dobrý den, máte někdo dveře s propojenými zámky, tj. že zamknete jedny a automaticky se zamknou i d…
bayt
Před 5 lety
9
Jak zneprůhlednit bránu
Ahoj, koupili jsme novostavbu s již hotovou posuvnou bránou a brankou. Nyní řešíme jak obojí alesp…
davex
Před 5 lety
2
Lze nahradit železobetonový věnec?
Dobrý den, lze podle vašeho názoru nahradit železobetonový věnec (místně) ocelovými překlady? Děkuj…
bayt
Před 5 lety
1
Firma Chytry-dům.sro
Hezký den, máte prosím někdo zkušensoti s firmou Chytrý-dům sro? Jsem ve fází hledání stavební fir…
jitkabali
Před 5 lety
1
Jaké budou náklady na vytápění elektrickým kotlem
Zdravím, prosím o radu, jaké by mohli být náklady na roční vytápění rodinného patrového domu i bojl…
zubr487
Před 5 lety
1
2
54
Weber Aquabalance zkušenosti
Máte někdo zkušenosti s touto fasádou? Jak jste spokojeni?
petr13
Před 5 lety
1
Plastová okna
Dobrý den, prosím doporučte mi firmu na výrobu oken, vchodových dveří do domu z Východních Čech ,dě…
lenca222
Před 5 lety
3
Granitové dřezy - výhody, nevýhody
Rozhoduji se zda zainvestovat do granitového dřezu a zda se to vyplatí. Slyšela jsem, že jsou křeh…
duck09
Před 5 lety
1
2
...
...
10
11
317
Koupelnové studio - Brno
Dobrý den, poradíte prosím koupelnové studio v Brně, kde mají hodně vystavených vzorových koupelen?
jitamir
Před 5 lety
1
Stavba na ohlašku
Zdravím, Soused (rodinný příslušník) chce po mě souhlas ke stavbě domu. Požádala jsem jej o dokumen…
puhelin
Před 5 lety
22
Skladba podlahy pod krbem
Ahoj stavebníci. Řeším detail skladby podlahy pod krbem. Bohužel tento detail v projektu nemám, a n…
jarin1
Před 5 lety
8
Vybíráme obklady
Prosím o Váš názor, který obklad se Vám líbí více. Popřípadě je tu někdo, kdo má jeden z těchto obk…
norikakaa
Před 5 lety
2
Zastreseni terasy
Dobry den, predchozi majitel udelal nad casti terasy prodlouzeny previs strachy, ktery je momental…
mildarsv1000
Před 5 lety
7
Čerpadlo
Dobrý den, koho prosím doporučíte na montáž tepelného čerpadla a věci s tím související? Stavba je …
ondra_ondra
Před 5 lety
10
Velikost pozemku nesouhlasi s min. vel. pozemku v uzemnim planu
Dobry vecer, Chceme s manzelem koupit stavebni pozemek ktery ma kolem 1100m ctvr. Dle uzemniho pla…
plaintruth
Před 5 lety
9
1
2
…
335
336
337
338
339
…