O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Základy pro zahradní domek - patky, vruty a jinak?
Ahoj, chci se vrhnout na jaře do zahradního domku ze dřeva. Líbí se mi stavba "americkou" metodou 2…
atilius
Před 5 lety
15
Štíty z Osb desek dilatace
Mam zděnou stavbu se sedlovou střechu,štíty mam obité Osb deskou.Stavbu zateplujeme šedým polystyre…
sakule
Před 5 lety
1
Podomítková baterie
Dobrý den, prosím o radu, chci podomítkovou baterii do sprchy ( pro dva spotřebiče) . Potřebuji k…
cuky_ducky
Před 5 lety
2
Barva spáry
Zdravím, prosím poradíte jakou barvu spárovačky zn. Mapei zvolit k těmto obkladům? Jasmín nebo vani…
cuky_ducky
Před 5 lety
2
Nové vrzajicí schodiště
Dobry den, potrebujeme poradit... loni jsme v nasem novem RD nechali betonove schodiste oblozit - s…
petramana
Před 5 lety
1
Voda okolo baraku
Ahojte, se zenou si nechavame stavet dum na klic. S firmou jsme spokojeni, komunikace skvela a vyho…
zdenek_valek
Před 5 lety
3
Vinylova podlaha wineo Energy oak warm
Dobry den, ma nekdo tuto podlahu instalovanou? moc dekuji za pripadne fotky :slight_smile:
zardia
Před 5 lety
12
Odporový topný kabel vs. teplovodní vytápění
Chtěla bych se s Vámi poradit ohledně našeho vytápění. Já jsem úplný laik, takže za jakékoliv info …
zubr487
Před 5 lety
4
sponzor fóra
Medmax
Dobrý den, stevěl jste někdo dům z Medmaxu? Zajímají mě zkušenosti lidí, kteří v takovém domě už by…
ajinkah
Před 5 lety
1
Barva oken
Dobrý den, zajímal by mě váš názor na to, jakou zvolit barvu oken (a zároveň i vstupních dveří, gar…
jitamir
Před 5 lety
2
Jak vyřešit štít nevytápěné půdy
Dobrý den, jak byste řešili zakrytí štítu u sedlové střechy bungalovu s nevytápěným podkrovím? Pr…
noemi77
Před 5 lety
3
Dešťovka na zahradu a do domu na splachování wc- dopouštíte z řádu?
Hezký den, kdo máte dešťovku na zahradu i do domu na splachování, jak to máte vyřešeno když voda v …
jajinka121
Před 5 lety
1
2
34
Ze staré koupelny novou koupelnu :)
Ahoj koupili jsme dům 30let starý jsou tady dvě koupelny jednu používali pak jako prádelnu tak znič…
milan1965
Před 5 lety
22
Krbové kamna s Akumulační nádrží
Zdravím, děláme rekonstrukci RD. Momentálně řešíme komplet nové topení. Chceme Krbové kamna s Akumu…
zubr487
Před 5 lety
6
Kolaudace 2020
Dobrý den, je zde někdo, kdo v poslední době ,,kolaudoval´´ dům ? Tento týden budu podávat žádost o…
jenye
Před 5 lety
8
Hypotéka na panelový byt na 30 let - kolik?
Ahoj, prosím, kamarádka by potřebovala alespoň orientačně vědět, zda by měla na splácení hypotéky n…
vladimirsvorba
Před 5 lety
4
Dub halifax BÍLÝ
ahojte lidičky, nemáte náhodou někdo kuchyň s použitím dřevodekoru Egger dub halix BÍLÝ? Mě přijde …
verhal
Před 5 lety
1
Přípojky_realizované na černo
Dobrý den, mám opravdu špek, nevím,zda jste se s tímto někde někdo setkal. Pozemek je vybaven elekt…
terezkav
Před 5 lety
1
Pc Stůl vhodný na stěhování?
Budu se stěhovat a kupovat vlastní stůl pro PC. "Brzo" (to může být cokoliv od pár měsíců do dvou l…
puhelin
Před 5 lety
5
Změna zákona 2020 ohledně vytápění
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli je dobrou volbou do novostavby, bungalov, dřevostavba o uži…
wpavel
Před 5 lety
1
2
...
3
67
Názor na projekt bungalovu +2G 260m2
Ahoj, ráda bych znala váš názor na tento půdorys. U garáže je také menší dílna. Z ložnice samostatn…
barbora_benovacc
Před 5 lety
27
Chytrá domácnost - nastavení topení
Prosím zkušené o radu. Bydlíme v novostavbe - budou to dva roky, máme drevostavbu vytapenou částečn…
zubr487
Před 5 lety
13
Odstoupení od smlouvy o dílo
Zdravím, mám se stavební firmou sepsanou smlouvu o dílo. Nebudu v tomto příspěvku úplně konkrétní, …
teresh07
Před 5 lety
6
Vady hydroizolace spodní stavby
Dobrý den, firma nám staví hrubou stavbu domku se sedlovou střechou a obytným podkrovím. Zatím nem…
zinzin
Před 5 lety
6
Pračka - jakou značku?
Zdravím Vás :slight_smile: , pokazila se mě pračka, kterou mám ještě po babičce. S jakou značkou js…
vlada24
Před 5 lety
1
2
34
Akustika v domě
Ahoj, řešil někdo akustiku v domě? Mám příčku mezi obývákem a ložnicí z heluz 11,5cm a obávám se, ž…
islandia
Před 5 lety
9
Weber fasáda ZE3A
Dobrý den, nemáte prosím někdo odstín fasády od WEBERA ZE3A ? Prosím o foto..děkujuuuu :-)
lucie4568
Před 5 lety
1
Zabetonování sloupků betonového plotu
Dobrý večer všem. Prosím o radu, jak byste postupovali při zabetonování sloupků do ztraceného bedně…
jarin1
Před 5 lety
8
Stmívatelná lampička k posteli - ano či ne?
Vybírám lampičky do ložnice ve stylu Provánc, které budou sloužit i na čtení v posteli. Líbí se mi …
lusi_k
Před 5 lety
12
OKNA EU Poděbrady - zkušenosti
Dobrý den, zvažuji okna od OKNA EU, cenová nabídka od pobočky v Praze však vychází o hodně více jak…
kumstik
Před 5 lety
1
1
2
…
329
330
331
332
333
…