O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Je možná rekonstrukce?
Dobrý den všem, chci se zeptat, zda je možná rekonstrukce u starého domu postaveného v roce 1890-19…
puhelin
Před 5 lety
11
Půdorys bungalov 5kk - názory
Dobrý den, mohli bychom Vás požádat o názor na náš půdorys bungalovu? Přibližná orientace vůči svět…
bayt
Před 5 lety
23
Divoká prasata na pozemku, kam se obrátit?
Dobrý den, dovoluji si Vás požádat o radu a Váš názor - vlastním louku cca 2,5 ha. S nemalým úsilím…
bartackova
Před 5 lety
16
Moc velký dům
Zdravím, ani nevím, jestli si jdu pro “radu” nebo se jen vykecat. :smiley: Byli jsme se (už podruhé…
kafr
Před 5 lety
1
2
37
Co si muzem postavit??
Dobry den, mame zajem o jeden pozemek a stavebni urad nam dal tyto informace, jaky dum tam muzeme p…
kafr
Před 5 lety
3
Fasáda ceresit - světle šedá až bílá
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli nemáte někdo světle šedou skoro až bílou fasádu od Ceresit…
kokeja
Před 5 lety
6
Tondach Figaro - zarůstání
Dobrý den, střešní tašky jsme pokládali v únoru 2017. Jak vypadají dnes je zřejmé z fotek níže - ja…
noemi77
Před 5 lety
2
HS PORTAL FIRMY FENSTAR
Ahojte lidicky, namontovali nam dnes okna a totalne me zarazil jedem detail u HS portalu viz.foto -…
verhal
Před 5 lety
1
sponzor fóra
Dva domy na jednom pozemku. Opravdu může být jen 1?
Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda jste někdo řešili tento problém a jak? Máme možnost získat od rodi…
jakuda
Před 5 lety
10
Haas Fertigbau - rozdíl praktik a na klíč
Dobrý den. Rozhoduji se postavit Harmony 2 s Haas Fertigbau. Protože neovládám všechny řemesla, a…
martasl
Před 5 lety
3
HP domy, jaké máte zkušenosti?
Jakou máte zkušenost ? Děkuji Petra
looky88
Před 5 lety
4
Přesah střechy - ano či ne?
Zdravím, chci se zeptat, jaké výhody a nevýhody vydíte na přesahu střechy. Uvažujeme zda přesah stř…
al_allshare
Před 5 lety
1
2
35
Přístavba nového patra+střecha : jáká by byla cena??
Dobrý den, ráda bych se zeptala těch, kdo s tím mají zkušenost a mohli by poradit ohledně odhadu-ná…
xbeky
Před 5 lety
1
Dělení oken
Dobrý den, máte někdo v novostavbě toto dělení oken? Mohu poprosit o foto pro inspiraci? Děkuji.
jowana
Před 5 lety
3
Co je to za kabel?
zdravim :slight_smile: potrebuji poradit. Koupil jsem byt v panelaku a ze stropu v obyvaku kouka te…
zubr487
Před 5 lety
8
Je nějaký rozdíl mezi Ytong a Hebel?
Ahoj, napoví mi někdo, jestli je nějaký rozdíl mezi tvárnicema Ytong a Hebel? Nebo je to totožný…
jandour
Před 5 lety
8
Okna od firmy Plastikov - recenze
Ahoj stavebníci, chci se zeptat, jestli někdo nemá zkušenosti s firmou Plastikov - Jihlava s okny …
ppety
Před 5 lety
3
Kvalitní hrnce
Ahoj, Chtela bych se zeptat, zda nemate nejake zkusenosti nebo typy na kvalitni hrnce. Kazdy rok tu…
maty56
Před 5 lety
5
Sedačky z Bonami- zkušenosti
Dobrý den. Má někdo zkušenosti se sedačkami z eshopu Bonami. Moc se mi líbí designově, ale nevím, z…
bayt
Před 5 lety
7
Zastavena plocha - uzemni plan
Prosim o radu vlastnim pozemek ktery je veden v uzemnim planu jako zahradkarska oblast a dle textov…
honzik75
Před 5 lety
4
Hn2d Weber
Zdravím Vás, prosím nemáte někdo odstín fasády hn2d od Weberu? Děkuji
tess188
Před 5 lety
9
Jak zrekonstruovat podlahu
dobry den, bydlime ve starem dome, ktery byl pred 10 lety zrekonstruovan, nicmene, nektere plovouc…
spaghetka
Před 5 lety
10
Několik otázek k zateplení
Zdravím, chci se zeptat, novostavba je z 30 cm cihel heluz. Už si nepamatuju, co je to přesně za ty…
arnyzn
Před 5 lety
1
2
54
Projektant RD Praha - Střední Čechy
Dobry den, rada bych se zeptala, zda mate nekdo tip na dobreho projektanta. Nebo zda byste me mohli…
zu26zana
Před 5 lety
7
Betonová stěrka EXTERIÉR
Prosím o radu.Chci ke vchod.dveřím /zlatý dub/ do exteriéru dát beton.stěrku. Máme okna i vchod.dve…
abasim
Před 5 lety
15
Cena za asfaltovou cestu?
Prosím jak se přibližně pohybuje cena za asfaltovou cestu za m2. Jedná se o mírně svažitý pozemek, …
margot_ka
Před 5 lety
2
Plechová střecha Satjam - zkušenosti
Uvažujeme nad střechou u pergoly /50m2/. Dostali jsme i z hlediska ceny doporučení na střechu Satja…
jaasminka
Před 5 lety
1
Kotec pro psa - velke plemeno - umisteni u plotu
Dobry den, rada bych se zeptala, zda pro kotec na psa s podlahou (velke plemeno) plati stejna odstu…
jaasminka
Před 5 lety
26
Chytrá domácnost
Dobrý den, máte někdo zkušenosti, či nějaké tipy, co se týče SMARTHOUSE?... U nás by se zejména jed…
zuzinahol
Před 5 lety
1
Fixní Okna
Zdravím Vás, chtěl bych požádat o názory na fixní okna. V návrhu máme v pokojích 205, 206, 207, 20…
sasynkamil
Před 5 lety
10
1
2
…
327
328
329
330
331
…