O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Doporuceni
Doporucite firmu na bazen, idelane asi Brno a okoli?
sasynkamil
Před 5 lety
2
Podlahy
Stavitelé potřebuji poradit - řešíme na anhydrit vinyl, všude podlahové vytápění teplovodní. Jsme t…
jirijozak
Před 5 lety
2
Pracovní deska - dřevo, imitace dřeva - nikoliv kámen
Dobrý den, již několik dnů čtu recenze na různé druhy pracovních desek. My bychom potřebovali buď m…
puhelin
Před 5 lety
9
Pořízování fotografie/soukromý pozemek
Prosím je tu někdo, dko to má ověřené u policie?? ne jenom odhady... na našem pozemku soukromém ne…
franti_p
Před 5 lety
19
Kuchyně v odstínu dub gladstone tabákový nebo dub halifax tabákový
Zdravím, chtěl bych znát Váš názor, který odstín kuchyně, pracovní desku, korpusy a zádovou desku …
mirek_dusin
Před 5 lety
1
2
...
3
68
Změna před dokončením stavby - nepostavime garáž
Dobrý den, chci se zeptat, zda nemá někdo zkušenost s Žádostí o změnu před dokončením stavby. Konk…
lenip
Před 5 lety
2
Omítání kolem trámů
Zdravím, chtěl bych se zeptat zda jste někdo neřešil podobný problém. V patře budu mít pohledové k…
jumpmans
Před 5 lety
2
Thuje hnědnou
Dobrý den, před měsícem jsme vysadili thuje brabant, ale moc se jim nedaří. Byly v kontejnerech, 3 …
denimajk
Před 5 lety
1
sponzor fóra
Proč jsou na Slovensku sazby na hypotéku nižší?
Prosím mohli byste mi někdo vysvětlit proč mají banky na Slovensku všude nižší úroky než v Česku ve…
rmarcelilinka
Před 5 lety
8
Tepelná čerpadla
Zdravím, prosím o nějakou zkušenost s tepelnými čerpadly vzduch - voda. Tepelné ztráty máme od proj…
bory002
Před 5 lety
13
Sádrové strojové omítky
Dobrý den, v naší zemi je všeobecným folklórem pořád na něco nadávat a já jsem se rozhodla, že obr…
leona_holoubkova
Před 5 lety
3
Uver od Burinky na rekonstrukci domu
Dobry den , chtela bych se zeptat , zda ma nekdo zkusenost s uverem od Burinky na rekonstrukci , mo…
thu_hang_pham
Před 5 lety
1
Dům z lodních kontejnerů
Dobrý den, zajímal by mě názor ohledně zateplení, konstrukce podlah a stropu (vzhledem k malé svět…
specnaz84
Před 5 lety
4
Umyvadlo v šířce 50 nebo 60 cm?
Zdravím, neřekla bych, že výběr umyvadla bude takový složák :slight_smile: Trošku bojuju s mužem, …
sasynkamil
Před 5 lety
7
Pasivni dum
Dobry den, zivotni okolnosti me dovedly do situace, ze musim resit nove bydleni pro sebe a deti. Po…
xhex
Před 5 lety
13
Kotvení do zateplení
Dobrý den. Chystám se postavit dřevěnou pergolu, kterou chci na jedné straně postavit na vyzděné sl…
noelik
Před 5 lety
13
Zapáchají voda ve vsaku
Ahoj, máme tříkomorový septik s biofiltrem a přefiltrovanou vodu máme svedenou do vsaku - vsakovací…
veronika_baudysova
Před 5 lety
3
Zemina v základové desce
Zdravím, Mám 50cm vysoké ztracené bednění, které leží na betonových pásech 1.1m. Jako zeminu mám …
kopca89
Před 5 lety
5
Hledám projektanta na plot
Dobrý den. Sháním projektanta na projekt plotu pro stavební úřad. Děkuji
dominika8855
Před 5 lety
14
Podloží
Ahoj, jaké je "správné" podloží pod chodníky a stání před garáží? Semmerlock a Diton to udávají ste…
mariacek
Před 5 lety
1
Zahradní domek Keter Newton
Dobrý den, chci se zeptat, zda máte někdo zahradní domek Keter Newton? https://www.dumzahrada.cz/p/…
windy1
Před 5 lety
1
Ověřené stavební firmy - středočeský kraj - okolí Zruče nad Sázavou
Ahoj lidičky, můžete doporučit dobrou stavební firmu z okolí Zruče nad Sázavou? Díky moc.
ajina2020
Před 5 lety
1
Zkušenosti firma Starhaus?
Dobrý den, prosím o informaci zda nemáte někdo zkušenosti s firmou Starhaus dřevostavby? Mají i web…
thomas40
Před 5 lety
1
Gerflor lepená vinylová podlaha tloušťka 30 nebo 50 ?
Dobrý den, prosím, máte někdo lepenou podlahu Gerflor? Dnes nám pán v showroomu doporučoval spíše …
sasynkamil
Před 5 lety
8
Dřevěný dekor oken a kamenný obklad
Dobrý den, poradíte prosím se sladěním fasády a oken? Přemýšlím nad světle hnědými okny s dřevodek…
martina_mvranova
Před 5 lety
1
Kuchyň - prosím o názor
Dobrý den, chtěla bych vás požádat o názor. Kuchyň plánujeme v bílém lesku. Pracovní desku budeme…
kokeja
Před 5 lety
29
Vychytávky na ručně dělané dětské hřistě /domeček?
Prosím o typy na různé vychytávky na dětské hřiště, které jste si sami vyráběli případně i koupili.…
jaasminka
Před 5 lety
9
Zahradní architekt- zlínský kraj
Prosím o vaše doporučení na zahradního architekta v okolí Vsetína. Jednalo by se pouze o návrh bez …
zbranda
Před 5 lety
1
Životnost deskových radiátorů
Dobrý den, jakou máte zkušenost se životností deskových radiátorů.Máme je 30 let, zatím bez závady,…
pavelpk
Před 5 lety
2
Jističe, spotřeba, propočty
Dobrý den, zkouším se prokousat diskuzemi a ucelit si informace. Elektřina a propočty jdou vcelku m…
lagys
Před 5 lety
1
2
58
1
2
…
333
334
335
336