O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Podlahové topení + termostat
Ahoj, chtěl bych poprosit uživatele teplovodního podlahového topení o radu. Kupujeme RD s podlahov…
zubr487
Před 5 lety
14
Barva fasády a venkovních žaluzií
Prosím o vaše názory jakou zvolit barvu fasády a venkovních žaluzií. Dům je podkrovní s černou stře…
zbranda
Před 5 lety
5
Jakým způsobem natřít trubky k radiátoru
Ahoj, ráda bych si podle vašich zkušeností nechala poradit, jak a čím natřít trubky k radiátorům. …
benjik
Před 5 lety
3
Kaskády Barrandov
Ahoj, uvažujeme o koupi bytu v Kaskádách Barrandov. Máte někdo s byty z již proběhlých etap zkušeno…
mavej
Před 5 lety
1
Co za sporák, když ne obklad ani sklo?
Dobrý den, co byste doporučili za sporák, když bych se chtěla vyhnout obkladům i sklu? Máte někd…
sasynkamil
Před 5 lety
9
Niky nebo poličky - výhody a nevýhody
Dobrý den, když koukám na inspiraci koupelen, tak jsou všechny moc krásné, ale kam všichni pak dá…
sasynkamil
Před 5 lety
12
Kuchyně Siko 2020
Máte někdo aktuální zkušenost se Siko? Kvalita, cena atd? Na nějakého Hanáka nemáme a zatím měli ze…
marousekn
Před 5 lety
4
Pračka se sušičkou - jakou doporučíte?
Zdravím, řešili se tu pračky, já aktuálně řeším pračku se sušičkou. Bohužel kvůli prostoru nemohu …
jiri_schejbal
Před 5 lety
2
sponzor fóra
Lze na lepidlo s perlinkou dat jadrovou omitku?
Zdravim. Mam v mistnosti, kde bude koupelna pod oknem vyklenek cca 1mx1m (puvodne vyklenek na topen…
cyklos
Před 5 lety
5
Cement Grey dveře? Poraďte prosím, zdali se hodí.
Dobrý den, potřebuji poradit, už si s tím pár dnů lámu hlavu a pořád se nemůžu rozhodnout - odstín …
pj_bydlime
Před 5 lety
9
Cersanit sanita, máte zkušenost?
Uvažujeme nad umyvadlem se skříňkou Cersanit, nemáte někdo zkušenosti? Umyvadlo se mi zdálo ok, ale…
dannu
Před 5 lety
14
Navrh kuchyne - slozitejsi prostor
Dobry den, chtel bych pozadat o zhodnoceni ci vhodnejsi reseni kuchyne pro variantu rekonstrukce be…
czaw
Před 5 lety
1
Přípojka vody a kanalizace
Dobrý den, jsem naprostý laik a budu vděčná za jakoukoliv zkušenost a radu. Potřebuji-li pozemek na…
terezkav
Před 5 lety
14
Dřevěný rošt / panel
Hezký den, prosím Vás o rady. Chtěla bych do interiéru nechat vytvořit tento dřevěný panel / roš…
iveta_89
Před 5 lety
2
Podlaha WINEO DESIGNline Stone - Wisdom Concrete Dusky
Dobrý den, nemá někdo prosím vinyl od značky WINEO DESIGNline Stone odstín Wisdom Concrete Dusky? …
lulitka9
Před 5 lety
1
Přístavba, prosím o radu...
Dobrý den, moc prosím o radu, nápady... Jak známo víc hlav, víc ví! Rekonstruujeme a ač máme dům p…
geodett
Před 5 lety
2
Skříně na ramínka bez dveří - stačí hloubka 50 cm?
Dobrý den, máte někdo v šatně skříně bez dveří o hloubce pouze 50 cm? Stačí vám to na ramínka, aby …
apostol
Před 5 lety
4
Šířka spodních šuplíků
Dobrý den můžu vědět jakou máte a jak je nejpraktičtější šířka spodních kuchyňských šuplíků? Děkuji
norikakaa
Před 5 lety
8
Bílá kuchyně dvířka - foliovaná nebo lakovaná?
Potrebuji radu,chceme bilou kuchyn, je lepsi dvirka foliovana nebo lakovana co se tyce udrzby/ceny/…
verunky
Před 5 lety
1
2
41
Pokuta za rekonstrukci bez povoleni
Dobrý den, přítelkyně udělala v minulosti nějaké rekonstrukce v bytě, který patří městu. Úředníci n…
vladimir_cisarovsky
Před 5 lety
5
Kotvení okapu a hromosvodu - stačí jen do zateplení?
Kotvili jste okap a hromosvod jen do zateplení, nebo skrz zateplení až do zdiva? Nechci vytvářet da…
petr13
Před 5 lety
15
Fasáda x sokl, zateplení
Malý RD ve svahu, VPC obvodové zdivo 498 × 175 × 248 mm (l, š, v), bude zateplen EPS 70 F, š. 120 …
dagkama
Před 5 lety
5
Uplatnění sazby DPH
Dobrý den, mám dotaz. Firma mi dělá rekonstrukci na klíč. Vybrala jsem si zařizovací předměty dle …
slabici
Před 5 lety
11
Vinyl v dekoru betonu
Dobry den, vedeme doma debaty a dekoru vinylove podlahy. Libil by se nam dekor betonu, ale neumim s…
marushkap
Před 5 lety
1
Světla na šikmém stropě
Ahoj, prosím jak máte řešená světla na šikmém stropě? V obývaku/kuchyni budeme mít vysoké šikmé str…
mpoko
Před 5 lety
1
Dětské hřiště/koutek na zahradě. Máte tipy?
Jaro se nám blíží a rádi bychom dětem udělali hrací koutek na zahradě. Budu ráda za inspiraci, náp…
thomasmarini
Před 5 lety
1
2
...
3
72
Ochrana schodů
Dobrý den, na stavbě máme hotové schody s dřevěnou nášlapnou vrstvou. Dokud není zábradlí chceme vy…
norikakaa
Před 5 lety
2
Vestavěná myčka Miele v kuchyni od IKEA
Dobrý den, koupil jsem dům, kde je cca. 5 let nová kuchyně od IKEA. Majitel si ovšem s sebou vzal m…
logginn
Před 5 lety
14
Zkušenosti s www.nejlevnejsi-parapety.cz
Dobrý den, máte někdo prosím zkušenosti s www.nejlevnejsi-parapety.cz? Ráda bych si od nich objedn…
daruna
Před 5 lety
4
Laminátová pracovní deska- odkud máte? Je autentická?
Dobrý den, prosím kdo máte laminátovou pracovní desku imitace dřeva? Jak jste spokojení, odkud jí m…
norikakaa
Před 5 lety
7
1
2
…
330
331
332
333
334
…