O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Rodinný dom na rekreačný povolenie
Ahojte chcem zmeniť projekt domu z rodinného na rekreačný,, mam problém s elek. Prípojkou. Ako mám …
coudy0007
Před 5 lety
10
Kuchyně Ikea - jiný dřez nez Ikea
Zdravím, plánuji pořízení kuchyně Ikea, ovšem dřez bych ráda jiný než z Ikea. Skříňku pod dřez mám …
adula000
Před 5 lety
2
Kachličky - obklady za linkou FOTO
Zdravím, ukažte prosím svoje kuchyně a jejich obložení - POUZE dlaždičky! Budujeme malou "letní" ku…
aloisie
Před 5 lety
12
Upsat se v mém případě do Hypotéky?
Zdravím, mám dotaz na Vás zkušenější, v pondělí mám jít podepsat smlouvu o hypotéce a začala jsem z…
doog
Před 5 lety
31
Fasada s kombinací cihliček??
Krásný den, moc prosím ma někdo světle modro šedou fasádu s kombinací cihliček? Jak jste spokojeni?…
jana0009
Před 5 lety
1
Vinyl svépomocí
Zdravím strechacky , dělal jste si někdo v domě sám lepeny vinyl? Včetně sterky ,lepidla ? Dí…
corinka2005
Před 5 lety
4
Tržní vs odhadní cena pozemku
Zdravím, jak moc se může lišit odhadní cena u banky vs. ta tržní? V naší lokalitě se zasíťované po…
kokoko123
Před 5 lety
10
Projekt bungalovu Mauna od G-servis - zkušenost
Zdravím všechny stavebníky, konečně jsme se dočkali vysněného pozemku a plánujeme si postavit bung…
miroslav_hajek
Před 5 lety
1
2
34
sponzor fóra
Vícegenerační bydlení
Ahoj všem :slight_smile: Hledám někoho, kdo řešil vícegenerační bydlení. Je lepší jít cestou dvou b…
norikakaa
Před 5 lety
5
Změna územního plánu z bytového domu na bungalov
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli někdo nemáte zkušenosti se změnou územního plánu jedná se o…
rmarcelilinka
Před 5 lety
5
Cena stavby domu po hrubé stavbě
Zdravím, chtěl bych se vás zeptat kolik mil. by se tak mělo počítat na dokončení domu po hrubé sta…
geodett
Před 5 lety
14
Zápach na WC
Dobrý den,chci poprosit o radu.Bydlime cca rok v novostavbe, mame dum na patro a na wc v prizemi, j…
1karel1
Před 5 lety
4
Doporučení vinylové podlahy s dekorem dřeva
Dobrý den, mohl by mi, prosím, někdo z Vás doporučit nějaké vinylové podlahy s dekorem dřeva? Popří…
pj_bydlime
Před 5 lety
1
2
...
3
64
Akce, sleva na vinylové podlahy
Ahoj všem 🙂 Budeme brát cca 120m2 vinylove podlahy. Cenově v Hornbachu raketa. Nemáte někdo zkušen…
pj_bydlime
Před 5 lety
14
Je cena základové desky OK?
Máme od firmy, která nám bude dělat dřevostavbu na klíč (fermacell), cenovou nabídku desky 308 800 …
thea2b
Před 5 lety
10
Montovaný dům nebo dřevostavba do 1 milionu
Ahoj, Zvazujeme stavbu montovaného domu. Pozemek mame. Chteli bychom ho ale poridit co nejlevneji…
zubr487
Před 5 lety
21
Rozměry kuchyňské linky
Zdravím, jaké jsou prosím "standardní" nebo chcete-li nejčastější rozměry: - hloubka pracovní des…
puhelin
Před 5 lety
3
Konzistence betonu, pasy,ztracené bednění,základová deska QCC beton
Ahoj ,jaký typ konzistence jste použily na základové pasy,do ztraceného bednění a na základovou des…
jarin1
Před 5 lety
26
Tmavě šedý kamenný obklad na fasádu - prosím o tipy
Ahoj, chtěla jsem moc poprosit o tipy na tmavě šedý kamenný obklad na fasádu, který se ideálně sklá…
ozzy77
Před 5 lety
2
Bidetová sprška - bude překážet na zdi?
Prosím o radu. Manželka chce bidetovou spršku. Máme místnost WC o šířce 90 cm a stavbyvedoucí dopor…
bayt
Před 5 lety
4
Cena elektrických topných kabelů
Zdravím ! Po dlouhém hledání a rozhodování jsme se nakonec rozhodli pro elektrické topné kabely, ce…
pj_bydlime
Před 5 lety
5
Od koho odtokový žlab do sprchového koutu?
Dobrý den. Potřebujeme co nejdříve rozhodnout odtokový žlab do sprchového koutu. Prosíme o doporu…
pj_bydlime
Před 5 lety
22
Jak široký odtokový žlab - walk in 80cm
Dobrý den, sprchový kout - walk in bude mít šíři cca 80cm, stačil by odtokový žlab 65 nebo spíše 75…
spaghetka
Před 5 lety
5
Přípojka vody_jiný vlastník než vlastník pozemku
Dobrý den, mám prosbu na ty,kdo mají zkušenost s připojením rodinného domu na vodu a kanalizaci, (s…
terezkav
Před 5 lety
6
Plastová vs. hliníková okna
Ahoj, Řešíme okna do novostavby RD. Celou dobu jsme byli rozhodnutí pro plastová okna, ale dnes nám…
cyklos
Před 5 lety
24
Skladba podlahy při pokládání elektrických topných rohoží
Zdravím, aktuální téma, o kterém se toho na internetu zas tolik nedočtete, prosím podělte se o pře…
pj_bydlime
Před 5 lety
5
Zlobí Modrá Střecha
Dobrý den, ahoj. Měla bych prosbu na administrátory. Asi týden nám v soukromé diskuzi zlobí přidává…
jptn
Před 5 lety
25
Plynový kotel s ohřevem vody
plánujeme plynový kotel s ohřevem vody. Budeme 2-4.V kotly je menší zásobník a prý se více zanáší t…
zubr487
Před 5 lety
2
Zapuštěná trampolína do země - ano či ne?
Uvažujeme o koupi trampolíny a zaujala mě ta, která je zapuštěná do země. Budu ráda za jakékoli zku…
kacunek2019
Před 5 lety
1
2
50
Keramická dlažba do celého bytu bez podlahového vytápění
Zdravím všechny, po hledání dokonalého vinylu jsme narazili v koupelnovém studiu na luxusní dlažbu…
ptjj
Před 5 lety
6
1
2
…
332
333
334
335
336
…